OqPoWah.com

Ali je možno povečati žeblji za nosečnice?

Vsaka ženska sanja, da vedno izgleda odlično. In med otrokovim dojenjem še posebej želim občutiti občudovanja vredne ljudi. Zahvaljujoč posebnim trgovinam, noseča punca lahko izberejo lepe obleke, modne in udobne čevlje, kot tudi kozmetiko, namenjeno bodočim materam. Vsaka ženska v tej situaciji ne bo mogla opustiti lepotilnih salonov, ki jih je obiskala prej. Barve za nošenje las, nohtov in trepalnic so tako pogoste za dekleta, ki jih preprosto ne morejo storiti brez takih mesečnih postopkov. In noseča, ženske ne morejo pomagati pri uporabi glavnih virov privlačnosti. Danes je zaradi dejstva, da so se barve začele proizvajati brez amonijaka, in nohti se povečajo z nežnim lepilom, je mogoče uporabiti vse te kozmetične postopke.

Že vrsto let so številne študije o koristih in škodi umetnih nohtov. Posledično je bilo ugotovljeno, da lahko material vsebuje dve različici snovi - etil metakrilat in metil metakrilat, ki lahko postanejo vir nevarnosti. Torej, ali lahko nosečnice rastejo svoje nohte? Če se postopek pojavi s pomočjo snovi - metil metakrilata, je treba na vprašanje odgovoriti negativno. Ta snov ima zelo negativen učinek na plod in lahko povzroči tudi malformacije pri razvoju otroka. V materialu za podaljške nohtov je majhna količina te snovi, ki ne more povzročiti škode, vendar je v mnogih državah Evrope izključena uporaba metil metakrilata.

Trenutno v razvitih kotih sveta uporabite še eno možnost - etil metakrilat. V tem primeru je vprašanje, ali je nosečnicam mogoče rasti nohte, zelo pozitiven odgovor. Ta snov ni strupena, zato bo ta postopek popolnoma varen za mater in zarodek.

Mnoge ženske se sprašujejo ne samo o tem, ali lahko nosečnice rastejo svoje nohte, ampak na splošno, kako navadni laki vplivajo na telo in plod. Tukaj je treba pojasniti, da je v materialu za izdelavo in lakiranju dovolj nizka količina formaldehida in toluena, katere vsebina ne more povzročiti škode in malformacij.

Da bi odgovorili na postavljena vprašanja - ali je nosečnicam mogoče gojiti nohte, je treba pojasniti, kaj je bolje, kot material - gel ali akril. Nekatere ženske v zvezi s pomanjkanjem ostrega vonja izberite gel. Toda takšna odločitev ni prav. Med izhlapevanjem akril ima oster vonj, toda gel ima tudi ta izhlapevanje, le ne diši. Če želite zgraditi nohte med nosečnostjo, je manj nevarno, morate izbrati akril, proizveden v Evropi, kot kitajski gel.

No, tukaj smo odgovorili na vprašanje - ali lahko nosečnice rastejo svoje nohte. Toda s tem postopkom morajo bodoče matere upoštevati nekaj priporočil:

- vedno obiščite pristojnega strokovnjaka, ki uporablja kakovostne materiale;
- Prostor je treba prezračevati tako, da ne dihati kemikalij;

- po končanem postopku sperite grlo in nos, da preprečite alergije;

- Tudi na koncu nastanka morate umiti roke z milom;

- ko ženska začne roditi, morate odstraniti nohte, da ne poškodujete kože otroka.

Z rojstvom otroka ne pozabite na sebe, mame bi morale videti dobro, kaj ne bi bilo vredno. Kljub temu pa se je treba vzdržati stopnjevanja žebljev po vrstah, po vsem, ko skrb za otroka, lahko nohti postanejo razlog neprijetnosti in nezaželene ranljivosti.

Tako je nosečnicam mogoče naraščati, le da je treba izbrati ne poceni kitajskih materialov, temveč bolj sodobne in kakovostne. Poveljnik postopka mora biti izkušen in taktilen, ki dela z vsakim odjemalcem posebej.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný