OqPoWah.com

Zakaj je srbunec sanjal? Skrivnosti sanj, ki nikoli ne prenehajo skrbeti

Če ste imeli ščurek, je verjetno, da je prva misel zjutraj je želja, da se naučijo, kar lahko pomeni, sanje in kaj pričakujejo v bližnji buduschem.Takoy sanje bi lahko kmalu postala redkost, saj je v zadnjih 10 letih neopazno izginili skoraj vse ščurki. Znanstveniki-biologi ob tej priložnosti niso prišli do nedvoumnega zaključka. Obstaja veliko predpostavk - od vpliva visokofrekvenčne mobilne komunikacije do negativnega vpliva modificiranih izdelkov na žive organizme.

Ampak Kakšna je sanjica ščurka, še vedno zaskrbljen zaradi ljudi, ki se spominjajo tega insekta.

Iz velikega seznama sanjskih knjig, kjer se razlaga ščurka, sanjska knjiga na začetku XIX. stoletja je Gustav Miller najbolj zaupal. To je psiholog, ki je v svojem študiju združil znanje tolmačev sanj, mistikov in modrosti starih astrologov.

Torej, po mnenju Millerja, če je srbanček sanjal, to pomeni, da vas nekaj moti, vendar se res nimate strahu.

Če v sanjah poskusite iztrebiti te žuželke, vendar se še vedno povečajo, potem pa okoliščine čakajo na dodajanje skrbi in odgovornosti. Ampak ne razburjaj se, saj vam bo to prineslo zadovoljstvo.

Če sanjate, da ste šli v temno sobo, se obrnili na svetlobo in videli, da ščurki tečejo vse od vas, potem pomen tega sanja pravi, da se morate odpovedati svojim dvomljivim užitkom.

Tako drugi tolmači razlagajo sanje, kot so sanjske sanje.

Najprej poglejmo ruskega ljudstva sanjska knjiga ščurka. To je simbol težav, nečistosti in uničenja. V sanjah poskušate ujeti ščurki - to pomeni, da v miru in harmoniji v hiši poskušate narediti vse, kar je v vaši moči. Zdi se, da v vaši hiši obstaja veliko ščurkov - senčni prepad in težave v življenju. Da vidim bela ščurka v sanjah - prevara in ponarejanje.
Če sanjate o ščurki, na primer sanjska knjiga o mejah razloži, da je to dober znak. Sledite bubašpavam v sanjah - to pomeni, da boste v bližnji prihodnosti zlahka obvladali kakršne koli težave. Če v sanjah vidite, da je ščurka tik ob tebi, potem bodite previdni, znak smrtne nevarnosti.

Nekoliko kontradiktorna razlaga o tem, kaj si srbanček sanja o tem, si lahko preberete v Aesopovi knjigi sanj. Če si v sanjah opazite ščurka, v resničnem življenju boste dobili dobiček ali nepričakovano novico. Če bi sanjal, da v hiši obstaja veliko ščurkov - dobro počutje in srečo v zadevah. Na mizi sem ujel ščurka - čaka na nagrado za prizadevnost.

Če je imel ščurka, ki je padel na vas, kmalu se pričakuje uspeh in izpolnitev želja. črni ščurki v sanjah - močna in vplivna oseba začne teči proti tebi.

V velikem družinskem sanju ta interpretacija sanjarjenih črnih ščurkov - do številčnosti, veselja, zabave in, morda, do poroke. Veliko pogostih žuželk - gostom, enemu - pomočniku.

V skladu s Longuetovo sanjsko knjigo, sanjarski ščurka pomeni, da imate nagnjenost k temu, da čas namenite stvarem, ki so popolnoma nepotrebne. V sanjah vidite veliko ščurkov - prevladujejo strahovi, da boste izgubili vse, kar imate. Ubijte ščurke v sanjah - želite se znebiti strahu, da boste izgubili vse, kar ste zaslužili z iskrenim delom.

V skladu z ezoterično sanjsko knjigo, običajno ščurek - za dobiček v hiši in novih predmetov uporabe. Če jih je veliko - v bližnji prihodnosti boste imeli stabilen dohodek. Če jih je preveč, se v hiši pojavijo nepotrebne stvari, ki jih morate znebiti. Nenavadni ščurki (mutanti) so ustreljeni - to pomeni, da obstajajo predmeti s škodljivo negativno energijo v hiši ali ozadje sevanja presegla.

V sodobni knjigi sanj pa je tudi taka interpretacija, s katero srbobi sanjajo - do veselja. In to je vedno tako!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný