OqPoWah.com

Zakaj sanjati o poroki in se v sanjah videti v poročni obleki

"Ah, ta poroka, poroka, poroka pel in plesal. " Ta čudovit in vesel dogodek v življenju mladih parov in njegovih lastnosti včasih sanjajo v sanjah. Nekateri vidijo poročno slavje, nekaj neveste in ženina in nekateri uspejo videti sebe v sanjah v poročni obleki, poskusite na njej ali pa jo vstavite. Mnoge interpretacije sanj obravnavajo poroko kot nekaj pozitivnega. Torej, na primer, sanjska knjiga dvajsetega stoletja, ki je videla poroka v sanjah, obljublja pomembne in pomembne spremembe na bolje. Biti v poročni obleki v sanjah ali v pametnem obleko, tj najbolj biti nevesta ali srečni ženin - do velikega uspeha. Če hodiš do neke zabave poroko, nato pa kmalu lahko pričakujete nove znance, ki bi lahko bile usodne za vas. Družina sanje knjiga obljublja izhod iz lepljivo situacijah, in sanj razlago predviditsy - prijetnega znanca. Ciganska knjiga sanje obljublja, da bo nove prijatelje. Lastne poročne sanje o veliki in čisti ljubezni. Ljubezen horoskop, če sanje nekoga drugega poroko, obljublja dobro novico, in če je poroka - kaj prijetno presenečenje (presenečenje darilo, spominki). To označuje intimna knjiga sanj.

Če želite videti v sanjah v poročni obleki, je v skladu s Millerjevo knjigo sanj, še posebej, če je bila obleka izredno veseljena - pridobiti dediščino. Če si želite ogledati preprosto šopek neveste, potem boste kmalu dobili zmagovalno težko ali negotovo situacijo. Z knjiga Freudove sanje, ženska videti sebe v poročni obleki in da je nevesta svojo ljubljeno - za hitrih sprememb v osebnih odnosih, morda celo do sprave po dolgem prepiru.

Vendar vse knjige o sanjah tega dogodka ne razlagajo tako pozitivno. Mudra knjiga sanj Zhou-Gonga zapre nesrečo, ki jo je videl v sanjah poroka. To każe vzhodna żenska knjiga sanj. Poleg tega ta sanjska knjiga opozarja žensko, da se v senci poroka vidi bela obleka barve in tančice - bolezni. Samo opozorilo, da je, če ste še vedno videti sebe kot nevesta, ampak obleko katerekoli barve (razen bele) je mogoče dobiti veliko dediščino. Če vidite vlogo ženina tujca s tabo človek, to pomeni ločitev z ljubljeno osebo. Človek, ki je bolan za človeka, obljublja zaplet bolezni. Poljski sanje knjiga obljublja razdor, prepir, ga moti, da mu je sanjal o poroki. Morda je najbolj depresiven razlaga sanj o razlagi na poroko sanjskega daje Tsvetkova - žalosti ali smrt "ženina" ali bolezni, za nekoga, ki je imel sanje. In tudi vedske sanje knjiga Sri Swami Sivanandi, ki napoveduje udeležiti pogreba.
Moderna knjiga sanjarja zaznamuje majhne odtenke »poročnih« sanj. Če se želite poroko skrivati ​​- nepotrebnim ogovarjanju okoli svoje osebe. Če se ženska poroči brez soglasja staršev, v resnici ne more računati na podporo sorodnikov in bližnjih prijateljev. Če sanjate o vaš ljubljeni je poročen z drugo žensko, je nesmiselno, da ljubosumje. Glej na svoji osebi poroko v žalno obleko - v neuspešnem zakonu. Če oseba v žalovanja pojavil na poroko nekoga drugega se ni zakon čaka na nekoga od svojih sorodnikov ali prijateljev. Če želite poročiti s starcem - bolezen. Lastna poroka sanje neprijetne novice iz daleč, vendar, če se gostje na poroko v sanjah je vedno smešno, novice lahko zelo dobra.

V starih časih so verjeli, da je ona, če sama dekle vidi v sanjah v poročni obleki bolan ali čakanja za njeno žalosti. Toda pred kratkim v takšnih sanjah mnogi ljudje poskušajo videti še bolj pozitivne. Torej, če ste sanjali o poroki, kjer pravkar so ti prisotni, ali pa je imel priložnost, da se vidimo v sanjah v poročni obleki, lahko izberete sanjsko knjigo, ki je veliko veliko in razvozlati sanje.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný