OqPoWah.com

Kako narediti originalno modno obleko `truplo neveste s svojimi rokami?

Ameriški prazniki

Noč čarovnic praznujemo v naši državi vse z velikim obsegom vsako leto. Tematske stranke te noči omogočajo vsem odraslim, da nekaj ur postanejo nekaj otrok in sodelujejo v grandiose masquerade. Za reinkarnacijo lahko izberete katero koli podobo, vendar so najbolj priljubljene različne mistična bitja in zla duhov. Navdih se lahko črpa iz umetniških del, zakaj, na primer, ne bi kostum "Corpse Bride" na istoimenskem animiranem filmu Tim Burton?

Ideje za navdih

Kostum za nevestoLegenda deklet, ki so nenadoma umrla po prejemu ponudbe roke in srca in ki se je uspela vrniti iz drugega sveta na lastno poroko, so v folkloru mnogih narodov. Vendar je bilo zahvaljujoč Burtonovemu priljubljenemu risanku, da je podoba mrtve neveste postala neverjetno priljubljena in ponovljena. Obleka v tem slogu, lahko to storite na podlagi animiranega filma, ali klasično različico mrtvo dekle v nekoč beli obleki, ki so se odločili, da se vrnete živega sveta. Na vsakem primeru vas bomo spomnili, da kostum "mlada telesa" v slogu Tim Burton prevzame modro kožo, modre lase in isti venec iz vrtnic, pol-razpadel s prahom oblečeno obleko in tradicionalnimi poročnimi dodatki.

Izberite poročno obleko

Noč čarovnic za nohte za noč čarovnicGlavna stvar v kateri koli modni obleki je osnovna oblačila. Najenostavnejša možnost je najti poročno obleko, ki ni škoda, da bi pokvarila. Lahko ga dekorirate samovoljno, nekje na trganje, nekje posebej na tleh. Vendar pa bo tako užitek drago, saj tudi uporaba poročne obleke ni tako poceni. Namesto poročne obleke lahko vzamete kakšno belo obleko ali obleko. Kako narediti kostum "neveste trup" z minimalnimi stroški? Korzeti, tako ali drugače, morajo kupiti (lahko najdete poceni možnost kitajske proizvodnje), toda krilo je enostavno narediti sami. Pravokotnik bele tkanine je treba zbrati vzdolž dolgega roba elastične traku, toda rob ni mogoče obdelati. Če veste, kako šivati, lahko naredite "desno" krilo, na primer v vzorcu "pol-sonce". Kostum "telesa nevesta" je sestavljena iz umazane, polprazne obleke in dodatkov. Ne bodi len, da bi raztrgal steznik in krilo, jih obarvaj. Najlažja rešitev je, da se črna ali rjava gvaša raztopi v vodi in jo temeljito razprši z obleko ali celo mokrim celim delom tkiva.

Mistični dodatki
Kako narediti nošo trup kostumNajsvetlejša podoba pokojne neveste bo dobila, če jo dopolnite z modro lasuljo. Ali niste našli takega pribora v prodaji? Ne obupajte - poskušajte kupiti poceni lasulje umetnih skodelic in jih barvati. Kostum za "nevesto mladega telesa" za noč čarovnic je treba dopolniti s tančico. Emily, junakinja risanke, tančica se je držala na venec velikih modrih vrtnic. Tovrstnega okrasa sploh ni težko kupiti, po želji pa umetno cvetje želenega senca na platno sami. Ne pozabite, da potresete tančico s temno vodo, lahko malo raztrgate in raztrgate robove. Če bo obleko vključevalo nogavice ali hlačne nogavice, jih je treba tudi predhodno umazati. Z majhnim šopkom izpeljite kostum "telesa nevesto". Umetno belo cvetje lahko barvamo z modrim barvilom in zavijemo v "umazano" belo tilo ali modro tkanino. Po želji se obleko dopolnijo z rokavicami (ki jih je treba tudi pokositi in raztrgati) in kostumskim nakitom.

Ličila in make-up

Kostum mlade mladiči z lastnimi rokamiNjena kostumska "nevesta mladiča" bo z ustreznim ličenjem čim bolj učinkovita. Če je mogoče, dobite modri, sivi ali beli akvagrim in pokrijte vse odprte površine kože z njim. Manj ekstravagantna možnost - uporabite bel ali lahka telesa v prahu za obraz, vrat in dekoltejo. Svetlobe izberite oči, poleg kozmetike, lahko uporabite lažne trepalnice. Po volji - na obrazu je mogoče izdelati odrgnine, šive ali štrleče kosti. Vse je odvisno od vaše domišljije in veščin, kot tudi razpoložljivih materialov. Kot lahko vidite, obleko "trupla nevesta" ni težko narediti sami. Če se vnaprej pripravljate na noč čarovnic, bo za njeno ustvarjanje potrebno več kot 2-3 večeri.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný