OqPoWah.com

Pletilke s pletilnimi iglami. Eleganten model s širokim, nepropustnim pasom na sponki, obrnjenim navijalom - šalom in odprtim vrhom

Pletenje mnogih žensk se ne dojema kot trdo delo, temveč kot nasprotno kot priložnost za samoizražanje, utelešenje ustvarjalnega izvora in celo kot proces zdravljenja z živčnimi boleznimi. Tukaj je na posebnem mestu proizvodnja velikih predmetov, npr. Pletilke s pletilnimi iglami.

Cardigans - to je določena vrsta tople vrhnjih oblačil, velika jakna. Danes so zelo modi. Vendar je treba omeniti, da je model te čudovite oblačil prišel oddaljena od nas. Kardigani so sešli, lepo urejeni s spretno vezjo in jih nosili večinoma kot oblečena, vikend obleka.

Danes so brezrokavniki nosili kot priložnostno obleko, jih uporabili za toploto in kot izvrsten model oblačil, ki je prinesel ven. Vse je odvisno od izbranega sloga in materiala za izdelavo izdelka.

V starodavnih časih so bili kardigani prišli iz gostega tkanine. Pleteni brezrokavniki pletilne igle so se pojavile veliko pozneje, vendar je kmalu postala ena najljubših vrst igelnic. Lahko je pletenje brezrokavnikov za moške in pletenje ženske kardigane. Pri nekaterih spretnosti, ki jih lahko zlahka obvladali pletenje vzorce jopico za vsak okus: kot podolgovat, visi ohlapno iz njegovih ramen, z zaponko na vrhu, in brez vrha, ampak tesno pritrjena s širokim pasom na dnu.

Mimogrede, širok spuščeni pas spodaj, ki zelo spominja na kratko, ozko krilo, je primeren za ženske z zelo malo široki boki, vendar že imajo majhen trebuh, za mlade matere, ki še niso oblikovale pasu po rojstvu in za nosečnice. Konec koncev pletenje brezrokavnikov pletilne igle s širokim pasom na dnu kažejo precej ohlapno tresenje na vrhu modela, ki skupaj s tesno prilegajočim širokim pasom ustvarja vtis harmonije.

Začnite pletenje brezrokavnikov s pletilnimi iglami iz vzorcev priprave modela. Hrbet je nekoliko daljši od običajnega suknjiča, rokavi pa so razširjeni navzdol. Preden je model predvidljiv. To pomeni, da bi morale biti police na samem dnu za 20 centimetrov. Vzorci so postavljeni na staro odejo na veliki mizi ali na tleh.

Najpomembnejši detajli, ki jih je treba narediti, so pletene v eni navoji s tanko pletilnimi iglami z običajnimi viskoznimi obraznimi zankami. Po hrbtni strani so police in rokavi priključeni, deli se operejo in položijo na vrhu vzorcev, po robovih pa se šivajo s šivalnimi zatiči. V tem položaju se morajo posušiti deli in jih zaželiti.
Medtem ko je glavni del suhem, morate opraviti zaključna: manšete in pas. Ti podatki so najboljši pletene v dve vrstici debelejše špice viskozno "gumi 2x2", tako da so lisice in waistband prišiti na izdelku čez glavni sliki.

Pas zanko dobiček v takšni količini, kot je širina pasu, ki je potrebna za načrtovano modela. Vzdolž tega dela morajo biti v skladu s pridnenimi sešiti police in hrbtu. Ko je pas dovyazan, je treba šivati ​​bočno stran na dnu izdelka. Na pasu ali velikimi gumbi (2 ali 3 kosov), ali čevlje pasovi z zaponkami - to je odvisno od okusa in trende v oblačenju osebo, ki ji je namenjen ta stvar.

Če želite vezati ovratnik - šal, morate vzeti že zašiten model (brez pasu) in na krožne pletilne igle zbrati na robovih polic in vratu zadnje strani zanke. Število tečajev mora biti takšno, da je zadnji na sprednji strani ovratnika na obeh koncih 2 obrazna zanka. Tako je tudi slika ovratnika (razen hrbta) tudi preko glavne slike. Ko smo pletirali 5 vrstic elastične traku 2X2, začnemo zmanjševati ovratnik, na obeh straneh simetrično oblečemo dno navzdol.

Če želite to narediti, na ovratniku pri pasu odštejemo vsako vrstico za eno zanko, ne pa ekstremno, četrto, tako da ostane 1 rob in 2 obraza (rob). To bo rob ovratnika gladka, gladka okroglost, kot če obrezan rob traku v dveh obraznih zank. Ko platneno platno doseže širino (merjeno vzdolž dolžine dlesni) 20 cm, morate popolnoma zapreti ovratnik.

To se naredi takole: Okvirjanje dve provyazyvayut obraza, z drugo provyazyvayut skupaj z dvema krpo ovratnik, vklopite napravo in pletene v nasprotni smeri PURL 2 in robom. Nato razvitje produkt ponovili in poročilo: ustnica odstranimo, eno ploskev 3 ob sprednji in nazaj. Torej, morate plesti do sredine zadnje strani vratu, nato pa preostali dve končnega zaključka.

Druga polovica ovratnika je ostala na govorici. Prav tako je zaprta, tako kot prva polovica ovratnika, dokler na sprednji strani ne ostanejo tudi 2 obrazne zanke. S skrbnim šivom morate povezati dve zanki, ki so zaprta, in dve preostali zanki.

Pod treba nositi jopico bluzo, kot na vrhu svojih gugalnice. Ampak, če je oblikovan tako, da zagotavlja dodatno sponko imajo na policah, se lahko dajo na modelu brez srajce. Za zrele ženske bi morale razmisliti ozke hlače ali krilo, v kombinaciji z jopico. Toda mladi in ustvarjalni deklica lahko šopirjenje in bosih nog, še posebej, če jopico dovolj podaljšati. In naj vsi možje in fantje valjanih vratove, skrbi za lepoto, ponosno korakajo v elegantna, trendovska, elegantne obleke, da svoje spretno roke!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný