OqPoWah.com

Nosite kostum s svojimi rokami

Seveda lahko kupite modno obleko v trgovini. Izbira je preprosto ogromna: tradicionalni medved ali obleka obleke visi ob robotih robota, Zorro ali Spider-Man. Vendar so sodobni kostumi dragi, saj vsaka družina ne more privoščiti takega nakupa. In v redu, če je bil kostum potreben samo za novo leto, se v številnih vrtcih vse tematske matineje držijo kostumov. In na otroških rojstnih dnevih se pogosto prosijo, naj otroka pripeljejo v obleko. Torej hočeš - ne želite, zato je za mnoge matere potrebno iglo in škarje in se spomniti, kaj so jih poučevali v šoli pri učnih urah. Ampak ni vse tako zapleteno, lahko celo začetni obrtnik šivi kostum medveda.

nosi kostum

"Quick" Bear kostum

Ta obleka je primerna za matinee na vrtu in se lahko naredi v samo eni uri. Na vratu je oblečena ušesa, rokav, rep in lok, kot medved iz risanke "Masha in medved". Potrebujemo majhen del sateniranega rjavega umetnega krzna, debel okvir in par varnostnih zatičev. Naredimo kravato iz kravice. Iz krzna je treba najti rokavice, ušesa in rep medveda. Potem odrežite trakove materiala, ga obesite z okvirjem, pritrdite ušesa na vrhu. Predhodno lahko ušesa in rep kompaktirate s sinteponom ali kartonom. Metuljčki in rep se pritrdijo na otroška oblačila z varnostnimi zatiči. Medvedka je pripravljena!

Karnevalska noša medveda
Če želite šivanje to obleko, bo trajalo nekaj dlje, približno štiri ure. Za njega morate vzeti 80-100 centimetrov umetnega krzna, kosu usnjene, umetne oči iz trgovine z iglami. Izmerimo volumen otroške glave in jo izrežemo obraz s kapuco. Iz usnjene torbe naredimo izliv, iz krzna - ušesa, jih zašijemo na pokrovček in lepimo oči. Izklopili smo umetno krzno kratke hlače, telovnik in rokavice. Za kratke hlače smo šivali repa krzna, na rokavicah pa lepimo trikotne kremplje, ki so razrezane iz kozhzame. Za tace ni padel otroka, lahko v njih vstavite gumijasto trakico.kostum s polarnim medvedom

Popolnoma ustreza s kapuco

Šivanje takega medvedskega kostuma je nekoliko bolj zapleteno kot prejšnje, vendar bo rezultat odličen. Če namesto rjavega belega umetnega krzna vzamete kostum s polarnim medvedom. Najverjetneje bo otrok zahteval, da se obleki nosijo ne le na počitnicah, temveč tudi pri vsakodnevnih igrah. Osnova obleke je pokrivalo. Vzorec, primeren glede na starost in velikost otroka, je na voljo v revijah z iglami ali na internetu. Na krzneni tkanini lahko postavite vse kombinezone iz garderobe otroka in kroga, ne da bi pozabili, da pustite dodatke na šivih. Ne skrbi, krzno bo skril vse pomanjkljivosti. Rokav za to obleko ni mogoče izrezati. Pred kostumom medveda je treba pritrditi z zadrgo, notranjimi gumbi ali gumbi. Na robu hlač in rokavov morate vstaviti gumijaste trakove, šivanje ušes na pokrovu, napadalcu.

kostum karnevalskega medvedakostum za odraslegaMorda vas bo šivanje tako preveliko privabilo, da si poskušal šivati ​​kostum za medveda in za otroka ali drugega odraslega. Poglej možnosti na internetu, obstajajo zelo smešne obleke.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný