OqPoWah.com

Kako šivati ​​igračo in njene majhne podrobnosti: lutka, oči, lasje

Zdaj obstaja veliko število smeri uporabne umetnosti, obilnost blaga za rokavice pa je všeč navdušencem, da izumijo izvirne in edinstvene stvari. Beading, origami, polivanje iz volne, pletenje, decoupage, šivanje, intarzije z rhinestones in kamni in še veliko več različnih tehnik, s katerimi lahko ustvarite slike, oblačila, igrače in okraske. Na policah knjigarn, na tečajih za ušesa, lahko zbirate veliko informacij o ustvarjanju stvari sami.

lutke iz nosuPogosto so ustvarjene neodvisno, so najcenejše darilo, ker je vložena veliko truda in ljubezni. Po predstavitvi zmanjšane zabavne kopije vašega prijatelja ali ljubljenega, mu boste dali ne samo stvar, temveč tudi pozitivna čustva, ki se bo tej osebi vrnil takoj, ko bo pogledal to igračo. In v tem članku boste izvedeli, kako šivanje takšne lutke.

Priprava lutk se najprej začne z nakupom potrebnih materialov. Čeprav se zgodi, da je igrača izdelana iz improviziranih sredstev. Lahko je lutka iz drobovja in bombažne volne, od starega kapronske hlačne nogavice in penasto gumo. Zdaj pa se boste naučili, kako šivati ​​lutko iz tkanine. Če želite to narediti, boste potrebovali zelo tkanino in vzorec igrače, ki vam je všeč. Preklopite tkanje na polovico in narišite črtice: roke, noge, glavo, nos lutke (če želite, da je konveksna). V specializirani trgovini lahko vnaprej kupite potrebne podatke. šivanje lutkAvtorjeva lutka se izkaže za natančnejša in lepa, če vse njegove podrobnosti posnamejo roke in ne šivalni stroj. Ampak ne pozabite zapustiti majhne reže v prtljažniku prihodnjega modela, da ga napolnite s penasto gumo, vato, sinteponom ali silikonom.

Ko so vse podrobnosti, tudi nos lutke, posejene ločeno, jih je treba izklopiti tako, da ostanejo vsi šivi znotraj izdelka. Potem lahko začnete polnjenje igrače, saj se lahko zgodi tudi z navadnimi drobci, če nimate posebnega materiala. Za polnjenje lutke je potrebno gosto, pomagati sebi palico.
Po tem lahko že medsebojno šivate ročaji, noge, glavo in prtljažnik. Oči in nos lutke so lahko narejeni iz gumbov, kamnov in okrasnih predmetov ali pa kupite v rokavu in jih lepite na lepilo.

Ko je telo lutke popolnoma pripravljeno, lahko začnete izdelovati lase, oblačila in čevljeavtorjeva lutka igrače. Lasje so lahko izdelane iz debele preje za pletenje črne, bele, rumene in celo barvasta barva. Odrežite veliko niti 10-15 cm dolgo in jih puhajte, tako da postanejo bujne. Začnite jih šivanje iz vratu, vendar ne zapirajo oči in še posebej nosu lutke. Lahko kupite tudi pripravljene dlake ali jih naredite iz stare lasulje. Obleko je enostavno šivati ​​na pripravljenem vzorcu iz revije. In okrašena z biseri ali okrasnih, bo videti bolj elegantno in bogatejši na lutko. Čevlji so lahko povezani v skladu s shemo pinetov ali nogavic za malčke.

Šivanje lutke lahko traja od nekaj ur do nekaj dni, odvisno od spretnosti in hitrosti šivanja, pa tudi zaradi zapletenosti izdelave lutk. Toda glavna stvar je, seveda, rezultat in veselje tega.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný