OqPoWah.com

Kako šivati ​​krilo v tla - glavni trend sezone

Moda zadnjih let temelji na slogu "The simpler, the better!". Zato modeli ne spuščajo s podij, so čim preprosteje in brez "zvoncev in piščal". Straight cut obleke, lahke bluze brez pik, krila različnih dolžin, samo sestavljene na elastičnem traku - to je zadnji element garderobe, v povezavi z nastankom toplote, samo posvetite posebno pozornost. Konec koncev, kako obesiti krilo v nadstropju, pravzaprav nič ni zapleteno.

kako šivati ​​krilo v tlehZa novo stvar je najboljša izbira lahka tkanina, kot so šifon, pletenine ali fine svile. Koliko bo trajalo modno krilo? Vse je odvisno od dolžine in višine. Želeno dolžino krila je treba pomnožiti z dvema in dodati na prejeto število santimetrov dvajset: na pasu, datoteko spredaj in možne napake. Tudi širina tkanine se spreminja: preveč tanek material lahko zložite dvakrat ali celo trikrat. Vse je odvisno od stopnje sijaja prihodnjega krila, in s tem tudi spet na vašo željo. Toda standardna širina tkanine je ponavadi en in pol.

Poleg same tkanine boste potrebovali elastični trak (njegova dolžina je odvisna od obsega pasu), škarje, šivalni stroj in niti v tonu.

Preden šivamo krilo v tleh, ga odprite. To je zelo preprosto. Za začetek smo definirani s pasom. Če je nedotaknjena, je ta korak preskočen in če je treba pas zasiti ločeno, potem bo kos tkanine odrezal trak. Njegova dolžina je enaka obodu bokov in širini - odvisno od želene širine pasu. Ne pozabite le, da je treba trak prepogniti na polovico. Torej smo jo šivali v obroč, položili gumo, jo šivali po dolžini. Če je krilo iz elastične pletenine, lahko naredite brez dlesni.
fotogrPas je pripravljen, zdaj bomo poskrbeli za krilo. Upam, da ste se že odločili za svoj videz, prežeto s modnimi revijami, kjer je veliko različnih modeli suknje. Tudi fotografije so bile ohranjene, da bi preverili z izvirnikom, kolikor je šivanje. In tako je na kupljenem prerezu tkanine potrebno izdelati le en šiv po dolžini prihodnjega krila. In če ste vzeli tkanino v dveh dolžinah, nato pa pred prerezom krila, ga morate narezati na polovico in na vsaki polovici narediti dva podobna soma. Postavili jih bomo drug v drugega, kar bo krilo daljšo količino in sijaj, prav tako pa skrije presežek, če je tkanina preveč prozorna.

kako zmanjšati kriloZgornji kos krila je treba prilagoditi bokom. To je mogoče storiti z izbiro tkanine na vrvici ali polaganjem na njej gube. Na splošno tehnologijo, kako šivati ​​krilo v tleh, to ne bo vplivalo, vendar bodo izdelki izgledali nekoliko drugače. Po tem smo pas usmerili na glavni del. Ostaja za obdelavo dna: dvojna igla ali podkonstrukcija. Preden to naredite, je bolje, da merite krilo in je s čevlji, s katerimi ga boste kasneje nosili. Mimogrede, nekateri vrste tkanin na splošno ne zahtevajo obdelave, da začetniki šivijo samo na roko.

Tukaj je krilo in pripravljen. V njej lahko greste v nakupovanje, sprehod z otrokom, romantičen datum ali celo slovesen dogodek. Lahko ste ponosni na sebe, ker zdaj niste samo oblečeni na najnovejši način, ampak tudi poznate odgovor na vprašanje, kako obrišite krilo na tla s svojimi rokami.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný