OqPoWah.com

Kako pletati s pletilnimi iglami?

S prihodom hladne jeseni in zime dekleta začenjajo razmišljati o tem, kako zaščititi glavo pred zmrzaljo in hkrati videti elegantno in modno. Rešitev je očitna: potrebujete knit beret pletilne igle. Pravilno velja za najbolj modnega plestizimske klobuke. Vzame ga in ne sme zamrzniti glave in se prilega vsakemu oblačilu iz jeans s športnim oblačilom na elegantno obleko in plašč.

Pletenje na žepu beretnega modela ne traja veliko časa. Moraš biti pozoren in potrpežljiv. Točnost tudi ne boli, v nasprotnem primeru boste morali večkrat popraviti izdelek, da boste lahko dobili dober videz.

Torej, preden začnete pletenje, vzemite igle za pletenje, dobite 200 g preje, dovolj toplo za zimske zmrzali in nekaj sklopov žebljev. Obstaja veliko risb in shem za pletenje beretov. Najenostavnejši od njih je menjava vrst obraza in nazaj zanke. Rezultat je preprosta gladka risba. Vendar, če so niti, ki ste jih izbrali, enobarvne, bo to potrebno videti dolgočasno. Čeprav, če ste pristaš klasičnih modelov, vam bo ta možnost popolnoma ustrezala.

Za monofonično prejo je bolje, da vzamete ustrezen vzorec iz knjig. Pletenje na pletilne igleV tem primeru bodite pozorni na raven njegove zapletenosti. Če ste iraška ženska, se morate predhodno naučiti, da ločite to risbo.

Začetek baretke je skoraj vedno vezan na elastični trak - menjava obraza in
nazaj zanke. Da ne bi prišli do zamenjave, se spomnite zanke, s katero se je začela serija. Na primer, če se prva vrstica začne s sprednjo, drugo pa kvačkne z napačnim in tako naprej. Ali pa poskrbite, da so obrazne zanke nameščene preko obraznih zank, in da so purlins nad robovi. Gumijasti trak je treba priključiti na 8 vrstic.
Za pletenje, nadaljujte igle za pletenje, morate vzeti pletilne igle # 6 in začeti 9. vrstico. Vzorec je lahko izbran šah. Če želite to narediti, povežite število obraznih zank, na primer 5-6, in nato isto število žetonov. Tako priključite 6
pletenje za otrokevrstice, nato pa spremenite sprednje in zadnje zanke v krajih, kar pomeni, da začnete s 5-6 linijami, itd. Pridobite vzorec trgov, kot je šahovnica.

Vendar pa pred začetkom pletenja vzemite pletilne igle na vzorec, to je, ko končate elastiko, v 9. vrstici morate postopoma klicati 27 zank. Na ta način,
pletenje vzorca na 38 vrstic, nato postopoma z vsako vrstico zmanjša število zank.

Za dokončanje izdelka, previdno odstranite pletilne igle s tečajev, ko jih je približno 5 od njih, vzemite cigansko iglo, navijte nit, nato iglo previdno vstavite v tečaje in zategnite. Tako bo beret pripravljen na dolgotrajno in zvesto službo.

Če vaš hobi pletenje, lahko za svoje otroke izdelate tudi nekaj beretov, medtem ko uporabljate smešne vzorce in barvne niti. Otroci bodo navdušeni! Če ste srečna mati vaše hčere, lahko svoje učenje pletenja uvrstite na pletilne igle, zagotovo pa želi nositi stvari, ki jih je ustvarila. Poleg tega najslavnejši vzorec za beret, opisan zgoraj, ne bo povzročal težav niti za začetnika pri pletenju.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný