OqPoWah.com

Za pijačo pijačo ali ne

Kakšen je okus otroštva? Nekaterim, to so babičine pite, nekdo se zdi, da je jagoda, ki jo zbirajo v gozdu, vendar se zdi, da se bodo vsi spominjali, kako so v svojem otroštvu pili gazirane pijače. Buratino, Dyushes, Citro, Baikal, Bellshellip - Kaj bi bilo bolje?

karbonat pijačoTo veselje je skoraj vedno prepovedal starši, ki so resnično prepričani v škodo. Paradoksalno, vendar odraščati, smo sami prepovedali uporabo sode že za naše otroke, prav tako smo prepričani, da ni koristi.

Kakšno je bistvo takšne ljubezni in ne ljubezni ob istem času. Na začetku so gazirane pijače brezalkoholne, mehke, gazirane tekočine. Sliši se nekoliko divje, v resnici pa je vse preprosto in enostavno. Ljudje so začeli karbonizirati pijačo, zlasti mineralno vodo, pred več kot dvesto leti.

Ogljikov dioksid sodeluje pri velikem številu procesov v telesu živali in rastlin. Uravnava vaskularni ton, njegovo pomanjkanje krvi pa je smrtno. Soda Drink - koristen za zdravje.

vodni prezračevalni strojKvass, peneče vino, pivo in mnoge druge pijače, katerih vsebina ogljikov dioksid so pogojeni s procesi naravne fermentacije, pili so iz časa starosti in nihče ni razglasil škode teh. Samo alkoholno komponento teh tekočin je treba ločeno določiti, vendar je to zgodba drugega romana.
Za ogrevanje pijače, še posebej soljene vode, priporočamo delavce v livarnah. Zdravniki svetujejo, da uporabijo takšno vodo v dovolj veliki količini (približno pet litrov na izmeno). Vsi vemo o koristih mineralnih voda, nasičenih z ogljikovim dioksidom, in jih nihče ne bo prepovedal.

Torej, kakšna je glavna težava, če je pijača prezračena, je koristno, vendar je ta metoda že dolgo uporabljena? Vse o količini in kakovosti. Norm je glavni zakon življenja. V okviru te norme ostaja vse ostalo koristno (govorimo o kakovostnih izdelkih), vse to je preveč smrtno.

Torej, kako zdaj uporabljamo gazirane pijače. Prvič, izjemno in najbolj grozno, z veliko količino sladkorja, raznolikimi barvili in konzervansi.

gazirane vode domaProizvodnja gaziranih pijač ne bi bila donosna, če bi upoštevali vsa pravila kuhanja. V ospredju prihajajo kazalniki, kot so stroški, rok uporabnosti in dobiček. Zato konzervansi dajejo možnost, da se pijača ne pokvari dolga, naravne sokove pa zaradi ekonomičnosti zamenjajo s kemičnimi okusi in barvili. Poleg tega obstajajo poročila, da so mnoge spojine obogatene z zasvojenimi zdravili. Ali potrebujemo to, navadne potrošnike?

Ogljikova voda doma - to okusno limonado na osnovi naravnih sokov ali juha. Recepti za pridobivanje mase ogljikovega dioksida. Na primer, zmešajte sok in limonin sok ali uporabite napravo za vodno prezračevanje. Obstajajo obrtniki, ki gradijo aeratorje iz gasilnih aparatov. Kot rezultat boste prejeli čudovito, koristno in osvežilno pijačo, ki ne bo mogla samo ugasniti vaše žeje, ampak tudi obogatiti telo s koristnimi snovmi. Pijte z veseljem, vendar poznajte ukrep.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný