OqPoWah.com

Najbolj nenavadna solata

Kdor želi jesti okusna solata, kuhal ljubljeni? Morda je to vse. Mislim, da lahko vsaka gostiteljica v pretrganem prenosnem računalniku najde več deset receptov za kuhanje te posode. Lažje je kuhanje, bolj nenavadna bo solata. Zima, poletja, pomladi in jeseni je nepogrešljiva jed v naši mizi. Seveda, odvisno od sezone, solate so lahko ali težke. Delil bom s teboj recepti za solato za kadarkoli v letu. Ljubili bodo ljubitelje, mnogim pa bo všeč njihov okus. Prav tako morate biti sposobni izbrati izdelke, ki so združeni drug z drugim, in tukaj je glavna stvar, da ne pretiravajte!

Solate za vsak dan

Moj najljubši recept je zelo preprost. Za njega morate upoštevati naslednje izdelke:nenavadna solata

- česna glava;

- majoneza;

- trdi sir;

- krompir - 2 kosi;

- srednje korenje;

- 4 jajca;

- črni poper tla;

- Zelenjava za dekoracijo.

Najprej definiramo ime, to nenavadno solato se imenuje "ostri jezik". In to je naš česen s papriko! Začnemo kuhati. Krompir se dobro opere in kuhamo približno pol ure. Ohladi, nato pa odstranite lupino in ga potresite na velikem rezilu. Pripravite omako za impregniranje vsakega sloja. V ločeni posodi se majoneza zmeša s črnim poprom in stisne česen. Krompir položite v tankem sloju na široko ploščo. Mazite z našo omako. Surova korenje tri na najmanjšem rdečem in položite drugi sloj naše solate. Ponovno namažite omako. Jajca, trdo kuhamo, ohladimo in nato ločimo rumenjake. Tretji sloj bomo imeli beljakovine, ki so trije na velikem preseku. Enako postavite in namažite z majonezo. Potem pride nariban sir skupaj z rumenjaki. Na vrhu vsega skrbno namočene omake. Kosi svežega korenja so postavljeni tako, da se jezik zatakne! Solata naj stoji v hladilniku vsaj eno uro, da se popolnoma vpije. Lahko okrasite z zelenjem.
Nenavadna solata "Škampi - brunete"

To je posoda bo okrasila katera koli praznična miza v naši družini vsak dan ne bo brez nje. Ta solata je popolnoma združena s kozarcem dobrega domačega vina. Vnaprej morate kupiti naslednje sestavine:solate za vsak dan

- 1 kg nepripravljene kozice (ali 500 g končnih kozic);

- majoneza;

- pločevinka ananasa v pločevinkah;

- 6 kosov jajc;

- trdi sir;

- sol;

- mlet črni poper;

- sveža kumara.

Kozico je treba vliti z vrelo vodo, v vodo vrže črni poper, sol in lovorje. To je nujno, da se morski sadeži prinesti. Jajca kuhamo trdno kuhan, nalijemo hladno vodo in pustimo stati približno deset minut. Ananas, razrezane na majhne kocke. Sir trije na velikem rjuhu. Jajca se narezujejo tudi na majhne rezine. recepti za solato za vsak danTa nenavadna solata je zelo kalorična, zato jih ne oskrbijo tisti, ki sedijo na strogi prehrani. Za prvo plast imamo kozice, jih maziva z majonezo. Nato pridejo kosi ananasa. Tretja plast je jajca, četrta pa sir. Ne pozabite vsakič, da mazite z majonezo. Od zgoraj naredimo rozete kumare. Najbolj zanimiva stvar je, da se lahko ta solata pripravi iz prekajenega šunka, ki se namesto kozice namesti. Okus jedi se spreminja na bolje, ker ne toliko kot morski sadeži.

Takšni recepti solat za vsak dan bodo prosim vas in vaše ljubljene s svojo raznolikostjo in pikantnim okusom. Bon appetit!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný