OqPoWah.com

O statusih osamljenosti: zakaj so tako priljubljeni?

Socialna omrežja že dolgo delajo v našem življenju. Navajeni smo, da komuniciramo preko korespondence, delimo trenutke iz življenja s pomočjo fotografij in izražamo razpoloženje s pomočjo statusov. Sedaj ima skoraj vsa socialna omrežja takšno funkcijo.

Malo o statusih

Status - majhna tekstovna sporočila, ki je rezerviran za vašo stran in vsakič, bo v svoj profil, se bodo vaši gostje in prijatelji lahko to gledal, dokler je ne spremenite ali izklopite vse. Na začetku so bili statusi zasnovani tako, da poročajo o razpoloženju lastnika strani ali o tem, kaj počne. Torej, v "Skype" pod statusom razumemo majhno obvestilo o tem, ali je imetnik računa zaposlen in ali je na mestu. Status "Instagrama" pogosto vnese podatke o tem, kako lahko stopite v stik z lastnikom strani, njegovimi potrebami in kje lahko napišete vprašanja o sodelovanju. Tako status napolnijo znane osebnosti, umetniki, modeli, fotografi, make-up umetniki, frizerji in drugi. Pred nekaj leti statusov, govoriti o tem, kaj uporabnik počne ob določenem času, na primer: "Grem jesti", "zaspi", "družim s prijatelji", "na delu" in tako naprej. Zdaj se je začela posebna vrsta statusa - to so citati znanih ljudi, krilati izrazi ali smešni izgovori. V takšnih družabnih omrežjih, kot je "VKontakte" ali "Facebook", obstaja veliko posebnih skupnosti s kompilacijami najboljših citatov za statuse. Danes bomo pogledali statusi osamljenosti. Znano je, da je osamljenost nadloga modernosti in mnogi uporabniki socialnih mrež trpijo zaradi tega.

o statusih osamljenosti

O statusih osamljenosti

Statuti o osamljenosti - eden izmed najbolj priljubljenih med navijači "VKontakte", "Facebook", "Twitter" ali "Sošolci". Dejstvo je, da mnogi ljudje poskušajo ubežati občutek opuščanja na enem od takih mest. Verjamejo, da bodo tam našli tla, podobno misleče ljudi in prijatelje. Na primer, lahko pogosto našli statuse: "Ljudje so osamljeni na kaj morate graditi mostove, ne zidove", "Osamljenost - je, ko nihče ne s kom deliti svoje misli" ali "Osamljenost - je, ko imate telefon in poziva Samo Service "in tako naprej.

statusi o osamljenosti s pomenom

Odnosi in osamljenost

Z določitvijo statusa osamljenosti uporabniki poskušajo pritegniti pozornost do sebe in pokazati, koliko potrebujejo komunikacijo in podporo. Ti statusi so zelo priljubljena med ljudmi, ki so do nedavnega v razmerju, zdaj pa se trudijo dokazati, drugo polovico, ki jih trpijo: "Naš ponos lahko bi nas zelo osamljen," "Heat najljubše roke in iskreno komunikacijo - to je tisto, kar manjka vsaka oseba" . Izračunamo, da bo žalosten status osamljenosti vplival na drugega partnerja in se spet počutil. Ali pa, nasprotno, potem ko so eden od "polovic" želi pokazati drugim, da tudi brez njega je: "Bolje je, da ima življenje brez razmerja kot je razmerje, v katerem ni življenja," "Moja svoboda - moj dragoceni, najmočnejša droga in največji užitek. "
žalosten status osamljenosti

Statuse samo približno 14. februarja

Ni važno, kako priljubljen je status osamljenosti v vsakdanjem življenju, poseben vrhunec njihove priljubljenosti je 14. februarja. Namestijo jih ljudje, ki nimajo druge polovice. Tradicionalno, Dan vseh ljubiteljev praznuje z ljubitelji. Toda tisti, ki še niso našli izbrali svoje eno, občutek dovolko neprijetno na dan, ko je mesto in nato sprehaja pare v ljubezni, in nova delovna mesta neprestano pojavljajo na socialnih omrežjih, kako srečni uporabniki v svojih odnosih, o dejstvu, da so bili za počitnice predstavljeni s svojimi najdražjimi ali pa so skupaj praznovali ta dan.

Seveda bo vsaka oseba brez para v takem položaju počutila neprijetno. Potem se pojavijo statusi o osamljenosti s pomenom: "Bom praznujejo 14. februarja v družbi ljubljene osebe," "Njegova ljubezen je treba zaščititi, ne le 14. februarja, vendar pa ostali 364 dni", "Day kartice Valentinovo pomaga samo proizvajalcem" ali preprosto "ljubim samo sebe." Takim ljudem bi rad svetoval, naj ne izgubijo srca in ne počnemo počitka s skepticizmom. Če še niste našli svojega soseda - ne obupajte, kajti vse je pred nami. Statuti o osamljenosti s pomenom, seveda, bodo vzbudili zanimanje za vašo osebnost, vendar le za kratek čas. Lahko presegate socialne mreže in potem se bo sreča zagotovo nasmehnila!

status z dne 14. februarja

O osamljenih statusih vam bodo pomagali, da delite svoja čustva. Toda ne pozabite na resnično življenje, saj ima veliko zanimivih stvari!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný