OqPoWah.com

Kvadratni obraz - izberite pričesko

Lasje so dekoracija vsake ženske. Ustrezno izbrana pričeska lahko naredi pravo lepoto iz redne mlade dame. Konec koncev, s svojo pomočjo lahko poudarite prednosti in skrijete pomanjkljivosti. Toda neuspešno izbrana pričeska se lahko preprosto pretvori v navadno žensko lepo žensko. Square FaceNa splošno je izbira odbitkov ali stylinga stvar, ki jo je treba temeljito in z vsemi resnostjo približati. Seveda je najbolje, da se posvetujete s specialistom, vendar je prav tako zelo koristno poznati pravila, po katerih se odloči za primerno frizuro.

Torej, če izberete frizuro ali styling, morate upoštevati dolžino, strukturo, barvo las, pa tudi značaj in življenjski slog svoje ljubice. Posebno pozornost je treba nameniti obliko obraza. Nekatere frizure so idealne za eno izmed njegovih tipov, vendar jih je mogoče kategorično kontraindicirati drugemu.

Vse osebe je mogoče pogojno razdeliti v pet glavnih skupin: ovalne, pravokotne, trikotne, okrogle in kvadratne. V tem članku bomo upoštevali samo frizure, ki so najbolj primerne za slednji tip. Treba je opozoriti, da je v čisti obliki kvadratna obraza, tako kot druge oblike, redka. Najpogosteje imajo ljudje lastnosti, ki pripadajo dvema vrstama hkrati.

Kvadratni obraz, pričeskeKvadrat se imenuje obraz s težko spodnjo čeljustjo in veliko čelo. Poleg tega je še ena značilnost te vrste šibko izražena brada in štrlečih ličnic. Zaradi velikega spodnja čeljust Kvadratna površina je preveč široka.

Asimetrija z valovitimi obrisi, pol odprtih ušes, poševno ločevanje - majhni triki, ki lahko vizualno popravijo kvadratni obraz. Pričeske za Ta vrsta "ne prenaša" dolgih, debelih črk. Tako kot česani lasje in s simetričnim odbitkom poudarijo resnost brade. Za ženske s kvadratnim obrazom stilisti priporočajo uporabo pete na zadnji strani glave in na straneh.
Na splošno je najboljše za obraz, ki spominja na kvadrat v svoji obliki, primeren za mehke sloge prirezov. Strune in ringlets, ki padejo z najvišje točke čela na licih, so sposobne izravnati stroge linije in dati ženskost. Toda frizura, daljša od brade v tem primeru, je preprosto kontraindicirana. Skoraj popolnoma odprejo obraz, ki samo poudarja "kvadrat".Square obraz, odbitki

Prilagodite kvadratni obraz lahko ne le s pravimi lasmi, temveč tudi ličenjem, določenim na določen način. Ocenite konture, morate mentalno narisati ovalne. Popravek je odvisen od tega, kaj ostane zunaj njenega področja uporabe. Ovalno "potegnite" rahlo podaljšano, da vizualno podaljšate obraz.

Vse, kar je šlo v ovalno, morate zdraviti v prahu, senca je veliko lažja od tiste, ki bo obdelana v tujini. Še lažji konturni prah je treba nanesti na območje okoli oči, na srednji del čela in na brado. Skrbimo za središče obraza, zato ga odvrnemo od težke spodnje čeljusti.

Make-up je treba zmanjšati, da vizualno zoži spodnji del, zaradi česar je vidno ovalna po naravni kvadratni obraz. Kot smo že omenili zgoraj, lahko tudi to težavo uspešno rešimo. Izberite frizuro s srednje ali kratkimi lasmi in ne pozabite, da imajo številne znane ženske obliko obraza - kvadrat. Toda to jim ne preprečuje, da bi bile znane kot pravi lepote.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný