OqPoWah.com

Kako se znebiti aken enostavno?

V starosti od 12 do 13 let se mnogi najstniki srečujejo s problemi, povezanimi s kožo. Zaradi aktivacije hormonov na obrazu (in včasih tudi na prsih in na hrbtu) so izpuščaji. Pogosto mladi ne vedo, kako se znebiti aken. Po gledanju oglasov na televiziji, hitijo za nakup dragih sredstev, vendar ponavadi dajejo kratkoročni rezultat.Kako se znebiti aken

Kako se znebiti aken in aken?

Če se odločite začeti boj s kožnimi izpuščaji s pomočjo posebnih zdravil, ne pozabite, da so zasvoji. To pomeni, da snovi, ki jih vsebuje tonik, gel za pranje ali smetano, ne morejo učinkovati na koži tako učinkovito kot na začetku uporabe. Posledično se čutijo možgane z aknami, pogosto pa postanejo celo bolj, kot so bili. Zato je bolje, da kupite dva sredstva za vsakega namestnika, ki se spreminja vsakih 2-3 tedna.

Vendar ni treba porabiti veliko denarja za oglaševane izdelke, tako da kako se znebiti aken v domu tudi možno.

Preden govorimo o receptih, se moramo osredotočiti na dejstvo, da je glavno stanje v iskanju kože brez aken treba pravočasno čiščenje. Če ste prišli domov popoldne in ne boste šli nikamor drugje, se prepričajte, da odstranite ličila. Poleg tega je treba omeniti, da je z močnimi izpuščaji iz temeljev in prahu bolje in popolnoma zavrne.

Če ste cel dan preživeli doma in brez kozmetike, je še vedno potrebno očistiti kožo zvečer, saj je nemogoče znebiti aken z aknami, ne da bi odstranili obrazne lojalne razelektritve.

Recept # 1

Dober anti-akni sredstvo je maska ​​za piling, sestavljena iz naslednjih komponent:kako se znebiti aken v domu

  • 2 tablete aspirina;
  • 1 čajna žlička medu;
  • 1 kapljica oljčnega olja.Aspirin je treba zdrobiti v majhne drobtine, na primer z uporabo običajne žlice. Dodajte medeno medno tekočino in kapljico olja, dobro premešajte. Uporabite maso za čiščenje kože. Izvedite lahka krožna gibanja, še posebej na tistih področjih, kjer je peeling. Ampak neizogibne akne se je treba izogibati - morate samo, da veliko o njih.

Pustite 10-15 minut, nato sperite z vodo in po želji uporabite vlažilna krema. Uporabite enkrat na 7 dni.

Kako se znebiti jegulje na nosu: številka recepta 2

Doma lahko pripravite tudi masko. Potrebujemo naslednje komponente:

  • Aktivno oglje (2 kosi);
  • mleko (1 žlica);
  • želatina (2 žličke).

kako se znebiti črnih glav na nosuMletje premoga, dodajte mleko. Dobro premešajte. Po tem je treba nalijati potrebno količino želatine, pri čemer se ponovno začne mešati, dokler ne dobimo homogene mase. Vklopite mikrovalovno pečico 10 sekund.

Preden naredite to masko, morate dobiti obraz (dodajte kamilico v vodo). Izdelek lahko uporabite ne le na nosu, ampak tudi na bradi, čelu, licih. To morate storiti s čopičem. Po 15 minutah se bo masa spremenila v film. Ko ste vzeli rob, ga je potrebno odstraniti iz obraza.

Po tem obrišite kožo tinktura ognjiča, in nato uporabite lahka vlažilna krema. Uporabite enkrat na 14 dni.

Zdaj veste, kako se znebiti aken. Bodi lepa!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný