OqPoWah.com

Kako narediti tetovaže: osnovna pravila

Tetovaže niso modni pojavi. To je samoizražanje. Zato ne moremo reči, da so priljubljeni samo med uporniško mladino. Njihov uporni mladi moški, zrele ženske in starejši mladi v duhu. In če so slednje že videle vrsto, potem tisti, ki so se prvič odločili za nanos vzorca na kožo, morda ne vedo, kako narediti tetovaže. Potrebno je razumeti, od katerih faz je sestavljena risba, da bi vedeli, kako skrbeti za končno "delo", je potrebno, saj ni tako varno, kot nekateri menijo. Kaj naj pričakujem od tetovaže, kaj se bojim, kako nadzorovati postopek prijave in kako skrbeti za tetovažo potem?kako tatoo

Postopek ustvarjanja se začne z izbiro slike za prenos v telo. Bolje je, da ne pustite za poveljnika pravico do take izbire, ker ima vsakdo različne okuse in morate nositi tetovažo. Tetovče s pomenom so le, če so skrbno premišljene in imajo zgodovino. Nikoli preprosto lepa slika ne more prepričati drugih, da nosi nekaj sama po sebi, če niste vzeli samega sebe. Pojdi na mojstra in izbere motiv. Pomagal bo, če bo potrebno, za popravljanje ali izboljšanje vaše ideje. Po tem se lahko s pomočjo posebne kopije slika prenese na telo.ženske tetovaže

Master mora sestaviti instrument v prisotnosti stranke, tako da ste lahko prepričani o njeni sterilnosti. Umetnik tatoo mora storiti vse delo v rokavicah.

Kako se tetovaže (neposredno nanašajo)

Ko je slika že prenesena na izbrano področje telesa, z uporabo konturnega pisalnega stroja črpa glavne črte, črpa vse ostre vogale. Po tem se celotna slika naslikata s čopičem in barvna barva se nanese na vse dele. Senčila se izvajajo s senčnim strojem, ki kot pri slikanju pomaga pri prenosu sence.




Načeloma, kako narediti tetovaže, je razumljivo. Toda po tem, ko je slika na telesu, bo ta stran zahtevala posebno skrb. Kako ravnate s tetovažo, je odvisno od stanja vašega zdravja in kakovosti dobljene slike. Vsaj nekaj ur (na primer, Bepanten ali drugo, kot priporoča mojster), je treba na površino uporabiti kreme za zdravljenje.

Ženske tetovaže so skoraj nič, razen ploskve, ki ni tako brutalno, od moških se ne razlikujejo.

Pozor, prosim! Risanje tatoo je mini operacija. Prek nje se lahko celo okužite z virusom HIV ali hepatitisom, pa tudi z drugimi boleznimi, ki se prenašajo prek krvi. Zato morate izbrati salon s praktično sterilnimi pogoji, salon, ki v celoti ustreza higienskim zahtevam. Ne uporabljajte tetovaže, če ste mraz. Pred postopkom (in na predvečer) ne smete piti alkohola in zdravil (še posebej aspirina). Zapišite imena vseh pigmentov, ki se bodo uporabljali za uporabo: to bo pomagalo obvladati morebitne zaplete ali manifestacije neželenih učinkov (in to je mogoče).

tetovaže s pomenomKo ste ugotovili, kako narediti tetovaže, morate takoj vedeti in kako jih je mogoče odstraniti, če bo v prihodnosti prišlo do potrebe. Če želite to narediti, seveda, lahko, toda koža najverjetneje ne bo dobila popolnoma enakega videza in tona, kar je bilo pred risanjem. Bile bodo majhne brazgotine, barva in tekstura se bosta spremenila. Najboljše od vsega odstranite tatoo laser. In če niste prepričani, da želite starati s tetovažo, je bolje, da ga uporabite s kano (to gori s časom).

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný