OqPoWah.com

Kako izbrati lak za nohte?

Kaj določa stil ženske? Pravilno, videz, izbrana dodatna oprema, oblačila, lasje, ličila in manikura. Težko si je predstavljati poslovno ženo v klasični sivi obleki in z nohti, pobarvanimi v strupeni zeleni barvi. Dobro negirani nohti so eden od znakov, da se ženska briga za sebe in njeno podobo. S kakšno obliko in lak za nohte raje ta ali tisti predstavnik šibkejšega spola, lahko presodimo njen značaj. Katere sorte nohtovega pokrivala nam ponujajo lepotilno industrijo?

Nail Polish, njegove vrste in značilnosti

Obstaja več vrst pokritosti in vsak izvaja določeno funkcijo.Nail Polish

  • Osnova - se uporablja za nohte in njegova glavna naloga je poravnati nohtno ploščo in vizualno odpravo napak in nepravilnosti.
  • Dekorativni lak - daje senco in se uporablja za različne oblikovanje nohtov.
  • Fixer - njegova uporaba je povezana s potrebo po zaščiti prejšnjega sloja pred poškodbami zaradi mehanskih in kemičnih učinkov. Na primer, čiščenje in čiščenje izdelkov, pa tudi mikroskopske praske in razpoke, brez katerih domače naloge ne more storiti.
  • Lak za hitro sušenje - to orodje se običajno uporablja za pospešitev procesa sušenja uporabljenega okrasnega laka.
  • Lak za krepitev nohtov.

Kako izbrati okrasni lak za nohte
Nakup lakov za nohteKot smo že povedali, se dekorativni lak uporablja za nokatno ploščo ali za oblikovanje vzorca. Vendar pa ne mislite, da z uporabo baze, lahko barve svoje nohte z absolutno kakršne koli laka. Iskreno poceni sredstva bodo zagotovo škodovale in fundacija bo le delno ublažila ta škodljiv učinek. V primeru, da vam brez manikure ne deluje, potem na lak za nohte vzemite najmanj povprečno ceno. Gotovo puffing in krhki nohti - to ni meja vaših sanj! Pazite tudi na velikost steklenice. Če nenehno spreminjate senco, potem ni nobenega smisla kupiti velikega obsega, preprosto se začne vleči in se bo kmalu posušilo. V majhnem paketu je bolje kupiti nekaj odtenkov. Tako boste vi in ​​izbira več, in denar bo prihranil. Lak za nohte lahko kupite tako v specializiranih prodajalnah kot v velikih supermarketih, na trgih in malih prodajalnah. Prednost še vedno dajejo bodisi kozmetične trgovine z dokazanim slovesom ali supermarketi. Vsaj prejmejo certificiran izdelek, zato ste zavarovani pred nakupom slabe kakovosti izdelkov.

Kako izbrati senco

Zbirke lakovVse je odvisno od tega, kam greš s takšno manikuro. Nekateri ljubitelji barvanja svojih nohtov skozi čas zbirajo celotno zbirko lakov. Če načrtujete potovanje v nočni klub ali diskoteko, potem je bolje izbrati svetle in privlačne odtenke. Primeren 3D lak za nohte ali holografski, saj ustvarjajo zelo zanimive učinke. Na poslovni večerji ali v pisarni, ni dvoma, najboljša rešitev je izbira nevtralnih odtenkov ali francoske manikure. To je win-win različica dobro urejenih nohtov in urejen videz rok, ne glede na slog oblačil. Na romantičen datum lahko izberete bolj nežne tone in prijazne stranke ali podjetja - svetle in ekstravagantne. Vse je odvisno le od vašega razpoloženja, obleke in okolja, v katerem se bo dogodek odvijal!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný