OqPoWah.com

Kako narediti začasno tatoo sami

Želja po spremembi osebe v krvi. Vedno želimo nekaj novega, tako v življenju kot tudi v videzu. Mnogi so pripravljeni spremeniti svojo podobo, vendar ne vsi smo radikalno drugačni. Zato je vprašanje, kako narediti začasno tatoo, je čim bolj pomembno, še posebej danes, ko je ta način dekoriranja na vrhuncu priljubljenosti.kako narediti začasno tatoo

Zgodovina risanja na koži šteje že več stoletij. Etimologija besede "tatu" ima korenine v polinezijskem jeziku. In prva omemba te umetniške oblike je v potovalni dnevnik Jamesa Cooka - vpis je napisan leta 1773. Toda v Evropi so se mnogi tako okrasili tako in prej, samo posebno ime za risbe ni bilo.

Kje lahko dobim tatoo?

Če želite na telo dati kakšno podobo ali lepo frazo s ciljem, da ga občudujete vse svoje življenje, potem morate seveda obiskati poseben salon. Vendar ne bodite hitreje: poiščite povratne informacije od prejšnjih strank, ugotovite, ali ima tattoo mojster licenco, poglejte, če je v sobi čista. Če je vse v redu, lahko začnete spreminjati sebe.

V istem primeru, če ste pripravljeni na takšne svetle spremembe le za določeno kratko obdobje, lahko resnično brez pomoči strokovnjaka, ker lahko sami naredite začasno tatoo. Ni tako težko, kot se zdi, glavna stvar je slediti pravilom, napisanim spodaj.

Kako lahko narediti začasno tatoo doma?

Mnogi ljudje vedo, da je kana potreben za ta proces. Vendar se vsi ne zavedajo, da to ne sme biti barva za lase, ampak poseben prašek. Prodajo se v specializiranih prodajalnah.
Iz tega prahu moramo dobiti pasto, ki jo bomo uporabili za kožo. Za to potrebujemo:kako narediti začasno tatoo doma

  • 4 tbsp. žlice kane;
  • močan črni čaj (vrela voda);
  • nekaj kapljic oljčnega olja;
  • limonin sok.

Torej, vse komponente je treba mešati. Doslednost mora biti kot kisla smetana. Potem lahko storite različne stvari. Za ljudi, ki nimajo sposobnosti vlečenja, bo bolje uporabiti šablono, saj je precej težko narediti začasno tetovažo s kano.

Pomembna točka, ki ima v končnem rezultatu pomembno vlogo, je razmaščevanje kože pred uporabo tetovaže. To lahko storite kot preprosto milo, ki ne vsebuje vlažilnih sestavin in alkohola.

Torej, postavite šablono na kožo. Zaželeno je, da ga nekako popravimo, tako da je risba lepa, na primer z lepilnim trakom. Zdaj lahko uporabite pasto kane. Ne obžalujte, da bi moral biti sloj debelin približno 5 mm: samo tako, da bo tatoo postal svetel. kjer lahko narediš tetovažoNato skrbno odstranite šablono in 2-3 ure pustite, da se posuši. Ob koncu tega časa je treba kano zdrobiti ali očistiti s suho gobico, ne pa z vodo. Bolje je, da ne bo mokro tatoo najmanj dva dni - kana bo boljša.

Če so robovi slike neenakomerni, lahko uporabite brizgo, v kateri morate najprej klicati svojo pasto kane in sledi poti. Injekcijska brizga je koristna za tiste, ki lahko pripravijo: v tem primeru lahko naredite brez šablone.

Zdaj veste kako naredite začasno tatoo. Ne bojte se eksperimentirati!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný