OqPoWah.com

Jesenski kostumi za dekleta. Naredimo obleko z lastnimi rokami

Jesen je lep čas, ki nas veseli s svojimi čudovitimi barvami. Obdobje je bogato ne samo z žetvijo, ampak tudi z različnimi počitnicami. Mnogi vrtci in šolske ustanove se pripravljajo na srečanje. Otroci bodo lahko izstopali v jesenski kostumi. Za punce obstaja vrsta oblek, ki bodo poudarjale individualnost.

Jesenski maraton

Priprava za Matinee je najbolj treselen trenutek mame in otroka. Vsak staršec poskuša otroka videti originalen in lep. Zdaj jih lahko najdete jeseni kostumi za dekleta, toda s tem se vam odvzame veselje, da ustvarite nekaj z lastnimi rokami. Danes vas bomo naučili, da otroka pripravite na počitnice.

Oblačila ne bi smela biti le lepa, ampak tudi ne bi izšla iz teme počitnic. To je mogoče doseči s pomočjo barve. Tu so, slavni odtenki jeseni:

 • rdeča;
 • rumena;
 • zelena.

Pred izdelavo obleke se zaloge z različnimi atributi, ki vključujejo padec. Uporabite lahko:

Na primer, želimo zagotoviti prvi mojstrski razred.

jeseni kostumi za deklice

Jesenska kraljica

Oblačila so narejena enostavno in po želji hitro. Jesenski kostumi za dekleta morajo biti svetli in poudariti individualnost. Zapomni si to, ker imaš bodočo ženo odraščati. Če želite narediti kostum, boste potrebovali obleko ali krilo z bluzo. Zaželeno je, da bi morala oblačila imeti "prave" odtenke, ki predstavljajo padec. Za dodatno dekoracijo lahko uporabite:

 • biseri;
 • biseri;
 • bleščice in bleščice.

Obleko se lahko posname sama, vzorce pa najdemo v posebnih revijah za šivanje. Če je obleka pripravljena, lahko začnete izdelovati jesensko obleko kraljice:

 1. Vsi prsi, križajo z rumenimi in rdečimi kroglami ali bleščicami.
 2. Obroba obleke je vezena z večbarvnimi listi, ki jih morate pripraviti vnaprej.
 3. Na traku smo šivali širok rdeči saten trak.
 4. Na njej smo šivali veje rowan, različne suhe rože in listje.

Obleka je pripravljena. To je mogoče storiti z otrokom. Sodelovanje bo koristno. In kakšna kraljica brez krone? Za njegovo izdelavo je potrebno pripraviti:

 • normalna okvir brez dekoracij;
 • različne jesenske rože.Obliko sestavite na platišču in jih pritrdite z lepilom »Moment«. Zdaj je vaša mala kraljica pripravljena na jesensko žogo.

otroške jesenske kostume za deklice

Najhujše noč v letu

Jeseni se ne spominjajo le raznih praznikov cvetja in sejmov. Zdaj zelo priljubljena noč čarovnic. Ta praznik se praznuje konec oktobra. Vsi otroci in odrasli se spreminjajo v čudne duhove, duhove, pirati in mnoga druga bitja. V tej obliki gredo sprehoditi, s čimer zavračajo zla duhov. Jeseni kostumi za dekleta lahko za ta praznik tudi z lastnimi rokami. Mala modna ženska se lahko zvečer reinkarnira v čarovnice. To je najpogostejša slika. To lahko naredite čez nekaj ur. Za njega boste potrebovali:

 • črna obleka;
 • velik kos črnega satenskega traku;
 • stara dolga veja, je zaželeno, da je bilo izvirne oblike.

Nobenih dekoracij ni potrebno, čarovnice jih ne nosijo. Glavna stvar je, da morate na majhno čarovnico šivati ​​dolg plašč s kapuco. Na vratu je treba pritrditi s pomočjo žic.

Glavni atribut na tej sliki je osebje. Za njega smo pripravili leseno vejo, ki jo moramo pokriti z lakom temnega senca. Ta obdelava bo zaščitila nežne ročice iz drobovja. Ko je slika pripravljena, si lahko ogledate otroško zabavo.

Jesenski kostum za dekleta z lastnimi rokami

Koristni nasveti

Kot vidite, kuhajte lastne roke jesenske obleke Za dekleta je enostavno. Tukaj potrebujete samo svojo domišljijo, željo in prosti čas. Vključite svoje otroke v ta proces, ki bodo z veseljem sodelovali v tej čudoviti ideji. Če želite, da se vam vse izkaže, priporočamo, da se seznanite z naslednjimi priporočili:

 1. Kostum bi moral biti kot vaš otrok. Ne delaj, kar njegove zahteve ne izpolnjujejo. S takšnimi koraki boste izkoristili svoje razpoloženje in pričakovanje čudeža. Celoten dizajn je boljši v fazi razvoja, se pogovorite z otrokom.
 2. Kostum bi moral biti natančno podrejen jesenski temi. To razpoloženje se prenaša s senčili in okraski, ki jih je pripravila narava.
 3. Izpolnite modno obleko v jesenskem slogu z okraski, na primer kroglice iz gorskega pepela. Naj bodo preproste in koliko bo vaša hči imela občudovanje.

Danes smo se naučili pripraviti jesensko obleko za dekle z lastnimi rokami. Za to smo vzeli samo material, ki je pod našimi nogami. Naj bo vaš otrok lepo in izvirno na jesenski krogli!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný