OqPoWah.com

Miranda Kerr: biografija, parametri slike in osebno življenje (fotografija)

Avstralija je "bogata" v lepih in nadarjenih deklicah, od katerih so mnogi postali svetovno znani pevci, igralka in model. Eden od njih je Miranda Kerr. Bila je priznana večkrat kot najbolj seksi in najbolj željna ženska na planetu. Miranda je bila znana kot angelski show "Victoriarsquo-s Secret" in kot žena hollywoodskega igralca Orlanda Blooma. Ta punca je večkrat postala junakinja različnih škandalov, v zadnjem času je postala mati in se je zlomila s svojim možem. Spoznajmo več o tej izredni osebi, ker toliko mladih deklet želi biti tako kot ona!

Biografija

Miranda Kerr se je rodila 20. aprila 1983 v Sydneyju. Njena lepota je "rezultat" mešanja več narodnosti: deklica teče angleško, francosko, škotsko in filipinsko kri. Miranda KerrPrihodnja slavnost je odraščala v mestecu Ganneda v Novem Južnem Walesu. Tam je imela družina svojo lastno kmetijo, kjer je poskrbela malo Miranda Kerr za konje. Poleg nje ima družina še mlajšega brata.

Zgodnja kariera

Kot mnogi drugi modeli, Miranda vnaprej ni izbrala potovanj modela. Na začetku je želela postati nutricionist in posvetiti čas temu poklicu.

V 13 letih (v letu 1996) je Miranda Kerr prvič osvojila tekmovanje modelov, imenovanih Australian Nation-Wide Model Search, ki so jo organizirale tako revije Dolly Magazine kot Impulse Fragrances. Nagrada za zmagovalca je bila fotografija na naslovnici revije. Treba je opozoriti, da je bila mlada starost Mirande (ki je bila stara 14 let) veliko hrupa. Mnogi so domnevali, da so organizatorji otroške pornografije. Vendar, zahvaljujoč Mirandinim iznajdljivim odgovorom, se je škandalu izogibal.

Pot do slave

Pravzaprav je Kerrjeva poklicna kariera začela leta 2004, ko je igrala za oglaševalsko akcijo s sodelovanjem fotografa Erika Sebana-Meierja za blagovno znamko Ober Jeans Paris.Rast Miranda Kerr

Potem je bilo delo v njegovi domovini Avstraliji, v državah Azije. Resnična slava za Mirando prihaja z delom z blagovno znamko Billabong. Po tem dobi povabilo za delo v New Yorku. Poleg nje pride pogodba s podjetjem Next, nato s Robertom Cavallijem, Blumarine Swimwear, Levirsquo-s, Maybelline in drugimi.

Kako je Miranda postala Angel

Pravi uspeh pride dekletu po podpisu pogodbe s podjetjem Victoriarsquo-s Secret - od zdaj naprej Miranda postane polnopravni angel svetovno znane predstave. Treba je opozoriti, da je Kerr prvi avstralski v vrstah modelov te modne hiše.

Od leta 2006 do leta 2012, je bila Miranda eden vodilnih modelov Victoriarsquo-s Secret, da prehaja na pisti na letni razstavi vedno spremlja nasilnega izražanja čustev s strani sedanjih gostov (moških, seveda). V tem času, Kerr se je pojavila na pokrovi teh uglednih publikacijah kot so Vogue Espana, Rolling Stone Avstraliji Magazine, Harperrsquo-ov Bazaar Avstraliji, Glamour, Vogue Turčiji, Elle Koreje in drugih.

Videz Mirande

Dekle z angelskim obrazom - tako lahko rečeš o Mirandi. Ima presenetljivo lep, otroški obraz, smešne drobne in sijoče, prebodljiv videz. Vse to dopolnjujejo čudoviti lasje, pri katerih model običajno ne naredi nobenih zapletenih pričeskov - preprosto ohlapnih, dobro postavljenih kodrov. Kakšni so parametri Mirande Kerrja?

Teža dekleta je le 52 kg. Njegovi parametri so 84-60-86 (skoraj idealen). Zanimivo je, da celo nosečnost in porod ne morejo pokvariti njenega popolnega telesa. Že štiri mesece po videzu otroka je Miranda spet »v vrsti«: odšla je na stopničke, kjer je pokazala Balenciaga oblačila. V prvi vrsti je svojega moža spravil s svojo materjo - da bi zagotovil moralno podporo. Merranda kerr oblekeKakšna je rast Mirande Kerr? Njegova višina je 175 cm. Ni presenetljivo, da s takšnimi parametri deklica izgleda kot porcelanska figurica.

Slika

Poleg impresivnega videza, spolno neoporečne številke, ima model odličen občutek okusa. Skoraj vsi njeni "loki" so brezhibni, na fotografiji Miranda izgleda vedno čedna, zbrana, s popolnim make-upom in lasmi.
Ima srečo, ker si lahko privošči obleko. Miranda nima ničesar skrivati ​​ali poudarjati - njo popolna številka ne potrebuje. Zato je model mogoče videti v tesnih kavbojkah, gležnjah, kratkih in kratkih oblekah ter v krilih "na tleh". Na ceremonialnih prireditvah Miranda skoraj vedno nosi večerne, dolge obleke. S pripomočki dekleta ne preglasi, jih izbere dovolj usklajeno.

Oblačila Miranda Kerr so lahko rdeča, rumena in bela. Če so dolge, potem bo zagotovo prišlo do visokega reza ali globoke dekolteja. Ona ljubi model in kratke obleke, ki ugodno poudarijo njene brezhibne noge.Miranda Kerr Style

Na splošno je vsaka slika Miranda lakonična kombinacija dobro izbranih stvari. V svoji garderobi so kratke hlače, krila in hlače iz pravega usnja, ki jih odlično združuje z bluzami in suknjiči. Kar se tiče čevljev, so lahko lasnice, baletne plošče, superge, čevlje z ustnicami, mokasini. Tako se obleče Miranda Kerr. Njen stil ustreza opredelitvi "modernih" klasikov.

Osebno življenje modela

Tako svetla punca ne more biti brez oboževalca. Pred Orlando Bloomom se je Miranda srečala s tako tipom kot Adrian Camelli. Ukvarjal se je s finančnimi goljufijami, za katere je bil aretiran. Sama je utrpela tudi Mirando, saj je po nasvetu svojega fanta neuspešno vlagala denar. Moram reči, da je to konec odnosa med njimi?

Potem je prišlo do razmerja z glasbenikom (Jay Lyon), ki je trajal do leta 2007. Po prelomu je Miranda zavila ljubezen s čudovitim Orlandom Bloomom. Šele julija 2010 sta para napovedala, da se nameravata poročiti avgusta istega leta. Do takrat, ko je Miranda že bila noseča s svojim prvim otrokom. Fant je bil rojen 6. januarja 2011 v navzočnosti njegovega očeta. Kasneje je Kerr dejal, da je bilo rojstvo dolgo in težko, brez podpore njenega moža pa ne bi delovalo.Miranda Kerr Teža

Notranji svet

Miranda resno izgovarja budizem. Ona meditira in pelje energijske pesmi vsak dan. Prepričan sem, da je kakovost njegovega obstoja odvisna od misli in občutkov osebe. Poleg tega je model nedavno napisal knjigo "Cenim sebe" (avtobiografski izdelek).

V njem obravnava vprašanja, kot so samospoštovanje in ljubezen do žensk. Miranda je tudi prepričana, da se lahko njene pomanjkljivosti in pomanjkljivosti spremenijo v dividende, ki bodo obogatile življenje vsakega dekleta. Kerr jasno in preprosto komunicira svoje misli z bralci. Trdi tudi, da so harmonija, šport, zdrava prehrana in ustrezna samopomoč osnova za uspešno življenje sodobne ženske.

Se manifestira v Mirandovi knjigi in kot mati. Verjame, da bi morali otroci odločati o svoji prihodnosti.

Miranda Kerr: fotografija, njeno življenje danes

Do zdaj ni več angel Victoriarsquo`s Secret. Pogodba je bila prekinjena na lastno pobudo. Miranda Kerr fotografijaNi Orlando Bloomova žena. Par se je odločil, da zapusti, ampak ohraniti prijazne odnose zaradi svojega sina - se redno sestajajo, da bodo trije preživeli skupaj. Zakaj so fantje delale poti, ostali skrivnost za širšo javnost. Med razlogi so bili in izdaja in finančna neskladnost Bloom in druge govorice. Najverjetneje so se ti odnosi preprosto preživeli v sedmih letih obstoja.

Toda Miranda ni žalostna v samoti, pogosto jo pripisuje romanom z različnimi znani ljudmi. Glede na govorice, njeno srce zdaj zaseda avstralski milijarder James Packer (46 let in 31 let). Človek je medijski magnat, razvezan, ima 3 otroke iz prejšnjega zakona. V zadnjem času se je boril na plaži z drugim bogatim možem, tudi milijonarjem. Pravijo, da razlog za pretep bivših prijateljev (!) Je bil srček Mirande, vendar sama ne komentira te novice.

Model je izdelal linijo lastne organske kozmetike, sodeluje pri projektih za Mango in druge znane blagovne znamke. Miranda živi v New Yorku, dela veliko in celo poskuša peti. Še vedno redno vstopa v različne ocene najlepših, seksi in zaželenih žensk na našem planetu.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný