OqPoWah.com

Kako se priznati v ljubezni z žensko in ali potrebujete Li za to besedo?

Kako priznati ljubezen?Zdelo se je, da bi bilo lažje? Konec koncev, morate povedati samo tri besede. Toda to lahko samo trdi nekdo, ki se s takšno nalogo nikoli ni srečal: priznati svoje iskrene občutke svoji ljubljeni deklici. Je iskreno! Konec koncev, lažne ljubezenske besede zlahka letijo z ustnic, ker ne pomenijo ničesar. Iskren, resničen občutek je lahko tako ranljiv in spoštljiv, da je včasih zelo težko, da ga zapišemo z besedami. Morda potem ni treba, da bi ljubezen izkazovala v ustnih "oblačilih"? Konec koncev, obstaja toliko načinov izražanja, kot so moški, ki čutijo ta občutek!

Seveda je najtežje priznati ljubezen, ko niste prepričani o vzajemnih občutkih deklice ali ženske. Vendar je v tem primeru vaše nenavadno priznanje lahko začetek vzajemnosti. Konec koncev, ženskam je všeč, ko človek lahko naredi nekaj nenavadnega zanje. Razmislite, kaj bi lahko storili, da bi jo presenetili. Če vam uspe uspejo presenetiti, potem ne bo pozabljeno. Dekleta kot inventivni fantje, imajo radi odločnost in izvirnost moških. Če želite izvedeti kaj ženske želijo od moškihpreverite tukaj - to vam lahko pomaga pri nadaljnjih odnosih.

Ne glede na to, kako se odločite, da bi ji povedali o svoji ljubezni, je najpomembnejša stvar v odgovornem trenutku prepoznavanja, da se izognete nepotrebni pretencioznosti in banalnosti. Ne vzpenjajte se na streho dvanajstiške zgradbe in recite iz njega, pustite Puškinove pesmi. Prav tako ni najboljša zamisel: ljubezenske note v balone, ki jih bo deklica morala nato izvleči z iglo, daje tudi vrtec. Vsaka ženska ne more biti všeč in zaljubljena v javnosti. Vendar je to osebna stvar in ni vredno, da bi ves svet privabili v pričo. Včasih besede niso potrebne.
Dober primer tihega priznanja v ljubezni je v filmu "Real Love". V njej junak govori o svojih občutkih s svinčnikom in papirjem, ki prikazuje dekle po enega za zaporedne plakate. Brez pomocnosti, bombardiranja, teatralnosti. Prizor je tako iskren in resničen, da se počutiš empatije za vsakogar, ki ga gleda. S spremembo izraza obraza heroine Kire Knightley lahko vidite, koliko je navdušena.

Ko so čustva resnična, se sprašujejo, vprašanje kako priznati ljubezen Izginja, jih lahko izrazite brez besed. Na primer, dal priznanje v snegu, jo napišite na pločniku z velikimi črkami, naročite velik plakat s portretom "Lyublyuhellip- `favorita in napisom. Ne bojte se, da deklica ne ceni vašega dejanja. V vsakem primeru ga ne bo mogla pozabiti. In če se bo ena od akta sledi druga, tretja, če ne obrnejo stran, in bodo prisotni tudi v izražanju čustev, vendar se bolnik čaka na vzajemnosti, je možno, da en dan ona vam bo povedal, "da". Torej po naravi - energičen, drzen, samozavesten predstavnik moške favne vedno doseže svoj. In oseba tukaj ni nobena izjema. Poleg tega resnična ljubezen, kot pravijo, se ne zgodi nerešeno.

Material, ki se uporablja z dovoljenjem kognitivni časopisBeautyHuman.ru

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný