OqPoWah.com

Kako preživeti nepozaben prvi zmenek z dekletom?

Prvi datum s punco je zelo pomemben dogodek, saj so prihodnji odnosi v veliki meri odvisni od njega. Torej, kaj storiti, če želite dekle, kako se oblačiti, kaj naj rečem, kje povabiti gospo? O tem in bo razpravljal v članku.

Vprašanje, ki izhaja iz mladih človeško bitje najprej poslovanje, je kam iti z dekletom na prvi dan. Načeloma lahko greste v katero koli institucijo, vendar bo izbira odvisna od številnih dejavnikov: vaših financ, življenjskega sloga deklice, sezone in prostega časa. Za prvi datum je bolje izbrati mirna mesta, ki vam bodo omogočila govoriti. Povabite dekle hkrati v klub ni vredno. Najbolje je izbrati kavarna, restavracija, park, kino in mnoge druge kraje.

Pomembno je tudi, da upoštevate stopnjo svoje razkošnosti. Če ste ponavadi sramežljivi v prisotnosti dekleta, potem je v restavraciji prava mačka. In sestanek bo obsojen na neuspeh. V tem primeru je bolje zapustiti kavarno, da zaključi sestanek, ko bo stik dobro uveljavljen.

Izbira kraja bo odvisna od izbire izbranega. Če je ljubša zabava, potem v opero, najverjetneje, ne bo cenjeno. Nasprotno, če je tvoja deklica zelo mirna in dobro brana, prav tako pa mu ni všeč hrupnih strank, jo lahko karaoke bar razburja in razkrije svoje razpoloženje. Druge možnosti za prvi dan so lahko vožnja, cirkus, festival, drsališče, jahanje, živalski vrt in celo samo piknik. Če izberete zelo težko, vprašajte, kje bi vaš partner želel iti.

Če greste na prvi dan z dekletom, je treba pozornost nameniti videzu. Odvisno od tega, kje bo potekalo srečanje. Za restavracijo je klasična tri. Hlače in srajce lahko tudi omejite na udobje. V vsakem primeru je treba jopič odpeti, saj odprt element garderobe označuje odprtost osebe. Če ste v parku izbrali piknik, bi bilo primerno nositi kavbojke, vse pa bi moralo biti čedno in čisto. Oblačila je najbolje izbrati mirne in temne tone, ki bodo delovale na dekle pomirjujoče. Poleg tega veliko deklet v resnici ne marajo svetlo majico.
Od vas na dan bi se moralo dišati kot parfum. V nobenem primeru ne bi smeli kaditi pred datumom, saj mnogi dekleta ne morejo dati vonja tobaka. Dišava parfumov naj bi bila prav tako rahlo subtilna.

In, da gremo na prvi zmenek z dekletom, ne pozabite na rože. Izbira barv bo odvisna od starosti izbrane osebe. Vendar ne pozabite, da če je načrtovan dolg sprehod, šopek ne sme biti zelo velik. In tudi morate takoj kupiti majhne rezervoarje z vodo, ki se dajo na cvetje. So skoraj nevidne, vendar bodo omogočile, da ohranijo šopek.

Obstajajo tudi nekatera preprosta pravila glede vedenja. V nobenem primeru ne bi smeli zamuditi datum. To je lahko delajo le dekleta. Prav tako je pomembno, da se poskušate sami in se pomirite. Jasno je, da boste skrbeli, vendar ne pozabite, da če se dekle strinjajo z datumom, vse še vedno poteka zelo dobro za vas. Obnašati se mora biti prijazno in mirno. Najboljše od vsega, če bo prvi datum mladeniča prišel iz energije kot prijatelja, ne pa iz laskavnega moškega.

Veliko mladih doživlja, kar je treba reči na datum. Če poznate nekaj o svoji punci, bi morali govoriti o njenih interesih. Hkrati se skušajte čim malo boriti s svojimi dosežki. Na prvi datum z dekletom je bila uspešna, bi ji bilo treba posvetiti več pozornosti, njenih interesov, ne pozabite na občutljivo pohvalo vašemu spremljevalcu, vendar ne bi smeli odkrito odkriti.

Po koncu sestanka je treba dekle držati v hiši. Seveda, če se mu ne moti taka gesta. In ne pozabite, da je klic dekle ni vredno teden in naslednji dan vprašal, kako je delal in celo povabljeni na drugi datum, saj zdaj veste, kako imeti prvi zmenek s punco. In na naslednjem sestanku zagotovo ne boste zanikali.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný