OqPoWah.com

To je navsezadnje, to ni problem, kako razumeti, kaj ljubiš?

2011

Ali veste, kaj je najbolj cenjen in skrivnosten občutek na svetu? Tako je, to je Ljubezen. Glavna stvar je, kako razumeti, da ste iskreno ljubljeni? Najprej je treba posvetiti pozornost partnerjevemu dihanju, videzom in gestom. Vse to je ključ do velike usodne rešitve.

Stanje je veliko bolj zapleteno, če upoštevamo zelo znake ljubezni. Vsako mesto ima svoje navade, da izrazi in prepozna ljubezen. Za nekatere je ljubezen noseča, in za druge - dušna harmonija dveh src.

Torej, poskusimo odgovoriti na vprašanje, kako razumeti, da te imajo radi?

Znaki takšne ljubezni bi morali razdeliti na dve kategoriji: primarni znaki in sekundarni. Prvo ljubezensko dekle je lahko zelo dobro opredeljena, praktično je napisana na njenem obrazu. Sprašujete, kajti razumeti, ali ljubi dekle? Preprosto je. Dekle v prvem koraku ljubezni zamudi priložnost, da se krasijo z razkošno obleko in ličila. Opomba, dragi fantje, če bi prišel k tebi na drugi datum ni sestavljena in z polnem pomenu neke vrste odtujenosti, potem ni interesa za vas, ampak če vaš ispytyvaet- zmanjšal prišel v "boj obarvanje" s poudarjenimi ustnicami, nato pa, ona je pripravljena za vas za vse. Luštna punca, zdaj pa tip za vas: če hodite po ulici, in fantje obrnil, vendar ni prišel do vas, to pomeni, da še ni zrel za resno zvezo. Bolje ne smotret- in če eden od njiju deigned da pridejo do vas in se vam kompliment - je potencialni snubec, pripravljen za ženske srcih mnogih podvigih.
Zdaj upoštevajte sekundarne znake, ki vam bodo povedali, kako razumeti, da vas imajo radi. Nasveti za lepe dame: kako razumeti, ali človek ljubi? Spoznal si fanta in se že več mesecev srečal z njim. Toda še vedno ne moremo ugotoviti, ali te ljubi in koliko. Če na vsakem sestanku moški ne vzame oči z tebe, ne pozoren na okoliške lepe dame, se nasmehne in celo včasih obnaša neumno, čestitam ti, zaljubljen je do tvojih ušes. Ampak, če opazite, da so njegove oči nekje daleč od vašega pogleda, pobegnite od takšnega fanta. Očitno je našel korist v tebi in ne želi iti, vendar sčasoma ne bo zamudil niti enega krila. Ali potrebujete takšen macho? Zdaj nasvet za moške. Torej, vaš ljubljeni se trudi, da vam bo všeč: lepo obleče, njene oči sijajo, ko ste blizu, ona vas samo pogleda. To je očiten dejavnik, da nanj niste ravnodušni. Če se deklica zaljubi, bo o tem obvestila vse njene sorodnike in sorodnike. Njeni starši bodo najprej vedeli.

Obstaja zelo zanimivo dejstvo. Mnogi ga gotovo opazijo in večkrat. Na primer, tvoj fant je prišel v vašo hišo. Če ni prinesel cvetja - še vedno ne govori ničesar. Glavna stvar je, da bi morali opaziti njegovo ljubezen v poslovanju. Na primer, vam pomaga pomagati, da sperete jedi ali odstranite iz tabele. To je precej lepše od dajanja cvetov v vazo. Tako vas skuša rešiti pred nepotrebnim delom. Po tem, ko vam je pomagal pri au-au, se lahko mirno sprostite v vašem naslanjaču ali ležite na kavču. Na ta način uredi svojo "rookery" v vaši hiši, kar pomeni, da je rad blizu vas tukaj. In ga ne bori za to.

Zdaj pa poglejmo situacijo z druge strani. Ti si fant in tvoja punca je prišla k tebi. Vprašajte jo, da vam pomaga, na primer, prekriti mizo. Če začne izumljati izgovore, potem vas res ne ljubi. Ljubljeni morajo biti v žalosti in v veselje, in ne samo v veselje. Prav tako lahko preverite in rečeš, da nujno potrebujete denar, in ga boste dali v 2 dneh. Če vas ne vzame, se sklicuje na nerazumljive razloge, to pomeni, da to ni vaša usoda.

Kako razumeti, da te imajo radi? Seveda, to je, najprej, odkrito pogovore in blažen občutek v duši. Vaš partner ne more preživeti uro brez tebe, takoj, ko se čuti. To je prava ljubezen.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný