OqPoWah.com

Kaj naj storim, če bi moj mož žalil?

Na žalost so težave v družini - to ni neobičajno, tudi če gre za stalno žaljenje in celo napad. Seveda, če starejše ženske dopuščajo takšno zdravljenje, potem sodobna ženska to ne sme dovoliti. Zato morajo vse ženske vedeti, kaj storiti, če se muč vdira ali utripa. Zdi se, da se zdi, da tega problema ni mogoče rešiti, celo nemočni so celo sodobni načini zdravljenja in globoka psihična analiza. Toda kljub temu v nobenem primeru ne smete izgubiti srca in izgubiti upanja za najboljše. Kljub dejstvu, da se število žensk, ki trpijo zaradi nasilja v družini, raste vsak dan, obstajajo tisti, ki so se pripravljeni boriti za sebe in svoje pravice. Poleg tega, če mož žali ali premaga svojo ženo, lahko zlahka gre na sodišče zaradi pomoči in podpore. Tukaj je odgovor na vprašanje "kaj naj storim, če bi mož žalil". Glavna stvar je, da se ne bojte in se prepričajte v svojo pravičnost, ker je zakon na tvoji strani.

Ne pozabite, da v nobenem primeru ne morete razumeti, kot so naredili vaši predniki, pravijo: bije, potem ljubi. Navsezadnje ste civilizirana in izobražena ženska, kakšno ljubezen lahko govorite, ko vas oseba, ljubeča `postavlja v nevarnost, kar vam škoduje in vaše zdravje. In kje naj pride od ljubezni, če bo vaš mož stalno poniževal in žalil. Samo nemogoče. In če se je to zgodilo več kot enkrat, potem, seveda, se bo še vedno zgodilo. Mogoče čez mesec, morda čez eno leto, vendar na poti nasilja, ni povratka nazaj. In nikoli ne smete iti z njim in pustiti, da gre vse "na zavore". Zaščitite se!

Seveda je vsaki ženski zelo težko to spoznati mož tiran in da je čas za del. Ampak, če ste si postavili vprašanje, kaj storiti, če vaš mož nenehno nadlegovati, potem je to signal, ki pravi, da je čas za razvrstitev stvari ali zaustavitev razmerja, ne glede na to, kako težko in boleče je bilo. Samo dobro ti bo.

Dejansko kaj, če je mož žalil? Najprej poskušajte govoriti s svojim možem v sproščenem vzdušju. Poskusite, da ne zvišate svojega tona in ne govorite o svojih pritožbah in poškodujete svoj ponos. Vaša naloga je razumeti razlog za to vedenje. Morda ste kriv za nekaj. Če dialog ne uspe, potem prosimo kogar koli od prijateljev ali sorodnikov, da poskušajo storiti enako. Če so vsa prizadevanja zaman, se obrnite na družinskega psihologa in poglejte, kaj je povedal o tem. Mogoče se boste morali deliti že nekaj časa. Glavna stvar je, da ne obupajte vnaprej, ker se vse lahko izboljša, če niste naleteli na napad. Konec koncev, v tem primeru nič dobrega ne more čakati. Ker če mož bije, kaj storiti v tem primeru? - Teči!
Kaj naj storim, če pride mož?

Če ste soočeni s podobno težavo in nameravate obdržati svojo družino, morate ukrepati zelo previdno in počasi. Najprej pozabite, da se bojite, ker ljubite svojega moža, kar pomeni, da strah ni kraj! Poskusite biti tako skrbni, ljubeči in koristni. Povej mu večkrat na dan, kako dober in skrben je, kako srečni ste z njim. Najpomembnejše je, da vaš mož razume, da ko izgubi nadzor, naredi nekaj narobe in potem iskreno obžaluje. Konec koncev, če je vse drugače, potem je najbolje, da pozabite na kakršne koli poskuse, da bi vse popravili in odšli.

Tako, če napad v vaši družini postopoma postane znan, potem ne poskušajte vzdrževati takega razmerja. Konec koncev, oseba, ki te ljubi, te ne more škoditi ali žaliti. Spoštujte se! In zagotovo boste našli človeka, ki vas bo ljubil in neprestano dokazal svojo ljubezen brez vsakršnega nasilja proti sebi.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný