OqPoWah.com

Kako izbrati kondom

Inštitut razmnoževanja je eden od najmočnejših v razvoju človeštva. Vendar sodobni svet ustvarja pogoje, pod katerimi se omejitve v razmnoževanju pojavijo sami. Zdravje, družba, kataklizmi - vse se spravi v željo po načrtovanem videzu potomstva. Naslednji dejavnik je varovanje lastnega zdravja. In tukaj pride na reševanje, najpogostejši in dostopnejši način zaščite je kondom.

V moškem smislu je odličen kondom predvsem udoben kondom. In kako izbrati kondom, da ne bi pokvaril užitka spolnega stika in se izognili predpisanim zdravilom zaradi nenadoma pridobljene bolezni?

Za najboljša čustva, se ne bojte, da bi poskusili z kontracepcijo, poskusite izbrati najbolj udobno zase. Če ga želite oceniti z vseh strani, uporabite naslednje nasvete, kako izbrati kondom ni le najboljši, ampak tudi varen.

Obstaja mnenje, da je najboljši in udoben kondom tanek, saj je skoraj neopazen. Že vrsto let so temu moto sledili tudi vodilni proizvajalci. Težave s tehnologijo so izumili bolj in bolj subtilne modele, seveda, medtem ko poskušajo ohraniti svojo glavno funkcijo - zaščitne lastnosti. Vendar se je v zadnjem času spremenil pristop, kontracepcija je postala bolj oprijemljiva, vendar je pridobila dodatne stimulacijske metode, kar omogoča večjo užitnost pri uporabi.

Kako izbrati kondom pravilne velikosti? In včasih je treba pozornost nameniti širini. Večina mladih, ki obotavljata pri izbiri kondoma, pozorna le na dolžino penisa. Če pa govorimo o udobju, potem je širina, nato pa pogoj, pod katerim je zagotovljeno. Nenavadno je, da moški ne upoštevajo tega faktorja in se s seboj prenašajo veliko nelagodje, povezano s prstanom na dnu kondoma, ki jih stisne skozi ves spolni odnos. Toda veliko kontracepcijskih sredstev je ustvarjenih z različnimi širinami in za podlago penisa in za glavo, ki med njihovo uporabo zagotavlja udobje in prijetne občutke. Vzemi nekaj kosov drugačnih blagovne znamke, in boste imeli priložnost, prvič, spremeniti kondom pri prvi manifestaciji nelagodja, in drugič, da bi razumeli, katera velikosti kondomov obstajajo in so primerne za vas. Različni proizvajalci uporabljajo svojo vrsto lateksa, obliko in strukturo, zato vam bodo dali nove vtise.
V drugih primerih je pravilna izbira odvisna od dolžine. Standardni, kondom je običajno sproščen v dolžini 19 centimetrov. Seveda, koliko moških, toliko različnih telesnih struktur. Zato obstajajo tudi prikrite vrste manjših velikosti, in XXL - vrste, namenjene penisom nad standardom. Dolžina takšnih kondomov je od 177 mm do 206 mm, širina pa od 44 mm do 57 mm. Za večjo jasnost je na voljo tabela velikosti kondomov:
Kondomi Mini Standard Maxi
Dolžina, mm 177 - 198 184 - 198 184 - 206
Širina, mm manj kot 50 50 - 52 52 - 57

Ne pozabite le na to, da izberete daljšo dolžino kondoma, saj tvegate za nevšečnosti sami, ker v obroču obstaja neuporabljen delež in zato lahko tesno zapre dno penisa.

Bodite pozorni na negativen odziv na kondom. Morda boste razdraženi, kar je lahko manifestacija alergije. Pojavlja se tako na material, iz katerega je proizveden, kot tudi na mazivo v njej, če obstaja. Pri prvih alergijskih manifestacijah spremenite blagovno znamko in sestavo, poskusite izključiti dodatne dražljaje.

Eksperimentirajte s sortami, v svoje spolno življenje bodo prinesli nekaj lusk. Možnosti so velike, za vsak okus - relief, spiralno, pimply, večbarvno in celo z različnimi okusi in vonjavami.

Mnogi ljudje sprašujejo, kako izbrati kondom spolni odnos traja čim dlje. Ne spadajte v reklamne trike, da bi se izognili negativnim posledicam. Mnogi proizvajalci dodajajo posebne snovi, ki prisilno zmanjšujejo občutljivost penisa. Izogibajte se takim eksperimentom, tako da vam ni treba obnoviti te občutljivosti z medicinsko metodo.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný