OqPoWah.com

Pravi prijatelji so znani v težavah in v veselje.

Mnogi ljudje to vedo pravi prijatelji so znane v težavah, vendar ne na vse vrste tovarišev na tem načelu. Pogosto se zgodi, da naključni ljudje vstopijo v naše življenje, ki trdijo, da imajo vlogo najboljši prijatelj. Taka oseba je brezmejno zaupana, preživi ves svoj prosti čas z njim, nato pa se sooča z najbolj gnusno izdajo.

Mladenič se je z prijateljem iz sosednje hiše srečal s prijatelji. Sasha je bil mlajši od njega, a veliko hitreje in bolj prebrisan. Z veseljem je bil manipulirati s starejšim fantom. Sprva je Sasha podžgala svojega prijatelja k malim potegavščinam, skupnim izletom na ulico in nakupu piva. Potem fantje na neki točki niso imeli dovolj adrenalina - in so se odločili ukrasti čokolado v sporu. Šele takrat je ukradel starega tovariša, ki ga je hitro vzel, ukradel, in Sasha je takoj plačal mineralno vodo - in z dobro vestjo odšel domov. Saša je samo rekel, da so najboljši prijatelji za vedno in sam je vzbujal tovariš za zločin.

Nekaj ​​časa je minilo - in jasno je, da so prijatelji v težavah. Samo v tem primeru najboljši prijatelj postala moja mama, ki je tekla pomagati. Prosilca je prosila, naj odpusti trgovino, kupi čokolade - in domov vzame sina. Dolgo je sedel v tišini, se strinjal s trditvami svoje matere, vendar je še naprej komuniciral s prijateljem. Ni jasno, kako po incidentu lahko zaupate osebi, je normalno, da se pogovorite z njim - in še vedno menite, da je vaš najboljši prijatelj.
Nekateri ljudje ne razumejo, da ni treba pisati prvega števila s prijatelji. Mladenič je bil mlajši od trideset, vendar ni imel izobrazbe, nobenih pravih prijateljev. Pogovarjal se je z zelo dvomljivimi osebnostmi, ki so raje delali do večera v dvoranah igralnih avtomatov. Svoje prijatelje so stavili na igre na srečo - in redno je zahteval nov del denarnih injekcij od svoje matere. Ko ni hotela dati denarja, je dobesedno šokiral. Ko je sin prišel v hišo nekega čudnega človeka, se je revna ženska začela upreti. Samo tukaj ga je sina utrujena z dejstvom, da so prijatelji v težavah znani. Nekaj ​​dni kasneje - in novi prijatelj je storil rop, in vse lepo je padlo na tip, ki ga je zaščitil. Kot rezultat, je moški sedel že drugo leto, mati pa mu pošilja programe s svojo plačo slabega učitelja. Seveda mora mladenič v tej starosti imeti svojo glavo na njegovih ramenih, toda ni vredno videti prijatelja v vsakem mimoidoču.

Deklica je študirala na Pedagoški fakulteti, kjer je imela dve prijateljici. Eden od njih je bil očitno s čudami, druga pa je bila še posebej pravična. Bila je tako poštena in pravilna, da nihče ni pričakoval, da bi jo prevarala ali izdala. S takimi prijatelji Asya nikoli ni razmišljala o tem, kako postati najboljši prijatelji, ker so jo že imeli. Prišla je šele čas distribucije - in Nastia, ki se je poročila, dobi brezplačno diplomo. Pravična in vedno pravilna Olga je pokazala njen pravi obraz, ko je bila poslana v oddaljeno vasico. Bila je ogorčena, kričala in jokala, nato pa je preostanek časa naredila njenemu prijatelju. Izkazalo se je, da so pravi prijatelji v težavah in v veselje. Pogosto se zgodi, da lažni prijatelj uživa, da je druga oseba bolna.

Če menite, da je oseba vaš prijatelj, počakajte na naslednji test. Lahko pridejo v vaše življenje v obliki navadnega prehlada, ko morate šele v lekarno. Lahko pridejo v obliki poročnega praznovanja, ko potrebujete ljubljenega za nasvet. Če oseba ostane s tabo pod nobenim pogojem, se lahko varno pretvarja, da je pravi prijatelj. Bolje je preprosto odstraniti ostale tovariše, saj nikoli ne boste vedeli, kdaj bo kamen izdajalca letel v vaš hrbet.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný