OqPoWah.com

Kako narediti prijatelje: nasvete in trike

Ljudje so postali družbeno dejavni že od zgodnjega otroštva. Ker je bila majhna, ni bilo težko najti prijatelja, ker je bilo dovolj, da bi prišli gor, prišli in poklicali igrati skupaj. Toda starejši postanemo, težje je, da se odprete in zaupate novim ljudem. Ugotovimo, kako se spoznati, če ste zelo sramežljiva in samozavestna oseba.

Žensko prijateljstvo v kavarni

Nasvet 1. Naredite sezname

Recimo, da ste nedavno postali osamljeni, vendar hkrati odprt za komunikacijo in nove znance. Praviloma v takšnih situacijah oseba začne razmišljati o tem, kaj bi se mu prijatelj / partner želel srečati na svoji poti. Na primer, če ste ženska, verjetno imate majhen seznam v vaši glavi. Vaša oseba mora biti duhovita, pametna, imeti stabilno službo, ceniti družino in jo želiti zgraditi.

Ko pogledate podoben seznam, potem ni manj zanimivega vprašanja - kje najti takega idealnega prijatelja / partnerja? Nato se pridružite najbolj pomembnim spletnim stranem za zmenke ali obrnete na lokalne skupine zanimanja, da natančno poiščete osebo, ki bi se ujemala z vsemi navedenimi elementi na seznamu. Kako ustvariti nove prijatelje? Najprej morate razumeti, kaj bi morali biti. Seznam vas postavlja na iskanje, zato je tudi v veliki množici lažje najti dober in zvest prijatelj.

Če veste, koga iščete, jih je lažje najti.

Nasvet 2. Flirt

To je najpomembnejši korak za vzpostavitev prijateljskih odnosov med odraslimi. Obstajajo dve napaki, ki jih ljudje naredijo, ko gre za osvojitev src novih znancev:

  • Prvič, vam ni treba pohiteti. Če ne poznate človeka dobro in se navduši z vami, bo po določenem obdobju frustracije v njem zelo težko in boleče prekiniti takšne odnose.
  • Drugič, malo komunikacije. To je, kot da se zaljubite, ko ljudje ne ponudijo drug drugemu, postanejo nekoga drugega, ker vsi razumejo brez besed. Ampak, če začnete dvomiti in prepričati se, da vaši novi znanci nimajo časa za vas, se bo nedokončan duhovni most hitro začel goreči.

Flirting vam pomaga, da se naučite, kako se spoznati. To je odličen način za preverjanje, ali obstaja posebna kemija med vami. Flirtanje ne pomeni nujno začetka romantičnega odnosa. Vesela igra, ki se posnema, poišče skupne teme in povezuje z enim valom, je le majhen del tistega, kar bi moralo biti med ljudmi, ki iščejo prave prijatelje.

Prsti so prijatelji drug z drugim

Nasveti 3. Razviti

Ta nasvet je idealen za starše, ki ne vedo, kako pomagati otroku ustvariti prijatelje. Pomembno je, da je otrok v zgodnjem otroštvu socialno dejaven. Starši ne smejo prepovedati otrokom, da pridejo v stik z drugimi dojenčki, ampak nasprotno, spodbujajo odprtost in prijaznost.

V nobenem primeru ne bi smeli ponižati svojega otroka, vsakič pa spustiti svojo samozavest. Spodbujati ga z ljubeznijo in prijaznostjo, ga izobraževati in pokazati, da niso vsi ljudje na tem svetu pripravljeni biti tako odprte, kot je.

Prijateljstvo fantovKo vaš otrok postane starejši, ga lahko pošljete v katero koli športno sekcijo, umetniško ali glasbeno šolo na jezikovne tečaje. Kjerkoli je veliko otrok vedno koncentriran, bo vaš otrok lažje najti prijatelje. Praviloma bodo združeni s skupnimi interesi, kar pomeni, da se lahko vsak znanec pretvori v dobro prijateljstvo in dolgoročne odnose.

Ta nasvet velja za odrasle, ki iščejo načine za druženje. Če menite, da ste postali osamljeni in da v komunikaciji težko govorite, potem analizirajte svoje interese. Vprašajte se sami in ugotovite, kaj vam je najbolj všeč, kako želite preživeti svoj prosti čas. Če želite pletenje, se registrirajte za specializirane tečaje, se pridružite skupinam, kjer se lahko posvetujete z različnimi ljudmi, delite svoje delo in se naučite nekaj novega. Če želite kuhati, se ne bojite, da bi izboljšali svoje znanje in povabili nove prijatelje na večerjo.

Nasvet 4: bodite aktivni

Če se želite naučiti, kako se spoznati, potem morate zapustiti svoje območje udobja in zapustiti hišo. Seveda, zahvaljujoč internetni dobi, lahko srečate na tisoče novih obrazov, vendar pa jih le malo komajda lahko postanejo pravi spremljevalci za vas.

Odličen način za iskanje novih prijateljev je postati prostovoljec. Lahko skrbite za starejše, veterane, invalide, sirote, živali, okolje. Večina ljudi je pripravljena pomagati prostovoljno, saj se zaveda, da za to ne bo dobila ničesar, razen za užitek in samozadovoljstvo.

Klub interesov

Nove zanimive prijatelje boste našli po interesih, potrebno je le ponuditi pomoč v različnih organizacijah. Glavni plus prostovoljstva je, da vsi udeleženci poskušajo postati del velike družine, zato pogosto vodijo maratone, koncerte, promocije, piknike in srečanja.

Nasvet 5. Več o tem, kako vzpostaviti stik z ljudmi

S starostjo postaja vedno težje najti skupni jezik s tujci. To vam bo pomagalo pri nasvetih o tem, kako se spoznati:

  • Prvič, ne bojte se, da bi govorili z različnimi ljudmi. Ko gremo v avtobus, počakajte na terapevta, pomagali dekletu, da se povzpne na led, vedno poskušajte biti odprti in samozavestni.
  • Drugič, ne oklevajte, da nadaljujete pogovor, razpravljate o slabi uspešnosti javnih služb in ogromnem številu bolnikov v bolnišnici. Pogosto tujci sami vzpostavljajo stik, kar pogosto povzroča le zadrego.

Ne pozabite videti človeka v očesu, ne odpirajte oči. Ne panirajte, če imate priložnostnega pogovora. Nasmehnite, vzemite si čas in globoko vdihnite, preden poveste kaj. Sogovornik ne bo več komuniciral z vami, če bo opazil, da ta pogovor ne zadovolji.

Prikaz osamljenosti in dnevnika

Nasvet 6. Preberite o psihologiji

Seveda je dober prijatelj čutiti na ravni intuicije, vendar je znanje človeške psihologije še vedno potrebno. Na primer, v knjigi Dale Carnegieja, kako narediti prijatelje in vplivati ​​na druge, so povedali številne zgodbe o ljudeh, ki so poskušali najti nove znance po različnih metodah. Ta knjiga je odličen vodnik za tiste, ki se želijo naučiti poslušati in slišati, ne napeti med pogovorom in nehati biti omejeni, postati odličen spremljevalec in pokazati zdrav interes za druge.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný