OqPoWah.com

Kako vedeti, da ti je všeč fant: glavni znaki

Kako veš, da ti je všeč fant? Ni treba uganiti. Treba je skrbno pogledati človeka in poslušati, kaj pravi in ​​kako. Opazovalec odpre veliko skrivnosti. Torej, če želite razumeti, kako iskreno vas zdravi ta ali ta oseba, nehajte poslušati in opazovati. Oseba lahko nadzoruje besede, vendar ne more igrati čustev in obvladovati telesa hkrati.

Pogled

Kako veš, da ti je všeč fant?

Če ne veste, kako ugotoviti, da vam je všeč fant, poglejte v njegove oči. Ni čudno, da pravijo, da so oči ogledalo duše. V očeh sogovornika lahko preberete veliko. Na primer, nežnost in naklonjenost. Oseba, ki vam je všeč, vas ne bo samo pogledala, ampak se občudujte, se smejte z očmi. V postopku takega videza nastajajo gubice pod očmi. Vaš prijatelj se lahko zamegli v nekoliko opaznem nasmehu, ki bo podprl pogled. Kako človek pogleda dekle, ki mu je všeč? Dolgo in nenavadno. Toda, ko nenamerno pogledaš fanta, bo najverjetneje pogledal proč. In če ne? Potem boste opazili razširjene učence. Vedno postajajo večji, ko človek pogleda nekaj, kar mu je prijetno razmišljati.

Glasovni timbre

Kako veš, da ti je všeč fant? Poslušaj, kaj pravi. Oseba vedno poskuša lepše zvokati svojemu ljubimcu. Tip lahko upočasni govor in govori z aspiracijo, njegov glas pa bo nižji. Moški bo govoril s prsmi, ker je to zvok, ki ga najbolje zaznava žensko uho. Počasnost in strogost govora, četudi to ni običajen za moškega, je sposoben ustvariti čudežni učinek. Če razumete, da v podjetju s prijateljem ste prijetno, samo zato, ker želite poslušati svoj glas, potem je verjetnost, ki vas posebej poskuša zadovoljiti, zelo visoka.

Navdušenje

vpraša fantu

Emocije je težko ponarejati in včasih nemogoče. Kako veš, da ti je všeč fant? Poglejte, kako se obnaša v vašem podjetju. Če je živ in aktiven pri komuniciranju s prijatelji, verjetno ne bo varčeval pred vami. Toda pod zunanjim zaupanjem pogosto izgine notranja navdušenja. Če oseba doživi več kot običajno, bo vidna. Najverjetneje, fant bo vzel s tabele nekaj stvari, ki lahko twist v svojih rokah. To je lahko pero ali mapa. Razburjenje človeškega glasu se lahko veliko spremeni. Vaš prijatelj lahko začne glasno govoriti besedo in ga dokončati skoraj s šepetanjem. No, glavni znak vznemirjenja je povečano znojenje. Ko se pogovarjate s seboj, lahko omenite, da je soba prevroča. Če razumete, da je soba kul, mislite, da ne bo skrbel fant?

Nejasnost

Običajna reakcija predstavnikov dveh različnih spolov na drugega je vznemirjenje. Pogosto se mimo in celo soseduje z zadrego. Ta občutek obiščejo tisti fantje, ki se pogosto ne dotikajo deklet. Na primer, vaš prijatelj lahko dela v moško ekipo in se prijatelji samo z močnejšim seksom. Torej, kako razumeš, če ti je všeč fant? Simptomi so zelo preprosti. Tip lahko utripa, ko se pogovarjamo s teboj, premikamo z ene noge v drugo, se sramujemo in vzamemo dolgo časa, da pobereš besede. In nekateri moški ne morejo niti izreči nobene skladne fraze. Seveda so takšni primeri redki in večinoma le z zelo mladimi fanti. Če opazite, da vaš prijatelj počuti, da niste sproščeni, najbrž vam je všeč.

Dotaknite se

test ti je všeč fant

Človek ne daje zadnjega kraja v življenju do otipnih občutkov. Kaj mu je všeč, se poskuša pogosteje dotikati. Torej se vam ni treba spraševati, če mi je všeč. Naredite preprost preizkus, poglejte, kako pogosto vaš prijatelj išče izgovor, da se vas dotakne. Lahko je nenameren stik z rameni, če sedite blizu ali namerno držite roko, ko vam nekaj prenaša ali se rodi. Veliko je razlogov. In nekateri fantje sploh ne poskušajo nekako trditi svojih dejanj. Če vidite, da se moški pogosto poskuša dotikati namerno, veš, nanj niste ravnodušni.

Ne ve, kje položiti svoje roke

Tip je povabil v kino, vendar se obnaša kot nekaj čudnega. Aktivno gestikulira, nato pa poskuša roke globoko potegniti v žepe. Če opazite takšno čudno obnašanje, veš, fant je zaskrbljen. Človek je nenavaden, da se izgubi, ko se počuti nerodno. To se pogosto zgodi, ko moški ostane sam z dekletom, ki mu je všeč. Moški lahko obotavlja, da vzame roko ali objem. Ampak lahko to naredi kot šalo. Torej, preveri vašo reakcijo. Če ne vzamete roke in se ne obrnete, potem naslednjič, ko vas bo moški že zagrabil.

Spremenite videz

kako tip govori po telefonu

Kako opraviti preprost test, ali vam je všeč? Previdno si oglejte. Če človek vedno ni bil dobro urejen, zdaj je oblečen z iglo, uporablja kolonjon in odšel k frizerju - to je dokaz, da se je odločil osvojiti žensko srce. Da, ženske imajo radi svoje ušesa, vendar je lepo videti lepo sliko. Torej, če človek skuša videti lepšo, je to očitno znak, da vas želi zadovoljiti. Ali niste prepričani, da je bilo preoblikovanje izdelano posebej za vas? Potem povej fantu, da ti je všeč njegova srajca. Če po tem komplimentu oblačila, ki jih imate, pogosto utripa pred vašimi očmi - pripravite ustrezne zaključke. Moram povedati fantu, da ima rad svoje lase? In zakaj ne. Takšni komplimenti ne razkrivajo tvojega razmerja, ampak nasprotno pomagajo fantu, da razume, da te zanima.

Povečana pozornost

Tudi sramežljivi fantje lahko odločno ukrepajo. Če vam človek posveča posebno pozornost, vam mora to povedati o svojem sočutju. Na primer, na zabavi, kjer je veliko deklet, moški lahko zelo pogosto komunicira z vami. Ponudil vam bo pijače, vas vabim k plesu in sedeti ob tebi. Vse to težko imenujemo naključne naključje. Moški se pogosto srečuje v mestu ali v inštitutu. Na sestanku se bo pozdravil, nasmehnil in komplimentiral. Preprosto je uganiti, da so takšni "sestanki" urejeni. Če človek išče žensko družbo, je jasen znak, da ga zanima njena kandidatura.

Spogledovanje

znak, da ste kot moški

Povečano pozornost se lahko kaže na različne načine. Na primer, v obliki spogledovanja. Fant lahko flertira. Pogosteje kot v takih primerih moški pristopa dekle zelo tesno, pogleda v oči in pogleda na ustnice. Šali se in nasmehne. Dotik igra tukaj vlogo. Tipu, ki ga morda niti ne namigujete, da vam je všeč. On enostavno komunicira z lahkoto in poskuša očarati s svojim čar. Pridržani moški se ne bodo obnašali svobodno. Poznajo meje, ki jih ne bi smeli prečkati. Zato morda ne boste slišali vulgarnih šal ali komplimentov o vaši spolnosti. Toda videz in gibi bodo nežni in dotik - pogosto.

Vaša vprašanja
Če vam je všeč fant, bo hotel vedeti več o tebi. In kako to storiti, če ne z vprašanji? Moški se morda zanima za vaše delo ali študij. Vprašanja se lahko nanašajo na vaše hobije in vaše osebno življenje. Če moški vpraša nekaj preveč odkritega, ve, želi nekaj resnega, da se dogaja med vami. Lahko mu vprašate vprašanja. Na primer, prosite za nekaj osebnega. Če vam hoče odgovor takoj, ne bo dolgo razmišljal o tem, ali vam bo dal odgovor, potem pa nanj ne boste ravnodušni. Čim bolj se človek pove z deklico, bolj verjetno je, da je njegov sogovornik zanj zanimiv.

Šale

Ugibati, da mi je všeč fant

Fant, ki želi zanimati dekle, bo vedno stavil na humor. Dobra šala lahko zbližuje ljudi. Humor pomaga odstraniti meje in pogovor manj formalizirati. Ampak bodite pripravljeni na to, da se šale lahko naslovite na vašo osebo. Torej, fant želi razumeti, kako se počutiš do njega. Če slučajno to govori z dekletom, kot ste vi, je nevarno, da imate podjetje, in da se nikoli ne bi odločil poklicati na datum, upoštevajte, da je to namig. Pričakuje, da boste ovrgli te informacije in mu dali zeleno luč. Bodite previdni pri svojih šalah. Moški so zelo občutljiva bitja. Če se nenamerno odločite, da se boste smejali na njegov videz, ga lahko prestrašite s svojimi čevlji. Torej, če imate željo, da ohranite pogovor v šali, je bolje, da se smejete sami.

Osebni podatki

ali je vredno povedati tipu, kaj ti je všeč

Oseba, ki vas poskuša navdušiti, se vedno želi pojaviti v boljši luči. Če človek govori o tem, kako uspešen in pameten je, tega ne vidite kot manifestacijo sebičnosti. Treba se je zavedati, da se človek obnaša kot pav in mu pred seboj preganja rep. In mogoče je fant samo sramežljiv in zato govori o temi, ki se mu zdi varna.

Če moški deli s seboj podrobnosti o njegovih otroških ali šolskih letih, nanj nimaš ravnodušnosti. In če skuša izvedeti več o tebi, je to tudi dober znak. Moški zelo računajo. Ne bodo vrgli besed v vetrovi in ​​vprašali, za kaj jih ne zanimajo. Torej, če je tip vprašal vprašanje, ne pozabite, da resnično želi vedeti odgovor.

Imenovanje

Povabljeni ste bili, da ste pili skodelico kave in ne morete razumeti namere človeka? Všeč ti je. Ne vprašajte tipa, zakaj vas je povabil na datum. To bo pokazalo samo svojo podcenjeno samozavest. Morda je bilo težko, da bi se človek poklical v kavarno, neustrezna vprašanja pa ga lahko zmedejo. Toda še vedno nekatera dekleta ne verjamejo do zadnjega, da se lahko zaljubiš vanje. Če ste od takega, poiščite potrditev v neverbalnih znakih. Tip, ki sedi pred vami, postavlja vprašanja, se nasmehne in se poskuša dotakniti? Kakšna druga potrditev je potrebna? Ne poskušajte pospešiti poteka dogodkov in ne zahtevajte zgodnjih poročil o občutkih.

Telefonski pogovori

Imate prijatelja, s katerim poznate že več let? Kako se fant govori po telefonu? Ne more samo razpravljati o delovnih nalogih z vami ali poročili o delu. Vaši pogovori se začnejo z dejstvom, da je moški zanima vaše zadeve in kako se počutite? In morda vam udobje in daje ustrezen nasvet? Seveda, ravno to so prijatelji. Ampak, če te človek kliče vsak dan ali vsak drugi dan, je znak, da ti je mar za njim. Zakaj drugače bi preživel čas na tebi?

Korespondenca

Niste komunicirali z moškim v življenju? Kako lahko razumete, kako vam moški po pošti dopade? Morda se zdi, da je precej preprosta. Če se človek piše sam, potem nanj nimaš ravnodušnosti. Ampak tudi tukaj obstajajo odtenki. Moški lahko zanima tvoja oseba z razlogom. Morda potrebuje nekaj od tebe. Na primer, hoče, da mu narediš uslugo, ali on pikaperira in vadi na vas spretnosti zapeljevanja. Kako po pošti razumeti takšne odtenke? Bodite pozorni na to, kako pogosto in kako dolgo človek komunicira z vami. Pravkar ste šli v družabno omrežje in ste takoj prejeli sporočilo? In mogoče se ponovi iz dneva v dan? Nato je vaš gospod odkupil čas, ko preverite svojo stran »VKontakte« ali »Instagram«. Če se komunikacija odvija nasilno, vaš sogovornik poskuša izvedeti več o vas, preden pokličete na osebni sestanek, potem je to dober znak. Verjetno išče soseda na internetu, in ne dekle za eno noč.

Test

Kakšen drug način vedeti, če ti je všeč fant? Preizkus bo pomagal rešiti vse vaše dvome. Iskreno moramo odgovoriti na vprašanja:

  • Kako pogosto srečaš fanta?
  • Človek flertira s tabo?
  • Ali moški raje vaše podjetje drugim dekletom?
  • Ali komunicirate z domnevno ljubeznijo v socialnih omrežjih?
  • Ali pogosto srečate fanta z videzom?
  • Ali vaši prijatelji v šali ali resno rečejo, da vi in ​​moški dobro izgledate skupaj?
  • Ali moški skuša po vzajemnih prijateljih izvedeti več o tebi?
  • Ali ima fant vedno čas za pogovor s teboj?
  • Ali vaš prijatelj pogosto govori s pohvalami?
  • Ali mu človek ponudi svojo pomoč pri reševanju domačih problemov?

Če ste odgovore na ta vprašanja pogosteje kot ne, potem zagotovo niste brezbrižni za njega. Seveda moški lahko šteje za dobro osebo in komunicira s teboj kot prijatelja. Zato se morate vedno zanašati na srce in intuicijo. Rdeče prevarajo dekleta.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný