OqPoWah.com

Zakaj se moški ne želijo poročiti ali celo resnico o moških

Milijoni žensk merijo na stotine oblek, prešifrirajo številne modne revije, vsakodnevno spreminjajo svojo pričesko in ličenje - in vse, da se poročijo. Kljub vsem svojim prizadevanjem, ponudbe roke in srca ne bi smeli biti. Zakaj se moški ne želijo poročiti? V članku boste našli odgovor na to vprašanje. Ugotovili boste tudi, kaj moški sanje, in o katerih se poročijo. Upam, da vam bo to pomagalo.

Kaj moški sanjajo?Zakaj se moški ne želijo poročiti?

1. Bojijo se izgubiti svobodo

Brezplačni človek lahko naredi kar hoče: pije pivo s prijatelji, spremeni ženske in pojdi na diskoteke. Poroka se bo zavezal, bodo njegove družine določene obveznosti.

2. Brez lastnih stanovanj

Pravi človek ne želi ostati pri starših in poskušal storiti vse, da bi živel ločeno. Mojster v družini mora biti sam, mladi pa morajo svoje življenje zgraditi brez zunanjega vmešavanja.

3. Ni dovolj denarja

Zakaj se moški ne želijo poročiti v mladosti? Da, ker si sami ne morejo zagotoviti, še posebej svoje družine. Da bi dosegli materialno blaginjo, bo trajalo nekaj let.

Zakaj se moški ne želijo poročiti4. Bachelor Friends

Če se moški uporablja za druženje prijateljev, ki še niso našli svojega para in se bojijo, da bi postali črna ovca ali izgubili prejšnji odnos s svojimi prijatelji, lahko ženska počaka ali išče zamenjavo.

5. Strah pred odgovornostjo
Poročen človek je odgovoren za svojo ženo in otroke. Nihče ne želi, da ga položi na ramena.

6. Strah pred otroki

Moški se bojijo, da se bo ženska popolnoma posvetila otroku, da ga bo več ljubila in da bo pozornost posvetila le otroku.

Na koga se moški poročijo7. Strah pred poškodbami sluha

Obstajajo moški, ki preprosto ne morejo prenesti niti ene zavrnitve v življenju. In če se je to že zgodilo, se bodo poskušale izogniti ponavljanju.
8. Mladost

Vsak mladenič obstajajo nekateri načrti za vsaj naslednjih pet let: počitek, študij, kariera. Poroka ni vključena vanje.

9. Imeti prejšnjo nesrečno izkušnjo

Običajno tisti ljudje, ki so že poročeni, ne žurejo ponoviti preteklih napak. Mora prenesti dovolj časa, dokler se moški ne želi ponovno poročiti.

10. Nepravilno izobraževanje

Tisti moški, ki poslušajo svoje matere v vsem, ne bodo mogli skrbeti za nekoga drugega. Uporabljajo se za stalno varovanje in so glavne osebe.

11. Ne more biti z eno žensko

Moški, ki vsak dan potrebujejo novo deklico, nikoli ne bodo postali dobri možje. So pozorni in nežni, vendar le en večer, nato pa le izhlapijo in ostanejo grenki spomini.

Kaj moški sanjajo?

V svojih sanjah najdejo čudovito, ljubko, mehko, odvisno in pasivno dekle, ki jim bo dalo priložnost, da se počutijo močne in močne.

Na koga se moški poročijo?

Poročijo se z dekleti, ki jih je težko doseči. S tistimi, ki so porabili veliko živcev, čustev in denarja. Mnogi ljudje želijo dekle, da je kot mati.

Upamo, da bo odgovor na vprašanje, zakaj se moški ne želijo poročiti, imaš. Iz branja morate narediti zaključek. Ljubite se in vse bo zagotovo prišlo!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný