OqPoWah.com

Kako zmagati moške. Preproste skrivnosti zapeljevanja

Kako zmagati moški - to vprašanje se zdi, nikoli ni prenehalo in ne bo prenehalo vzburjati umov lepe polovice človeštva. Držite ga, postanite del njegovega življenja in pojdite skozi življenje roko v ročnem garderobi - Kaj še lahko sanja o resnici?

Upamo, da ni potrebno govoriti o vsakem posamezniku. Posledično bodo sheme v posameznem primeru drugačne. Vendar pa je mogoče izpeljati več splošnih pravil in skrivnosti, ki nam lahko razkrijejo tančico tajnosti, kako čariti človeka.kako zmagati moške Prvi, drugi in nato na seznamu - vedno v obliki. Ljudje ljubijo oči - oh, kako prav je ljudska modrost! To seveda ne pomeni, da morate potovati v salon za 15-centimetrsko manikuro in 4 velikosti silikonskih hellip-mmmillip-ustnic. Zato vas prosimo, ne zamenjujte lepote in vulgarnosti. To so različne stvari, ki lahko pritegnejo različne vrste moških z različnimi nameni.

Ženska je skrivnost, ne moreš jo rešiti do konca. Fantje, moški in dedki, je ta lastnost zelo privlačna. Ni nujno, da vse na samem sebi izberete kot duha na prvi dan. Naj vse potrebne informacije pridejo nežno, nenadzorovano in v majhnih delih.

Charisma, karizma in samozavest. Te lastnosti ne bodo nikoli ostale neopažene in nepopolne. "Ljubiti se sami" pomeni "biti ljubljeni vsi", "in da jih bodo vsi ljubljeni" - "biti ljubljeni z njimi, dragi in edinstveni". Držite preprosto in sproščeno, se smejte in se smejte, na splošno - bodite sami. Uspeh vam je zagotovljen!

Nedosegljiva dama. Druga pomembna točka pri vprašanju, kako zmagati moške. Osvajalci, lovci - to ne odvzema pravih moških, osvajalcev ženskih src. In to ni babica zgodba! Statistika je neizprosna: od vsega prvega
srečanja, ki se končajo s posteljo, v nekaj večjih ne raste več kot 1%. Ali veste, kako se oči imenujejo preveč dostopne dekleta? To je isto. In potem, zakaj si prikrajšan za vse čare romantičnega sladkarije?osvojiti človeškega teleta
Mali triki. Ne samo, da lahko vodi situacijo! Da bi zamudili srečanje "zaradi poštenosti", da bi se pobegnil od njega malo prej in "ne slišal" njegov klic - takšne stvari se lahko in jih je treba uporabiti. Glavna stvar je, da poznate ukrep, ker si skoraj ne potrebujete nerazumnih sumov in prepir.

Njegov hobi je naš hobi. Pogovor o vaših hobijih lahko prevedemo v svoj hobi. Kaj počne v prostem času, kakšne filme in knjige mu je všeč, kakšno glasbo sliši? Ali morda, zbira blagovno znamko in odide v mesta za svojo najljubšo nogometno ekipo? Torej lahko to storite skupaj. Spoznajte svoje hobije kolikor je to mogoče ("google", ki vam bo pomagal, kot pravijo) - in pojdite! Malo resnično zanimanje - in zmagati moški Taurus, rak ali Oven (sploh ni važno) bo postalo veliko lažje.

kako očarati človekaUtripati z umom. Živeti vse življenje s dudo, ki razume le tipe pedikura in solarij - dvomljivo možnost. Samo-razvoj je tisto, kar si je treba prizadevati skozi vse življenje. Če lahko z lahkoto špekulirate o zgodovini ali avto, ste lahko prepričani: imate skrivnost, kako zmagati moške.

Brez uvoznosti! Prekomerne trditve svobode ga lahko le prestrašijo. Whims, zahteva - pustite vse za pozneje. In bolje - in ne pozabite na njih. V svojem srcu še niste vzeli močnega položaja - ne pozabite na to!

Torej, lahko brez težav opazite, da se že več let splošna priporočila o zmagi moških niso res spremenila. In vse, ker univerzalne vrednote so večne. Uspehi in ljubezen!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný