OqPoWah.com

Kako komunicirati z dekletom po svoje?

Ne veste, kako komunicirati z dekletom, da ji je všeč? Danes, veliko pickup tečajev, kot tudi različne vadbe, kjer moški poučujejo moške zaupanje. Toda v resnici ni potrebno, da bi nekaj tečajev postali bolj samozavestni. Morate verjeti v svojo edinstvenost in se obnašati naravno. Ne razkrivajte svojih slabosti, vendar se ne pohvalite z močnim. Nasveti o tem, kako komunicirati z dekletom, preberite spodaj.

Samozavest

kako komunicirati z dekletom

Če želite razumeti, kako komunicirati z dekletom, mora človek najprej pristopiti k temu, ki mu je všeč. In s tega vidika ima veliko ljudi težave. Moški postanejo plašljivi, ne vedo, kaj naj rečem in se postavijo v slabo luči. Da bi se temu izognili, morate vedeti, da ste očarljivi in ​​privlačni. Morate razumeti, da je lepa dekleta značilna tudi vznemirjenje. In hočejo pozornost in komunikacijo. Če boste menili, da ste očarljiva in karizmatična oseba, lahko mirno začnete pogovor. In ni važno, kje se pozna zgodba: na ulici, v kavarni ali v prometu. Če imate nasmeh na obrazu in veliko razpoloženje - to je že polovica uspeha. Vsaj s komuniciranjem z vami lahko dekle dobi pozitivno mnenje, in tudi če ne bo dala svoje telefonske številke, bo imela najbolj pozitivno mnenje o tebi.

Ne držite se rezultata

Kako začeti govoriti s punco? Morate razumeti, da glavna stvar v igri ni rezultat, ampak proces. Zato na poti k lepi deklici ugotovite, kako se boste obnašali, ko boste zavrnili. Ne, ne pripisujte se negativnemu izidu dogodkov, vendar je treba predpostaviti. Če vas deklica ignorira, je glavna naloga, da ne izgubite obraza. In če se gospa strinja z vami, da se spoznate, vam ni treba narediti vtisa moža, ki nima izkušenj z dekleti. Konec koncev, ženske privlačijo samozavestni fantje, ti posamezniki imajo navadno številne ženske oboževalce. Zato se pretvarjate, da je rezultat vašega pogovora brezbrižen za vas. Lepo si se zabaval. Naenkrat ne nagovarjajte dama o nečem več. Misli, da vam ni všeč. Potem bo imela željo, da vas zanima in pokaže kakšno zanimivo osebnost je. In zdaj dekle je prevzelo pobudo in nanj več ni treba pritegniti pozornosti.

Pohvale

kako komunicirati z dekletnimi primeri

Če želite biti privlačni v očeh druge osebe, morate povedati svoje spremljevalne pohvale. Če ne veste, kako komunicirati z dekletom, začnite pogovor z laskavimi besedami za njo. Zaželeno je biti izvirno. Ampak, če naenkrat pogledate na lepo dekle, ki vas prestreha z dihom in govori se izgubi, potem lahko govorite s predlogami, na primer o lepih očeh. Zagotovo bo boljši od dolgega premora. Ampak ne pretiravajte v hvali. Lepa deklica doma ima ogledalo, ki ji pove, da privlačnost ni slabša od tebe. Zato bo dovolj dvema ali tremi komplimenti na pogovor. Vendar morajo biti drugačni. Na primer, prvič lahko hvalite svoje lase, drugi - smisel za humor, in tretji - občudovali nežnost kože. Kaj ne morete povedati deklici je laskave fraze. Neomejenost je vidna golim očesom. Če ne mislite, da je dekle pametno, ji povej, da je srčkan, vendar vam ni treba stisniti besedne zveze o nenavadnem umu. Laskavi komplimenti poškodujejo ušesa.

Gallantno zdravljenje

kako komunicirati z dekletom, ki ji je všeč

Človek je lahko gentleman ne samo v lepih dvoriščih, temveč tudi v komunikaciji. Odprite vrata svoji gospe in ji pomagajte snemati plašč? Torej, lahko lepo komuniciraš z dekletom. Kako to storiti prav? Poskusite biti nevsiljivi. Če ste se dotaknili neke neugodne teme za svojega spremljevalca, jo prinesite na nič in ne postavite dekle v neudoben položaj. Če ste postavili vprašanje in vaš sogovornik je spremenil zadevo in se ni odzval, se pretvarjati, da ga niste opazili. Če se dekle vztrajno drži, ne dajati njene provokacije in se ne obnašajte grubično. To je lahko še en test vaše izpostavljenosti. Moški se razlikuje od ženske s svojimi zadržanimi čustvi, zato to sposobnost dokaže svoji gospe. Ne kričite nanj in ne prisegajte, tudi če je res zaslužila. Pogovor na visokih tonih nikoli ne vodi v dobro.

Pomisli, kaj praviš

kako zanimivo je komunicirati z dekletom

Poleg dejstva, da mora človek razumeti, kako govori, se mora tudi zavedati, kaj natančno izstopa iz jezika. Če želite zanimati dekle, morate slediti temu plenovanju, še bolj pa je kolega v govoru ne predstavljal. Zamenjajte močne besede z nekaj bolj civiliziranim. Če ste sramežljiva narava in ne razumete, kako zanimivo je komunicirati z dekletom, potem morate doma pripraviti jaslice. Lahko ga imenujemo govorni vzorci. Če želite vedno videti samozavestni, obdelajte obdelovanca v mislih skoraj za vsako temo. Prednost takšnih besednih zvez pa je le, če se jim pridružite in ne prenesete iz interneta. Na zalogi lahko najdete nekaj šal, komplimentov in ne-trivialnih vprašanj. Pomagali bodo oživiti in diverzificirati govor.

Vaša vprašanja

Nič ne pomaga tako privabiti dekleta, kot je govoriti o njeni osebi. Včasih pa je težko postati sramežljiva oseba odprta za odkritost. Vprašanja lahko pomagajo pri tej zadevi. Odziv najprej na nekaj svetlobe, bo ona se sprostite, sprostite se in se počutijo bolj samozavestni poleg vas. To bo pomagalo zgraditi zaupanje. Ko je sprejeta prva pregrada, pojdite iz preprostih vprašanj v zapletene. Na primer, lahko dekle dobiš za filozofijo. V takem načinu ima številne prednosti: prvič, res bolje, da veš, dekle, in drugič, bo gospa se spomnite, kot oseba, ki omogoča misliti na nekaj novega in nenavadnega, in taka čustva pustil močan pečat na duši.

Spogledovanje

kako komunicirati z dekleti na spletu

Da bi dekletu pustili prijeten vtis o sebi, ne morete govoriti o vremenu. Treba je flirtati. To je igra gesta, znamenitosti, besed in dotikov, ki opravlja svoje delo. Kako komunicirati z dekletom? Primer lahko služi kot standardna situacija, ki se zgodi vsak vikend v nočnih klubih. Deklica in fant pridejo v bar. Moški ponuja koktail gospe, in ona se strinja. Medtem ko strešnik dela za ustvarjanje pijače, ima moški čas, da flertira. Treba je postati obraz dekleta. Zdaj reci kompliment in spoznajte se. Imate malo časa, morate ostati v 5-7 minutah. Zato ukrepajte po shemi: poznanstvo je šala - vprašanje je šala in jo morate končati z naključnim ali namernim dotikom. Se bojite, da se boste pojavili nesmiselno? Ampak potem, ko dekleta odidejo v klub, da se zabavajo, vendar ne poslušajte dolgočasnih predavanj, zato ne filozirajte in poskušajte osvojiti svojega izbranega z inteligenco, pri tem pa shranite svojo predstavitev za naslednje datume.

Bodite duša podjetja
Dekleta privabijo priljubljene fantje. Tisti ljudje, ki se iskreno šalijo, pogovarjajo, aktivno gestikulirajo in zbirajo okoli sebe množice oboževalcev. Kako se naučiti komunicirati z dekleti in postati duša podjetja? Morate vaditi pripovedovanje zanimivih zgodb. In za to bi morali prebrati več in slediti najnovejšim novicam. Na zalogi bi morali imeti vedno zanimive zgodbe, ki jih nihče ne pozna. Ampak s pravim talentom lahko greste tudi v trgovino za kruh, da bi opisali, kako vznemirljivo je ukrepanje.

Obstaja odlična vaja, imenovana bredogenerator. Sedite na kavču in govorite o omari za 5 minut. Lahko opišete njegovo velikost, zmogljivost, izgled, karkoli. Glavna stvar je, da se ne zavlačujete od teme in ves čas držite garderobo v središču pozornosti. Najprej morate to narediti 5 minut, nato pa povečajte čas na 10-15. Če lahko v 15 minutah "poješ ode" v kabinet, lahko definitivno govorite s punco in jo ne pustite iz pogovora.

Imeti mnenje

kako začeti klepetati z dekletom

Kako komunicirati z dekletom po svoje? Nekateri se tako trudijo, da v vsakem primeru poskušajo podpreti svojega spremljevalca. Pravijo da za kaj. Dekle pravi, da ji je všeč priljubljena melodrama, in fant potrjuje, da je to odličen film, čeprav tega ne misli. Ampak ne morete izgubiti svoje individualnosti, ni samo neumen, temveč tudi dekle počutijo sumljive glede vaše iskrenosti. Ne bojte se, da bi nekaj nasprotovali. Na primer, če vam film ni všeč, pravite v redu, in nato trdite, zakaj vam ni ustrezal. In nato prosite dekle, da poda argumente v korist filma. Tako lahko dobite zanimiv dialog.

Naj bo razdalja

Želite vtisniti razumnega in rezerviranega človeka? Naučite se držati razdalje. Vsakdo ima osebni prostor in ni zadovoljen z ljudmi, ki to kršijo. Tudi v tesnem prostoru se lahko malo odmaknete od dekleta. Da, ne pozabite na spogledovanje in dotikanje, vendar se ne bi smeli dotikati deklice prepogosto. Enkrat ali dvakrat je dovolj. Deklica bo cenila tako hladnost in odrez. Navsezadnje ji bo pokazala, da je vaš osebni prostor velik, prav tako pa ga ne želite pustiti tam. V ženskah bo to izgledalo kot izziv, ki jo bo prizadevala za odločno ukrepanje.

Šale

kako se naučiti komunicirati z dekleti

Dekleta imajo fantje z dobrim duhom za humor. Če ste ena izmed njih, potem ne pozabite, da jo pokažete. No, če v družbi privlačnih posameznikov ne dobite dobre šale, vnaprej pripravite peneče šale. Ko so glave v glavi, jih je zelo enostavno uporabiti. Neusmiljene premori bodo, vendar boste vedno imeli nekaj povedati. Ampak še vedno je treba razumeti omejitve dovoljene. Da, deklica se lahko smeje sama, toda če jo prepogosto pretiravaš, bo to povzročilo negativen odziv na svojo osebo. Zato se smejte zmerno in šalite ne samo damo, ampak tudi znate se smejati sami.

Družabna omrežja

Pred petimi leti je bilo zelo enostavno spoznati lepo dekle na internetu. Lahko bi jo samo pozdravili in pogovor se bo nadaljeval. Toda danes to ne deluje. Kako komunicirati z dekletom na spletu? Treba je razumeti, da lepe deklice pišejo ne le vi, zato morate izstopati iz sive mase. Ampak morate se izkazati tako, da pustite prijeten vtis. Začnite pogovor z nekaj predlogom ali vprašanjem. Od nečesa, kar zahteva takojšen odgovor. Ampak ne vabljajte dekleta na prvi datum s prvim besedilom in ne bodite prisiljeni, da se z njo pridružite. Lahko vprašaš, če se te spominja. To vprašanje bo pomembno, čeprav niste seznanjeni. Nato lahko rečete, da so ga preprosto označili in vzeli za njihovo oddaljeno znanje, toda do takrat bo pogovor v redu.

Kako komunicirati z dekleti v spletu? Ne pišite prepogosto in ne vedno na spletu. Včasih izginejo, včasih ne odgovarjajo. Torej boste dobili vtis, da ne samo sedite na internetu, temveč delate tudi nekaj. Redno prekinjajte dialog o vprašanju. In kdaj lahko povabim dekle na pravo srečanje? Šele potem, ko ona sama začne pisati k vam in se spraševati, kako delaš.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný