OqPoWah.com

Prijateljica je kaj ali pa smo samo prijatelji z vami

Veliko število žensk in moških iz različnih držav se nahaja v Francozonu. Kakšno mesto je to? Poskusimo razumeti vprašanje.

Samo prijatelje

V svetu obstajajo takšni odnosi med ljudmi, v katerih je prijatelj prijazen in drugi ljubijo. In ljubezen je dolga, nesebična, boleča in, nesrečno, nezahtevana. Ta vrsta odnosa je Francozon. To je da v prevodu iz angleščine pomeni "območje prijateljstva".Prijateljica je to S takšnimi odnosi je stranka, ki je "tretja odvečna", izpostavljena različnim psihološkim motnjam. To je nizka samozavest, in nenehno depresijo in proti svojemu ozadju tudi migreno, ravnodušnost do vsega in vsem.

Francozon. Kako razumeti, da ste bili v njej?
touchzone kako razumeti
Obstajajo tri glavne značilnosti takšnih odnosov:

  1. Vedno sanjate o idealni skupni prihodnosti, čeprav v tem trenutku ni vse tako gladko in dobro, kot bi si želeli, na drugi strani pa ni niti najmanjšega namigovanja, da bo ta prihodnost tvoja. Nenehno čakate na nekaj, v upanju, da se bo, ko se bo to zgodilo, spremenil odnos do vas. Toda lahko počakate vse svoje življenje in potem ne morete dobiti takšnega.
  2. Odsotnost intimnosti je tudi kazalnik, da ste v Francozonu. Še vedno pa bi moral biti spol v razmerju. Seveda v tem odstavku obstajajo izjeme - otroci in mladostniki, mlajši od 18 let, verski ljudje. Če se ne vključite v to kategorijo, vendar nimate spolnih odnosov s predmetom svoje ljubezni, potem lahko z absolutno gotovostjo rečeš, da ste na mestu, kot je frendzone. Kaj to pomeni? Zaznate bodisi kot prijatelja bodisi kot varnostno možnost.
  3. Najenostavnejši način, da ugotovite, kdo ste, prijatelj ali nekdo drug, se vprašajte: ali vam je všeč? Če začnete dvomiti ali razmišljati o odgovoru, potem ste v Francozonu, nič več.iz prijaznega območja

"Francozon" je tisto, kar ženska ali deklica, ki občasno pravi, da je ravnodušna za določeno osebo, vendar sploh ne misli, da bi jo sprostila od sebe. Navsezadnje ga lahko uporabite v lastnih interesih, tako da obstaja stabilnost, tako materialna kot moralna.

Kako najti pot iz kondomov?

Najprej morate spremeniti taktiko svojega vedenja. Smiselno je, da ne porabite ves svoj osebni čas na predmet vašega oboževanja. Obnašati se moramo tako, da partner vidi spremembo. Toda to nikakor ne pomeni, da morate postati čarovnik, zapreti se. Pomislite in ukrepajte pozitivno, to pokažite svojemu partnerju, da vam vse dobro poteka. Ne prepustite se idejam in želji predmeta vaše ljubezni. Konec koncev, kaj je Friendzone? To je, ko ljubi, drugi pa v vseh razburkah. Zato, če izpolnjujete vse želje, nikoli ne boste prišli iz območja prijateljstva. Bolje je, da omejite sestanke, na primer, da ste danes zaposleni. Ali hodite, vendar ne sami, ampak v družbi prijateljev. S tem boste pokazali svojo neodvisnost od osebe, na katero niste ravnodušni. Povečajte svojo samozavest, naredite sami, spoznajte nove ljudi. Z upoštevanjem teh priporočil se nikoli ne boste znašli v Francozonu.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný