OqPoWah.com

Najljubši pohval deklet: nasvet mladim moškim

Seveda, informacije o katerih najljubši pohvale deklet fantje je treba najpogosteje porabiti, jih lahko najdete na straneh najbolj sijajnih revij.

Mnogi avtorji člankov o tem, kako s pomočjo leta osvojiti srce dame ljubeče besede in pohvale, verjamejo, da bo bolj zahteven in pretenciozen kompliment, bolj verjetno je, da se hitro pridobi pozornost pravičnejšega spola. Vendar to sploh ni tako!

Priljubljeni pozdravi deklet

Saj absolutno ne veste, kakšne najljubše pohvale deklet je treba prositi? Glavna stvar je, da ne laskate. Neizprosne pohvale, kot pravijo, "občutijo verst" in jim ni všeč.

Če ste pred kratkim začela hoditi mlado damo in ji povej vsakih pet minut, da je imela najlepše oči in najbolj sevalno nasmeh, vedo, da se lahko kljub temu, da je za dekleta najljubši pohvale, vendar pa je treba zaznati dvoumno. Nekatere mlade ženske bi morda mislile, da ste izkušeni ženski moški in "ženski moški", in to je še en verbalni trik, ki "vleče" dekle v posteljo.

Veste, najljubši komplimenti deklet so tisti, ki so čim preprostejši pri oblikovanju, in kar je najpomembnejše, jih je treba iskreno reči. Zapleteni stavki so lahko napačno razumljeni.

Sms pozdravlja dekle

Še posebej, če moški pravi: "Tvoji lasje so tako svilnati in sijoči kot gripa konja." Zelo verjetno je, da bo deklica mislila, da jo primerja s konjem.
Prav tako je treba upoštevati dejstvo, da je veliko od nežnejšega spola različne možnosti in "pretiravati" z dopolnjuje in ne bi smelo biti. Če je, na primer, bo mlad človek rekel nekaj podobnega: "Ti si tako pameten," da bi misli, da se glasi: "On je rekel, da sem intelektualec, tako da sem pravzaprav osnovni dolgočasno."

Osebno razporejeni komplimenti so primerni za povedati, če ste dekle že poznan več kot en mesec.

Mladi moški bi morali razumeti, da je treba prijetne besede izgovoriti »z občutkom«, in sicer vlagati v njih vsa zbrana čustva. Še posebej, izraz "ste zelo privlačno", je bolje nadomestiti z "Jaz sem od vas v občudovanja," in prijetne besede, kot so "Imam že ves teden sanja o srečanju z vami" bo prosim pravičnejšo seks je veliko več kot "imate veliko bluzo - Tako je dobro za vas. "

Najboljši pozdravi mojega dekleta

Če ste uspeli dobiti telefonsko številko mlade dame, začnite pisno izraziti svoja čustva, to je poslati sms-komplimenti ljubljeni deklici. Ona bo cenila. Istočasno ni prepovedano graditi zapletenih besednih zvez, temveč "presenetiti na skrajnosti" in sestavljati visokokompetične in zahtevne fraze ni priporočljivo.

Najboljši kompliment njegova punca - so tisti, ki so povedali v pomanjševalnica obliki, na primer: "Ti si moja sladka zajec", "me imajo tako čudovit, moje sladke karamele."

Ne bi smeli pričakovati, da bo omamen učinek ustvaril fraze, kot je "vaš nasmeh je tako svetel in sijoč, da so tudi oblaki razpršeni danes". Morda misli, da je to "domačo žetev", zato so besede, ki so bile povedane, napačne.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný