OqPoWah.com

Amsterdam: coffeeshops - zanimivosti Nizozemske

Amsterdam je znan ne samo zaradi kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, ampak tudi zaradi množice kavarn, ki vedno vzbujajo zanimanje turistov. Tu lahko ocenite učinek celotne mase snovi, ki so prepovedane v drugih evropskih državah. Če ni nobene gotovosti, da je dovoljeno uporabljati varno in v kakšnih količinah, je takšne informacije vedno mogoče najti od osebja institucij.

Za oddajo naslovi, menijo, kavarne v Amsterdamu, ki si zaslužijo pozornost potnikov, kot tudi svetovati, kje iskati, seveda, da je v mestu.

Kratek odmik v zgodovino

kavarna AmsterdamPojem "coffeeshop" izvira iz Amsterdama v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. V tem času so mestni organi ugotovili, da je z ljubitelji lahkih drog popolnoma neuporabno. Danes v Amsterdamu je več kot dvesto podjetij, katerih obiskovalci lahko poskusijo snovi, ki imajo status prepovedane v Evropi.

V devetdesetih letih je veliko kovačnic začelo prodajati težka zdravila. Zato so policija kmalu zaprta ustanove, za katere je bilo ugotovljeno, da se ukvarjajo z nezakonitimi dejavnostmi. Vendar pa v mestu še vedno obstaja veliko tovrstnih krajev, kjer je dovoljeno vpisati osebe, ki so dopolnile starostno večino.

Kako odpreti kavarno v Amsterdamu?

Kaj morate odpreti? Coffeeshop v Amsterdamu Z lahkoto lahko organizirate, poiščete primerno sobo in prijavite kot zasebni podjetnik. Edini problem za poslovneže iz naše države so lahko visoki davki. Takšne pristojbine so za tujce veliko bolj impresivno kot za rezidente v Amsterdamu, ki želijo začeti takšno poslovanje.

Abraxas

kaj morate odpreti kavarno v AmsterdamuKatere ustanove, kjer danes lahko poskusite lahke narkotike, je znano v Amsterdamu? Aparat Abraxas je največji v mestu. Tu lahko najdete: Jonge Roelensteeg, hiša 12.

Zajema coffeeshop kar dve dvonadstropni stavbi. Kljub impresivnemu kvadratu je lepo prijetno vzdušje. V zadnjem nadstropju obrata se uporabljajo za rast marihuane. Če želite, lahko turiste brezplačno fotografirate z ozadjem rastlinskih grmov. Navedeni izdelek lahko preskušate v instituciji tako v čistem stanju kot v strukturi piškotkov in drugih dobrot.

Siva površina

vse coffeeshops Amsterdam 2016Katere druge kraje je "veličasten" Amsterdam? Coffeeshop imenovan Grey Area je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih znamenitosti mesta. Institucija se nahaja na ulici Oude Leliestraat, 2.

Tukaj je možno, da je skromna pristojbina poskusiti nekatere vrste resnično močne marihuane. Institucija deluje ves čas ves teden. Zato si lahko v svojih dvoranah ogledate turiste iz vsega sveta kadarkoli podnevi ali ponoči.

Nizozemske rože
kateri kavarni bo šel v AmsterdamRazmislite o drugi znani kavarni, ki se nahaja na ulici Singel, v kraju, kjer se križajo največji vodni kanali mesta. Turiste, imenovane nizozemske cvetlice, privlači njihovo prijetno vzdušje, prisotnost nekaj miz, ki vam omogoča, da se sprostite ob odsotnosti znatnega števila obiskovalcev.

Kupcem kave se ponudi predvsem dragih sort marihuane. Zato, ko greste sem, morate imeti impresivno veliko denarja.

Grasshopper

koliko kavarn deluje v AmsterdamuPregledovanje vse kavarne v Amsterdamu leta 2016, ki so priljubljena med turisti, da ne omenjamo mesto imenovano Kobilica, ki se nahaja na Oudezijds Voorburgwal ulici, hiša 191. To mesto pritegne pozornost obiskovalcev posebej zanimiva notranjost. Oblika restavracije prevladujejo mirni zeleni toni, ki vam omogočajo resnično sprostitev in odvrnitev iz okoliškega sveta. Strankam se ponujajo nastanitve v prostornih mizah, ki imajo udobne klopi. Coffeeshop je znana po svoji ogromni verandi, kjer lahko gremo v zrak, se v sproščenem vzdušju pogovarjamo z drugimi obiskovalci.

Rastlinjak

naslove kavarn v AmsterdamuPri načrtovanju obiska v Amsterdamu, kavarni za uporabo lahkih psihotropnih snovi, je vredno ogledati obrat, imenovan toplogredni plin. Slednja je na naslovu: Tolstraat Street, 91.

Ta kavarna je ena prvih in najstarejših v mestu. Za razliko od drugih obratov danega načrta, tukaj obiskovalcem ponudimo ne le dovolj močne marihuane, ampak tudi alkohola.

V rastlinjaku je značilna prijetno notranja dekoracija. Na tem mestu je vedno prijazno, prijazno vzdušje.

Nasveti za obiskovalce kavarn

Pred odločitvijo, katero kavarno naj gredo v Amsterdam, bodite pozorni na naslednje točke:

  1. Eden mora biti prepričan, da uporaba lahkih narkotičnih snovi negativno ne bo vplivala na stanje telesa. Priporočljivo je tudi preveriti, ali obstajajo posamezne nestrpnosti in kontraindikacije za njihov sprejem.
  2. Pred obiskom kavarne ne pijte alkohola. Prisotnost alkohola v krvi lahko privede do najbolj nepredvidenih posledic v kombinaciji z celo najlažjimi, na videz absolutno neškodljivimi zdravili.
  3. Ob obisku kavarne v Amsterdamu priporočamo, da s seboj nosite steklenico vode. Občutek stalne žeje vedno negativno vpliva na stranke teh ustanov.
  4. Preizkusite zdravila previdno in z inteligenco. Najprej lahko kadite cigareto, kjer se marihuana zmeša z precej impresivno količino konvencionalnega tobaka. Ne smete jemati globokih zastrupitev, zato ne vzemite globokih pih.
  5. Ne bi smeli iti v kavarne samo. Družba mora imeti vsaj enega partnerja, ki zavrne predlagano območje. Samo v tem primeru bo situacijo nadzorovala oseba, ki je v primernem stanju.
  6. Vstop v mesto je vredno izvedeti vnaprej, koliko kavarn deluje v Amsterdamu, ki naj bi jih obiskali.
  7. Če greš v kavarno, ne vzemite z njimi dragocenosti in vseh razpoložljivih sredstev. Osebe, ki gredo na ulico v stanju intoksikacije z drogami, lahko postanejo žrtve majhnih roparjev. Čeprav se to zgodi redko. Navsezadnje je stopnja kriminala v Amsterdamu precej nizka.

Na koncu

Zato smo pregledali najbolj priljubljene coffeeshops v Amsterdamu. Seveda v našem pregledu niso zastopane vse institucije takšnega načrta. Vendar pa so mesta z našega seznama, ki so najbolj znana v mestu in zato povzročajo živahno zanimanje turistov, ki prihajajo v mesto, da se spoznajo z lahkimi narkotičnimi snovmi.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný