OqPoWah.com

Hoteli v Yarovoi `Rus` in` Khutorok`: opis hotelov

Malo je tistih, ki poznajo Lake Bolshoi in Maloe Yarovoye, ki se nahajajo v istem mestu. Slana jezera iz blata se nahajajo v Kulundski stepi. Zaradi svojih medicinskih lastnosti niso nikakor slabši od tujih.

Pokrajinsko mesto z velikim potencialom

Podnebje v Yarovoy je kontinentalno, zato poleti temperatura zraka ne pade pod 25 stopinj. Narava in zrak neurejene čistosti. Mesto je daleč od velikih industrijskih središč in avtocest, zato proizvodi predelovalnih obratov in izpušnih plinov strojev ne dosežejo. Vendar je prevozna povezava z mestom dobra. Tam lahko pridete z vlakom ali z avtobusom. Če greste z lastnim prevozom, tudi ne bo nobenih težav. Vsi hoteli v Yarovu imajo lastno parkirišče.

Yarovoye je sodobno pokrajinsko mesto, v katerem so vse ugodnosti za turiste, vendar ni nadležen hrup nočnih klubov. Kombinacija evropske kakovosti in legendarne altaične gostoljubnosti. To poletno letovišče in zato mnogi prebivalci najemajo svoje apartmaje za popotnike. Mnogi hoteli v Yarovu delujejo le poleti.hoteli v Yarovoye

Poletni prazniki

Eden od hotelov poletne rezidence je hotel "Khutorok" (Yarovoye). Biti v hoje od plaže in iz vodnega parka ima kljub temu lastno ograjeno območje z video nadzorom, ki svojim gostom omogoča, da se počutijo zaščitene. Hotel ima šest zgradb, v katerih je triindvajset udobnih sob: od dvoposteljne do četrtine. V vsakem je TV, električni grelnik vode, garderobna omara in obvezna kopalnica s hladno in toplo vodo.

Za obiskovalce, ki se želijo sprostiti v razmerah visokega udobja, se ponuja ločena dvonadstropna lesena koča.počitniški poletni hotel

Otroci, mlajši od petih, bivajo v hotelu brezplačno. Vsaka koča ima teraso, na kateri se lahko sprostite in občudujete večerni sončni zahod. Na dvorišču hotela je vodnjak, nameščene klopi. Z poletnim kavarno, ki se nahaja sto metrov od hotela, je sklenjen sporazum o hrani gostov. Drugo kavarno se nahaja na območju Diligence Motel, ki se nahaja tudi v bližini.

Izleti v središče mesta
Vsi hoteli v Yarovu imajo demokratične cene za sobe in njihova izbira je odvisna le od naročnikovih zahtev. Prevoz obiskovalcev v mestno središče se izvaja na sodobnih udobnih avtobusih iz Omske, Novosibirsk, Kemerovo in Barnaul. Če želite, lahko pokličete taksi. Mnogi hoteli in hoteli opravljajo prevoz za svoje goste.

Dolgotrajno bivanje

Ta možnost svojim gostom ponuja hotel "Rus" (Yarovoye). Ta hotel v središču mesta uživa vse večje zanimanje gostov. Nudi le celoletno življenje, ki je primeren za izvajanje medicinskih postopkov, ima pa tudi lastno kavarno in kuhanje. Število sob v hotelu je majhno in zato je priporočljivo, da se rezervirajo.hotel ruski pomlad

Cene so odvisne od udobja sobe in števila gostov. V vseh sobah za udobje so dvoposteljne ali dve enojni postelji, kavč, garderobna omara, nočne mize, miza, hladilnik, TV in sanitarna soba s hladno in toplo vodo. Otroci, mlajši od petih, so brezplačno nastanjeni. Lahko vzamete dodaten sedež.

To je varianta hotela v Yarovoyu, ki jo lahko uporabite za daljše bivanje. Če oseba, ki je prispela v mesto, ne najde prostih mest v hotelih, se lahko vedno obrnete na središče naselja mestnih gostov.

V vasi Yarovoy, poleg jezera, se nahajajo spomeniki zgodovine in arhitekture, ki jih lahko obiščete v prostem času. Organizirane pogoste predstave sortnih umetnikov.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný