OqPoWah.com

Kako pripraviti Kolobko

Različni prosti čas bo pomagal tako preprost poklic kot risba. Številke in pokrajine so zanimive za prikaz na papirju, tako za otroke kot za odrasle. Ne zamenjajte, če menite, da nimate dovolj talentov. Dejansko se lahko vsi naučijo pripraviti. Samo potrpežljivi ste in upoštevajte nasvet mojstra. Za začetek poskusite pripraviti nekaj preprostega, na primer narisati Kolobok.

Zakaj se naučiti pripravljati? Kje začeti?

kako narisati kolobok korak za korakom

Korist risbe je očiten. Ta lekcija pomaga razvijati fine motorične sposobnosti, očesni in vizualni spomin, ustvarja občutek barve in oblike, daje idejo o perspektivi in ​​razmerjih.

Če želite izvedeti, kako lepo pripraviti, morate pokazati vztrajnost in potrpežljivost. Naučite osnove znanosti, ki bodo pomagali korak-po-korak mojstrski razredi od strokovnih mojstrov. Postopoma se premikate od osnovnega do kompleksnega, se boste naučili, kako na papirju upodobiti različne predmete, človeka, živali. Ko se počutite samozavestni, pojdite iz učbenikov po korakih, da se narišete iz narave. To je zelo pomembna in obvezna faza. Od tega trenutka naprej boste začeli oblikovati kot pravi umetnik. Toda, medtem ko ste začetni učenec, letos ugotovimo, kako lahko korak za korakom narišemo Kolobok. To je zelo preprosta lekcija za prvostopenjske. Potrebovali boste: bel, grob (ne sijajni) papir, nekaj preprostih svinčnikov različnih trdote in mehke radirke.

Kdo je Kolobok?

To je značaj otroške ljudske zgodbe. Ruski folklor pravi, da je gnetla testo na kislo smetano, zmešala okroglo hlebčo in jo ocvrta v olju. Na okno je položila Ready Kolobok, da se ohladi, vendar se mu je dolgčas, skočil na tla in se valjal v gozd. V gozdu je najprej srečal zajca, nato volka, nato medveda in končno lisca, ki ga je pojedel.

To pomeni, da je pecina kruh, okrogel, kot žoga.

Najpreprostejša različica slike

Nudimo osnovno lekcijo »Kako narediti kolobok« od profesionalca. Za jasnost vsak korak spremlja skica.

Najprej narišite krog. Razdelite ga na polovico z vodoravno črto. Narišite navpično črto, ki označuje vrtenje glave (v našem primeru in telo) na desni.

narišite kolobok

Na stičišču vrstic potegnite gumb za nos, tik nad vodoravno črto - okrogle oči in neposredno pod njimi - lice v obliki ukrivljenih črt. Spodaj boste videli smejoče usta. Če ste naredili vse pravilno, potem boste dobili skico lepega pravljičnega junaka, kot v spodnjem primeru.
kako narisati kolobok v etapah

Zdaj izbrišite nežno odstranite vse nepotrebne kapi in "oživite" Kolobok. Če želite to narediti, pripravite kratke obrvi (podobno kot horizontalne kapljice, solze ali vejice), učence in cilije, jezik. Oglejte si, kako so vse te podrobnosti prikazale umetnika.

narišite kolobokBila je čudovita risba!

Nalogo bomo zapletli in se naučili, kako pripraviti Kolobok na konopljo

Najprej pripravite "ležeč" oval na papirju. To bo vrh konoplje.

narišite kolobok

Naslednja priprava, kot v prejšnji lekciji, krog z dvema vrsticama - vodoravno in navpično. V tej različici Kolobok pogleda naprej, tako da bo navpična ravna.

Na straneh ovalne, potegnite navzdol zakrivljene črte, kot da bi si oblekli krilo. Za verjetnost dodajte zgornji del konoplje s pravokotnikom, ki je podoben kosu lesa, ki ga je žaga pustila. Za lažje pripravo Koloboka si oglejte spodnji primer.

narišite kolobokNadalje - vse je preprosto. Na stičišču vrstic narišite nož s krompirjem, vzdolž vodoravne ravnine - oči s svetlobnimi pikami (bliskavico), nasmejanimi usta. Podrobnost skice z majhnimi elementi - obrvi, lica. V kratkih potezah se prikažejo na rezanih konopljih, ki določajo starost drevesa. Spodaj si narišemo travo in gobe, da bi bilo delo še bolj zanimivo.

narišite kolobok

Sedaj veste, kako narediti Kolobok korak za korakom. Se strinjam, lekcija je bila enostavna. Za naslednjo lekcijo izberite nekaj težjega, na primer narišite skelet. Srečno!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný