OqPoWah.com

Kako pripraviti vrabec

Kako pripraviti vrabec? Veliko ljubiteljev reproduciranja podrobnosti o okoliškem svetu, ki jim dajejo vizijo, je resno postavljeno to vprašanje. Da bi pravilno in natančno pripravili vrabec, morate najprej spoznati več o njih - vsaj nekaj pomembnih dejstev. Opis vrabca bo pripomogel k natančnejšemu razmnoževanju ptic na papirju. Torej, ugotovimo, kdo so vrabci!

Kako pripraviti vrabecVrabci - veličasten v lepoti in strukturi ptice, da bi narisal, kar je vedno užitek. Večkrat ste opazili, kako te čudovite bitje prihajajo k vam in sedijo na palicah, ki vas prebijajo s prepričljivim pogledom. Vrabci so eden najpogostejših predstavnikov sveta ptic. Glede na njihovo strukturo pripadajo majhnim pticam. Vrabice so založni, s precej močnim, ne-malim kljunom. Vedno gnezdijo v votlinah in gnezdih drugih ljudi. V barvi so lahko vrabci popolnoma drugačni - od bele do rjave barve. Vrabci, za razliko od mnogih predstavnikov perknatyh, ne letite za zimo. Da bi preživeli hude zmrzali, se zbirajo skupaj v majhnih jatah in čim bliže človeškim hišam.

Načeloma je to točno opis vrabca, ki ga potrebujemo za našo prvo risbo. Večina ljudi, risanje ptic, se začne z najbolj izrazit del - glava. In to je pravilno, ker glava narekuje smer telesa. Kako pripraviti vrabec? Ni tako težko, kot se zdi.
risati vrabecObstaja nekaj preprostih korakov, ki pomagajo razumeti, kako pripraviti vrabca. Najprej morate narisati glavo, kljun in oči. Nato potegnite telo, ločujoč rep in krilo. Opis vrabca daje idejo o razmerjih svojega telesa. Potem moraš narediti vrabca puhasto. Za to cikcakovo linijo izrisamo najbolj puhasta mesta, v tem primeru je trebuh in glava. Potem narišite perje in natisnite barvno točko na ptičji glavi. Če želite to narediti, vam ne bo treba več kot 20 minut. Ko je skica uspešno izvedena, je treba na nekaterih območjih okrog nosu in oči. To je večinoma v temni barvi. Po tem barvamo perje na repu in krilu z isto temno barvo. Na zadnji stopnji risbe vodimo kremplje. Ko ste se ukvarjali z najtežjim delom, ne boste opazili, kako hitro boste mimo zadnje faze risbe. Ko končate s tacami, poglejte končano različico. Če vaš vrabec izgleda kot popoln, potem ste rešili primer.

opis vrabcaIz vsega navedenega sledi najpomembnejši zaključek: za pravilno in natančno risanje vrabca morate razumeti in preučevati te ptice, jih opazovati, videti in strukturirati. Samo gledanje jih bo vašo risbo izraziti in natančnost. To so ptice, ki se po videzu lahko med seboj razlikujejo. In če hočete izvleči vrabec, ki ne izgleda kot vaši bratje, vam bo pri tem pomagal natančno poznavanje značilnosti svoje strukture. Iz kvalitativne študije okoliškega sveta je odvisno natančnost katere koli risbe. Kako pripraviti vrabec? Zelo preprosto, pazi in razmnožuj!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný