OqPoWah.com

Najboljša komedija na svetu z "čisto" humorjem

Kino je čudovit način potopiti v drugačen svet, v bolj privlačno vzdušje realnosti. Od sredine dvajsetega stoletja je aktivno nadomestil vse umetniške oblike, edini resnično edinstven spektakel. Zgodovina filma je dobro zapomnjena, ko so se rodili njeni žanri, zgradili so pravila in zakone. Približevanje 21. stoletju se je kinematografija že popolnoma zavedala, kaj je sposobna in kaj je hotel.

Danes ne moremo predstavljati svojega vsakdanjega življenja brez filma. Vsak dan si vzamemo čas, da pregledamo vse filme, ne glede na to, ali gre za stare domače slike ali nove hollywoodske filme. V zadnjem času so podjetja začela aktivno spodbujati žanr komedije. Prestrukturiranje uveljavljenih norm, filmski ustvarjalci nove generacije so začeli uvajati v njih bolj okusno polnjenje. Tako je žanr spet kot Petnajboljša komedija na svetuPhoenix, se je ponovno rodil iz pepela.

Danes lahko z lahkoto najdete nekaj seznam najboljših komedij. Na njem bo vreden film. Najboljša komedija na svetu se mi zdi, da je to "Eden doma". To je lepo strukturiran in posnet film s posebnim dotikom. Po tem, ko si ga opazoval, dobiš dolgo dobro voljo. Najboljša komedija na svetu bi morala dihati gledalcu tako močno pozitivno, da ne more pustiti vtisa dolgo časa. Obogatiti ga smejati, ne raztegnjena z vsemi neumnimi platitudami, ampak s čisto humorjem.
najbolj smešna komedijaŠe ena smešna komedija je "Velika dirka", pa tudi vsi filmi s sodelovanjem slavnih treh sovjetskih igralcev: George Vicin, Yuri Nikulin, Yevgeny Morgunov. S svojo udeležbo ima vsaka slika svojo posebno barvo in nasitnik gleda s toliko pozitivnih, da je dovolj več dni. Vsaka fraza iz teh filmov je vnesla v vsakodnevni besednjak. Poleg zgoraj navedenega je odličen primer tudi slavni ameriški režiser Billy Wilder: "V jazzu, samo dekleta", "Stanovanje", "Zabava sreče" in mnogi drugi. Razvil in obogatil je ta žanr z novimi smešnimi poudarki in zabavnimi situacijami.

Vsak od nas ima svojo najboljšo komedijo na svetu. V to kategorijo prikažemo tiste filme, ki nas vsako leto presenetijo s svojo barvo in humorjem, s tem pa vsakodnevnim sivim življenjem prinesejo vesele barve. Radi bi se smejali. Lepo in uporabno. Radi imamo močne zgodbe, ki dajejo užitek in so zadolžene s čudovitim pozitivnim razpoloženjem. Vsak tak film je najboljša komedija na svetu. Smeh ne moremo lažno: vedno opazimo laž in neresničnost.seznam najboljših komedij

Danes je svet zmešan v vulgarnih različicah komedijskega žanra. Postalo je smešno, da se je v preteklosti zdelo sramotno in nizko. Vedno več šale je naslovljeno na neumnost ljudi. Ta humor postopoma umre. Čeprav se kinematografija hitro premika naprej, komedija še vedno ostaja najslabša v razvoju žanra. Njen napredek je popolnoma odvisen od tega, kako se izčrpava naše življenje s teboj natančno, kakovostno, duhovito in čisto. Ampak sposobnost, da se smejete sami, je ena izmed najbolj dragocenih lastnosti človeka.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný