OqPoWah.com

Zdaj pa govorimo o tem, kako korak za korakom narisati konja s svinčnikom

Ali uživate v slikarstvu? Želite izvedeti, kako narediti konja v svinčniku korak za korakom? Nato je ta objava za vas! Za delo boste potrebovali preprost svinčnik, brisač in list belega papirja. Oborožena z orodji? V tem primeru pojdimo na delo.kako pripraviti lepega konja

Da bi dobili pravo figuro, morate jasno vedeti strukturo konjskega telesa: v katerih mestih se je zavihan, izboklina. Poleg tega je treba razumeti lokacijo mišic in sklepov. Tukaj so napake nesprejemljive! Na primer, se lahko osredotočite na sliko na desni.

Kako pripraviti konja s svinčnikom v stopnjah: oris

1. Naredite okvir, nad katerim telo živali ne sme zapustiti.

2. Nato vržete majhno ovalno, ki se kasneje spremeni v živalski obraz.

3. Na nastalo risbo naredite majhen odsek navzdol in ob strani, nato pa izvedite skico drugega, večjega ovalnega. To bo trup živali.kako pripraviti konja v svinčniku korak za korakom

4. Povežite ovalne ovale, ki tvorijo vrat in telo živali.

5. Potegnite črte, ki označujejo lokacijo nog.

Kako pripraviti konjovo glavo s svinčnikom?kako pripraviti konjovo glavo s svinčnikom

Previdno si oglejte fotografijo, kot izgleda glava konja in določite oris v risbi. Lice živali je skoraj dvakrat večje od roba gobca. Naredite kup ušes in od njih vizualno narišite črto do nosu. Pri eni tretjini njene dolžine so oči. Sedaj narišite ličnice, linije ust in nosnice.

Imejte v mislih, da če želite narisati oviran konj, morate poznati postavitev vseh delov naprave.
Kako pripraviti konja v svinčniku po stopnjah: prtljažnik in noge

1. Spojite oval, tako da se oblikujejo čvrsta hrbta in trebuh.

2. Delo z nogami vnaprej skica mesta sklepov v obliki točk, zato bo lažje ustvariti pravo vrednost.

3. Narišite obris nog, ne pozabite, da morajo biti na tem območju debelejši stegna kosti, kot pri goleni. Spodnji kraki so še vedno malo ožji pred kopitom.

4. Hoeve so prikazane v obliki trapezoidov.

5. Narišite vrat vratu, tako da ni masiven, saj je zelo ljubek žival.

6. Nariši grenko. To lahko storite z enim celotnim vzorcem, ali pa lahko združite posamezne pramene. Druga možnost je bolj zapletena, vendar je rezultat bolj učinkovit.

7. Povlecite živalski rep.kako pripraviti čudovite konjske konje

Kako narediti konja v svinčniku korak za korakom: mišice

Če želite dobiti tridimenzionalno risbo, morate narisati mišice, seveda, glede na vir svetlobe. V tej fazi boste potrebovali znanje o svoji lokaciji. Toda tudi če nočeš razumeti podrobno anatomijo, dovolj za navigacijo na pripravljenih risb. Senčenje je potrebno tako, da so odtenki gladke in posamezne linije (razen obrisa) ni dodeljena. To zahteva bodisi topi svinčnik ali zelo nizko akutno nagib. Gladek prehod od črne do svetlo sive in bele bo rahlo pega prst, vendar pa je treba storiti zelo previdno.kako pripraviti lepo valjanje konj

Zdaj poznate algoritem, kako pripraviti čudovitega konja. Ni nujno, da strogo sledite zaporedju teh dejanj. Lahko delate, kot bi bilo bolj priročno, glavna stvar je narediti vse z dušo!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný