OqPoWah.com

Kako pripraviti Princess Disney: korak za korakom navodila

Ste videli lepo poslikane princeske Disney svinčnike? Morda želite poskušati ustvariti takšno risbo sami? Potem pojdimo, kako pripraviti Princesa iz Disneyja.

Torej, začnimo.

Spalna lepotica

Prvič, narisati ovalno obliko obraza z izrazitim poudarjenim brado. Potem narišite črto, oči, nos in nasmeh. Naslednji korak lekcije je "Kako pripraviti Disney princeso", bolj podroben prikaz obraza. Narišite obrvi, dlake, veverice in gube blizu oči. Dodamo glavni atribut princese - krono. Pripravljamo pričesko - in naša Aurora je pripravljena. Še lepo je lepo barvati.

kako pripraviti princesa Disney

Pepelka

Naslednje v lekciji "Kako pripraviti Disney Princess" se bomo naučili prikazati Pepelko. Najprej bomo znova oblikovali obraz, vendar z manj izrazitim brado. Na koncu se še vedno izkaže zaokroženo, zdaj pa zaradi povečanja lika. Dodamo bang. Zdaj pripravi oči, obrvi, ustnice in nos. Dokončajte risanje las in uhanov. Barvanje. Risba je pripravljena.

poslikani princeski disney svinčnik

Sneguljčica

Ta punca v naši lekciji "Kako pripraviti Disney princeso" bo najbolj drzna. Zato na podlagi njenega obraza narišemo najbolj okroglo palico. Spet pripravi oči, nos, obrvi in ​​nasmeh. Frizuro in robo zaključimo z lepim lokom. Narišite to lepoto. Sneguljčica je pripravljena.

kako pripraviti princesa Disney

Kaj pa risanje nekaj princese v polni rasti?

Pocahontas
Kot prej, se mora številka začeti s skicnimi obrisi obraza, rok in prtljažnika. Zdaj jasno očistite linije obraza, oči, nosu, obrvi in ​​ust. Nadalje določimo obliko rok in prsnega koša. Narišite vrh obleke in ogrlice. Zaključili smo krilo. Zdaj čudovito razvijamo v vetru. Ostanek je samo narisati in okrasiti.

kako pripraviti princesa Disney

Belle

In spet začnemo z opisovanjem glave, telesa in krila. Sedaj opišite obliko obraza, potegnite oči, nos, usta, obrvi. Dodajte pričesko, narišite roke. Premakni se k ustvarjanju obleke. Narišite risbe in pazljivo narišite vse podrobnosti. Risanje - in naša lepota je pripravljena.

kako pripraviti princesa Disney

Jasmine

Morda se že spomnite, kje začeti? To je prav, iz orisnice. Tokrat si oglejmo konture kostuma, glave, rok in las. In potem je vse običajno. Jasno narišite obliko obraza, oči, ustnic, obrvi, nosu. Dodamo lepe lase. Narišite obleko in jo okrasite. Nariši čudovite roke in čevlje.

kako pripraviti princesa Disney

Kaj pa krono? Slikamo našo čudovito risbo. in vse je pripravljeno.

Če veste, kako pripraviti Princess Disney, lahko naredite veliko čudovitih del.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný