OqPoWah.com

Pomeni `Gliatilin` za otroke. Mnenja. Navodila

Zdravilo "Gliatilin" (pomeni analogi, kot je drog "Cerepro" in druge), spadajo v kategorijo noootropov. V praksi nevrološke nevroprotektivno uporabljenega v zgodnji fazi obnoviti izgubljeno zavesti, kot tudi za rehabilitacijo bolnikov po hemoragične ali ishemične kapi, po TBI (travmatske poškodbe možganov), ki so privedle do motenj možganskih tečajnih kroničnega tipa, in demence. Priporočljivo je tudi orodje "Gliatilin" za otroke. Povzetki strokovnjakov vsebujejo informacije o pozitivnih rezultatih pri uporabi zdravila za obnovo čustvenih in kognitivnih funkcij pri bolnikih v šolski in predšolski starosti. Pri zaužitju se približno 90% zdravila absorbira (absorbira). S prehodom GEB drog (neke vrste pregrade, ki jo fiziologiji telesa med obema sistemoma ustvaril - centralni živčni in obtočila), je na voljo v jetrih, možganih in pljučih. Prednostno je umik preko pljučnega sistema. Približno 15% drog gre skozi črevesje in ledvice. Zdravilo nima vpliva na reproduktivno aktivnost, ne povzroča motenj pri razvoju ploda, ne povzroča mutacij genetskega tipa. aplikacija gliatilina

Pomeni "Gliatilin". Uporaba

Zdravilo je indicirano v času akutnega obdobja s CCT, ki ga spremlja koma, motnje zavesti, lezije možganskega stebla in simptomi žariščne hemisfere. Zdravilo se priporoča bolnikom, ki so bili zdravljeni ishemična možganska kap (v času akutnega in okrevanja), hemoragični možganski kap (v fazi rehabilitacije). Indikacije vključujejo vnetje in degeneracijo psiho-organski sindromi pri odpravljanju zapletov cerebrovaskularne insuficience. Posledice vključujejo zlasti, pomanjkanje spomina, zmedenost, motnje koncentracije pozornosti, zmanjšana motivacija, dezorientacija. gliatilin za otroke preglediPogosto strokovnjaki priporočajo uporabo zdravil tistim, ki potrebujejo zdravljenje za senilno pseudomelanchia, nizko zanimanje za življenje, večjo razdražljivost. Zdravilo "Gliatilin" za otroke (mnenje zdravnikov to kaže) je priporočljivo za avtizem in ADHD (motnja pomanjkanja pozornosti s hiperaktivnostjo). Med rehabilitacijo je mlajšim bolnikom prikazano zdravilo za obnovitev motenj možganskih funkcij. Učinkovito je tudi orodje "Gliatilin" za otroke (to dokazujejo zdravniki), ki potrebujejo zdravljenje motnja razmišljanja, zavest, koncentracija pozornosti, pa tudi odložene psihomotorične reakcije in spremembe vedenja.
Način odmerjanjaanalogi gliatilina

Zdravilo je na voljo v obliki raztopine za injiciranje in kapsul. Pred ječem vzemite zdravilo Orally. Injekcije se dajejo intravensko (z kapljanjem) ali z intramuskularno injekcijo. Natančen odmerek določi zdravnik. Intramuskularno priporočamo 1000 mg / dan, intravensko - 1000-3000 mg / dan. Trajanje zdravljenja - od desetih dni. Po potrebi se trajanje zdravljenja lahko poveča, dokler se ne pojavi pozitivna dinamika, po kateri se bolnik prenese na prejemanje kapsul. Na ozadju cerebrovaskularne insuficience je zdravilo predpisano za 1 kapsulo / 3 r / dan. Trajanje zdravljenja - od 3 mesecev do 6 mesecev. Odmerek pomeni "Gliatilin" za otroke (zdravniki pregledov in vodnik opozoril o tem), določene v skladu z resnostjo simptomov, starosti in prenašanje.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný