OqPoWah.com

Zakriči v sanjah - dobro?

Včasih nas sanjajo prestrašiti. To so vizije smrti, pora, težav. Takšne vizije so praviloma tako realne, da jih ves dan razmišljamo in poskušamo razumeti, zakaj je to bilo sanje. Ena takšna grdo sanje je prepira. Najlažji način učenja interpretacije je uporaba knjige sanj. Zakrijeti v sanjah je dobro sanje sanjska knjiga Juno. Konec koncev, kljub vsem težavam, ki se bodo pojavile na vaši poti, boste uspešni v ljubezni ali v podjetju
Če menite, da so sanje preroške, preden mislite o vsebini svojih sanj, preverite lunin koledar. Morda je tvoje sanje prazno. Torej, kaj se zgodi, če ste ga videli v kot v mesecu kot 2, 16, 27 in 29. Če je koledar ta datum, varno zavreči sanje iz moje glave: nima smisla.
Kaj se spori na drugih knjigah sanj? Zdravnik Eudoxia ponuja popolnoma nasprotni pomen tega sanja, namesto sanjske knjige Juno. Če prisežete v sanjah, bo v vašem življenju prišlo do nesreče, nesporazuma. Če v tem primeru naredite žalitve v sanjah, pravite gnusen jezik, potem se lahko zbolite.
V sodobni knjigi sanj, prisežanje v sanjah pomeni, da vas ista stvar v življenju čaka. Zato se oborožite in bodite pripravljeni popraviti situacijo ali poskušati ne povzročiti spora. Če bi to sanje videli jeseni, bo v družini prišlo škandal. Če spomladi - vaš dan bo težko in razburljivo, če poleti - lahko se spopadite z uporabo fizične sile in v zimskem času - bo razvrstite stvari s svojo ljubljeno osebo.

Katere mnoge interpretacije verjamem? Nekateri so pozitivni, druga - težave s sosedami. Reši se. Vendar, kot pravijo, vam ni treba pripraviti na ofenzivo, ampak jo lahko uživajo le. Ampak tukaj je problem - še ena stvar: ti morajo biti v celoti pripravljena, ko se to zgodi, in po možnosti jo popolnoma preprečiti. Zato priporočamo, da mislite, da negativne interpretacije, vendar ne živijo na njem: samo pomislite, s katerimi lahko padejo ven prej, kdo je glavni vaše dražljaje, in poskusite ne komunicirati z njim, dokler se prah poravna, ali je zelo miren in zadržan v pogovoru, da ga ne bi izzvali.
Kaj bi lahko pomenilo prisežanje v sanjah? Bodite pozorni na nasprotnika v viziji: če je to tujec, potem čakaš na nove stvari in hobije. Če se s svojim prijateljem prisežete v sanjah, se pripravite na nekaj večjo izgubo. Če bi sanjali, kako se drugi spopadajo - težave pri delu ne bodo dolgo čakale. Če verjamete v Millerjevo sanjsko knjigo, je psovka v sanjah napačna, zlasti za mlada dekleta. Za poročeno žensko - to je velik družinski škandal z njeno udeležbo. Če med sramotkom v sanjah izgovarjate zlorabljive besede ali nepopisne besede - imeli boste bolezen. Se spomniš, kdo točno rečeš. Če je ženska, potem je to dobro sanje, kar pomeni, da čakaš na pozitivne dogodke.
Če kričaš na živali - to je zaradi bolezni. Če se sprašujete s človekom v sanjah, potem se v resničnem življenju, najverjetneje, prepiramo z otroki.
Torej, lahko verjameš v sanje in jih lahko prezrete: vaše podjetje. Ampak zapomnite si: noben znanstvenik še ni povedal ničesar o dejstvu, da je pojav resnično sanje. Nekateri pravijo, da so sanje le odraz naših misli, kar nas moti ali skrbi. Drugi verjamejo, da nimajo nobenih semantičnih informacij sploh. In še vedno mislijo, da so sanje namige in napovedi. Zakaj torej ne poskusite pravilno uporabiti tega namiga? Vsaj vedeli boste, da ste storili vse, kar je mogoče, da preprečite težave. Če še vedno dvomite, ali so sanje prorokovne, preberite zgodbe ljudi, ki so sanjali resnične sanje. In, mimogrede, je verjetno, da med vašimi znanci obstajajo ljudje, ki lahko delijo nekaj podobnega.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný