OqPoWah.com

Tolmačenje sanje: Kaj sanja o sanjah?

Klavje pravzaprav povzroča v večini ljudi le občutek gnusa. Nekateri pa imajo nasprotno mnenje in jih hranijo kot hišne ljubljenčke. In kaj, če nam je žopec naletel med spanjem? Če pričakujete težave in težave ali, nasprotno, čakate na srečo in uspeh? Danes bomo poskušali spoznati, kako se tolmačijo takšne sanje in stare knjige sanj in sodobnejši viri.

kaj sanja o sanjah

Kaj je sanjala Žabica: knjiga sanj Gustav Miller

Po podatkih te sanjske knjige, če bi žabica imela sanje o ženski, bi lahko postala žrtev oče, kar bi resno škodovalo njenemu dobremu imenu. Umor žabe se šteje kot verjetnost, da bodo vaši pogledi in sodbe javno obsojeni.

Kaj sanja o sanjah?: knjiga sanje Freuda

V primeru, da ste sanjali o žabe, ki se vam močno ne marajo ali celo bojijo, potem v resničnem življenju imate negativen odnos do intimnega področja odnosov s partnerjem. Z drugimi besedami, seks, ki ga obravnavate kot nekakšno obscenost. Takšen pogled na svet lahko znatno škoduje vašemu osebnemu življenju, zato, če se ne morete soočiti s svojimi čustvi, ni nujno, da bi poiskali strokovni nasvet od psihologa.

stare knjige sanj

Kaj sanja o sanjah?: sanjska knjiga za ljubitelje
Če ima žaba sanj v sanjah mlade deklice, se lahko v bližnji prihodnosti poškoduje, kar bo vzrok lomite s svojim ljubljenim človek. Šteje se za zelo slab znak, da bi z žogico z roko v sanjah: to sanje šteje kot verjetnost, da sanjar povzroči smrt ljubljenega.

Kaj sanja o sanjah?: Vzhodna knjiga sanj

To sanjsko knjigo šteje za skrivnostne kleče: morda nekdo skrivno poskuša škoditi ali ogroziti vas. Če ubijejo žabe, potem vaši sovražniki ne bodo mogli premagati: pravočasno boste lahko razkrili vse svoje načrte.

lepa krasta

Kaj sanja o sanjah?: knjiga sanj od A do Ž

Videl sem snežena krasta simbolizira govorice, rivalstvo in nastanek različnih ovir na poti. Poskusi, da bi ulovili to žival, obljubljajo sanjarico v nekaj. Če boste uspeli ujeti žabo, boste prejeli nepričakovano nagrado ali dobitke. Pritisnite živali - do slabih dogodkov. Če ste v sanjah videli, da je vaša hiša polna teh neprijetnih bitij, v bližnji prihodnosti med svojimi novimi prijatelji boste lahko prepoznali zvit, plačnika in hinavska oseba. Prestrašen pogled na žabe opozarja na nevarnost, da bi bili v neprijetni situaciji, v kateri lahko trpijo vaše dobro ime. Žabica, ki jo nosi v rokah, se šteje za sanjsko knjigo kot možno kategorično zavračanje vaših mnenj in sodb okoli sebe.

Zakaj žabe sanje: stara angleška knjiga sanj

Sanjska žaba je videti kot opozorilo o videzu v vašem življenju zelo vztrajnih in trmastih sovražnikov, ki vas bodo prizadevali z vsemi močmi. Zelo lepa krastača, vidna samo v sanjah, ki izziva le pozitivna čustva, pomeni, da se bo vaš ljubljeni dejansko izkazal za nepoštenega, neodločnega in neprestnega.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný