OqPoWah.com

Sanje: želva je simbol moči

Če se spomnite Ameriški indijanci, Niti na nič ni, da so dali ime svojemu celini - Turtle Island. In železo v sanjah se razlaga v Sonnici Denise Lynn prav v povezavi s staro indijsko legendo. Po tej legendi je v zelo starih časih, ko je voda pokrivala celotno zemljo, želva postala zatočišče za ljudi in jim dovolila živeti na hrbtu. Zahvaljujoč tej samo-žrtvi je postala skrbniški duh za Zemljo.

Tudi znak počasnega, a stalnega napredka k cilju je sanjska želva. Knjiga sanj Denise Lynn povezuje ta simbol s ponovnim rojstvom po duhovni smrti. Možno je, da odkar je želva, prestrašena s skrivanjem svoje lupine pod lupino, sanje pričajo o želji sanjarja, da se izogne ​​kakršnemu koli načinu reševanja nekaterih vprašanj, da se skrije s težavami.

Oglejmo si še eno knjigo sanj. Želva, ki nekje v sanjah potopa na razlago Dream Booka, vam bo v bližnji prihodnosti obljubila prejemanje modrih nasvetov. Le bo potrebno pridobiti vsak predmet, izdelan iz lupine te živali.

Obstaja tudi slab pomen simbola želva. Sanjar Maya pravi, da želva, ki plaze mimo vas, pomeni prehod življenja mimo vas. Všeč in živi, ​​vendar ni zadovoljstva? Poskusite popraviti vse. Za to jejte želvo meso. Vedno obstaja izhod, nam pove ta sanjska knjiga.

Želva proročuje zanimive in zanimive dogodke v vašem življenju. Hkrati bo vaš lik postal trdnejši in s karierno rastjo bo vse v redu. Ne morete sanjati same živali, ampak juho iz nje, ki jo jeste v spanju. To je že zabavno za dvomljivo lastnost. Bila je nova družinska knjiga sanj.

Želva po avtorjih drugega, Cigansko sanjsko knjigo načeloma vam nič ne obeta v sanjah. Nasprotno, imeli boste neke vrste birokracijo v poslovanju, težave pri sklepanju poslov.
Še naprej preučujemo simbol želve. Kitajski sanjač je všeč in pozdravlja ta plazilec. Glavna stvar je, da ne sanjajte, da ubijete to bitje, ker boste v tem primeru žalovali. Ujemite jo tudi v sanjah, ni vredno. In to je za žalovanje. Ampak, če v sanjah v dobro blizu hiše je želva, sanjska knjiga obljublja bogastvo in priznanje.

Za bogastvo in blaginjo in kača okoli želve. Če vidimo želvo v sanjah, pomeni, da bi našli visok položaj. Še posebej, če ima ženska takšno sanje. Kaj še govori ta knjiga sanj: daleč vzhodna želva je enaka, bogastvu. Ne vem, kako boste ugotovili, od kod prihaja ta žival, ampak veste, kako se to dogaja v sanjah, od nekje znamo nekaj in vse.

No, čas je, da gremo dlje in od daleč vzhodne želve do drugega vira. To bo orientalsko žensko knjigo sanj. Tukaj je tudi zelo cenjena želva. In sanje o dejstvu, da bo v vašem življenju prišlo do radikalne spremembe na bolje. To se bo zgodilo zaradi neobičajnih razmer. Obstaja želva juha, ki je prav tako koristna v sanjah. Nekaj ​​tveganega podjetja vam bo prineslo užitek iz življenja.

Naslednji Dream je naslednji. Žička je tukaj simbol dolgoživosti, modrosti. V resničnem življenju ta žival živi dlje časa in ljudsko prepričanje povezuje to dejstvo s počasnostjo želve. Rekla je, da se ne mudi, ker je življenje dolgo. Torej je zapisano v knjigi Aesopove sanje, taka slika v sanjah pa lahko govori o vaši počasnosti v poslovanju, neumnosti in celo strahopetnosti.

Na modrost te sanjske knjige neposredno pri interpretaciji simbola je tiho. Ampak skrivam pod kornjača - v harmonijo s svojo ljubljeno, srečno, izmerjeno življenje. Če si želite ogledati želvico, ki leži na lupini v sanjah, potem morate razmišljati o nečem. Verjetno je v vašem krogu pametna in vplivna oseba. To preden delaš, bo izračunal vse prednosti in slabosti. Svetujemo vam, da poslušate svoje mnenje.

Koristno je hoditi v sanjah z želvo. To je srečno in dolgo življenje. Želim vam srečo in dolgoživost!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný