OqPoWah.com

Če vidite kačo v sanjah, potem zdravljenje ne bo upočasnilo

Vsi poznajo medicinski emblem, na katerem je prikazana kača. Ali ste to vedeli? prerok Mojzes naredil umetno kačo in jo pritrdil na palico? Potem se je vsakdo, ki je pogledal na to kačo, zacelil o kakršni koli bolezni.

V priljubljeni knjigi sanj Denise Lynn ima tako interpretacijo sanj: kača v sanjah, po mnenju avtorja, pomeni zdravljenje, vitalno energijo Kundalinija, duhovno in fizično zdravljenje. Možno je, da vas nekdo želi obiskati. Ali pa ste mrtva? Vsaj sanjska knjiga Denise Linn omenja biblično kačo v Edenskem vrtu, ki je skušala prve ljudi. Avtor tudi meni - če vidite v sanjah kača, potem je to v dejstvu, da je v vašem okolju nekakšna "kača pod gozdom" pordela. Klici sanjska knjiga kača in simbol seksualnosti, moški penis.

Da bi sanjal o kači, ki je svobodna, sanjska knjiga Maya šteje za odličen znak. Lahko se sprostiš. Počitek, na varnem si! Če visite slike kač na vaši hiši, potem okrepite učinek spanja. Ampak ima tudi slabo vrednost, še posebej, če sanjate o kači v akvariju. To pomeni, da je eden od vaših prijateljev hipokrit, hipokrit. Za uživanje žita kave na uho bo trajalo sedem dni in vse bo dobro.

Sanjski prevajalec Ruska kača v sanjah ni naklonjena, njegovi avtorji pa menijo, da je spanje laž, izdaja in celo žalost. Kljub temu, da v sanjah vidiš kačo, ki te utripa - do zmenkov. Ampak vseeno imate morda tekmec (tekmec), nekje blizu tračnic in zvitkov. Sovražniki ne spijo.

Plemenita sanjska knjiga Grishina prav tako daje tak spomin večinoma slaba vrednost. Da bi sanjal kača, še posebej mala, pomeni, da bo prišlo do spora. Čeprav je kača velika, gre za okrevanje in ljubezen do lukavosti. Če vidite kačo v sanjah in ga pobarvate, ali v resničnem življenju niste neumni? Morda kasneje boste morali obžalovati, zato ponovno razmislite o svojem odnosu do vaše ljubljene osebe.

Če človek sanja, da je njegova žena kača, mu bo dala sina. Slabo je, če ta bitja uživa sanjarjev, saj takšno sanje opozarjajo na bolezen. Ampak to je zelo dobro, če v sanjah vidiš kačo, ki jo držiš v prsih. To bo pripeljalo do tega, da se bo vaš ugled izboljšal, dobili boste dobro slavo. In če ubiti kača v sanjah, to je bogastvo. Vse to je bilo napovedovanje sanjske knjige Grishina, druge pa bomo odprli.
Tukaj je razlaga romske knjige sanj. Sanje strupena kača, potem se motite v prijatelju. To pomeni, da se vam zdi, da se (ona) obnaša sumljivo, toda zahvaljujoč tej prijateljici boste pridobili blaginjo. To so iskreni, resnični prijatelji! Osebno se strinjam s Shuvlovim sanjskim knjigom. Strinjam se, da je pomen takega simbola lahko zelo različen. Lahko je simbol pomilovanja, zvitosti, prevare in celo smrti.

Tukaj je napisano: da takšno sanje do skušnjav, strahu pred smrtjo. Ta sanjska knjiga meni, da je simbol slab, vendar bodite pozorni na svoja čustva ob prebujanju in drugih okoliščinah. Če ste bolni, potem bi morali videti kačo v sanjah, najverjetneje v zdravilo. Še posebej, če se zbudite v dobrem razpoloženju.

Kitajska sanjska knjiga pravi, da sanjajo kačo, ki plaze v svojo hišo, v dobro, bogastvo. Vključno, če je zmaj. In če sanjate, da se je kača dotaknila v vaše prsi, potem boš imel plemenitega sina. Enak pomen, če je to bitje zavito okoli sanjač. Plavajoča kača vas želi obvestiti, da vas bo promovirala ali se preselili v nov dom.

Orientalska zenska knjiga sanj pravi, da so kače simbol sovražnikov. Kljub temu je priporočljivo posvetiti pozornost njihovemu vedenju. Če te ubijejo, potem je verjetno, da bodo sovražniki prinesli določene težave. Ampak, če jih ubijete v sanjah, bo zmaga vaša.

No, avtor članka se strinja z izjavo, da je pomemben samo simbol sanja, temveč tudi dogodke, ki spremljajo to. Ponavljam, da če vidite kačo v sanjah, a se zbudite v dobrem razpoloženju, je to verjetno v dobro!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný