OqPoWah.com

Zakaj in zakaj sanja nekdanji fant?

Če se spomnite svojih sanj, boste morda opazili, da se včasih pojavijo najbolj nepričakovani znaki. Tako pogosto pripada nekdanji fant. Dogaja se, da ste že dolgo imeli novo srečno razmerje in se tega ne spomnite. Zakaj potem sanja, in kaj to prikaže?

Prvič, nekdanji fant lahko sanja, ker si se spomnil o njem na podzavestni ravni. Pogosto je rečeno, da spanje signalizira, da ni popolnoma izumrlo čustev. Toda čustva so lahko popolnoma drugačna. Nekdanji človek je lahko povezan z vami z nekaterimi pomanjkljivostmi, na primer neodločnosti v resnih zadevah, zaradi katerih ste se zlomili. Ko opazite podobno obnašanje za sabo, vendar ne morete sami priznati v resničnem življenju, se podzavest zavzame za službo.bivši fant

Ko sanjate, da s svojim prvim menjate svojega trenutnega človeka, je najverjetneje zgolj projekcija strahu, da se spremenite. V resnici poskušate biti zvesti. Samo malo razmišljajte o izdaji in napolnite svoje življenje z novimi vtisi: pojdite nekam skupaj s trenutnim fantom, uredite romantičen datum in tako naprej. Potem boste imeli nove, srečne teme za razmislek in nekdanji fant bo zapustil sanje.

Ponavljajoče sanje o prijetnem romantičnem odnosu z nekdanjo osebo lahko pomenijo, da bi radi vzpostavili ta odnos z njim. Ali pa ločitev ni šla zelo gladko, se počutite krivo za nekaj. Poskusite sedeti in razumeti misli in čustva do te osebe. Mogoče bi ga moral poklicati, olajšati in ostati vsaj prijatelji?

sanje nekdanjega fantaPo mnenju ezoterikov lahko spanje navdihujejo ne le lastne misli, ampak tudi misli drugih. Če vaš nekdanji fant resnično želi, da vas vrne nazaj, sanje s svojim sodelovanjem signal, da misli o tem skoraj konstantno. Morda celo poskuša uresničiti nekatere svoje ideje o tem.
Običajna oseba v sanjah redko prebere misli drugih, toda s prejšnjo osebo ste imeli močno dovolj čustveno in fizično povezavo (ljubeči ljudje lahko celo uganijo misli drug drugega v resničnem življenju). Če ne želite obnoviti odnosa s fantom in ga videti v sanjah, naredite posebne talismane za zaščito sanj, na primer sanje lovilca.

Zdaj, o tem, kaj sanjske knjige pravijo, ko nekdo sanja. Ni dober znak, če sanjate mrtvega človeka. To kaže na nevarnost, razen če vam prihrani v sanjah.

nekdanji sanjski fantKo nekdo v sanjah zapusti, se odide od vas, to kaže, da se odnos s to osebo sreča srečno. Malo boste verjetno, da boste kdaj spet občutili romantična čustva, morda v resnici sploh ne boste videli več.

Včasih v sanje nekdanjega fanta zahteva, da mu da katerokoli od vaših osebnih stvari, hrano ali ure. To kaže, da čustva, nasprotno, niso umrla. To osebo bi morali ponovno videti.

In če vam fant v sanjah vam daje nekaj, še posebej, če je to stvar rdeče barve, se morate zavedati izdaje sedanjega ljubimca.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný