OqPoWah.com

Zakaj sanja nekdanja deklica? Preteklost ni pozabljena

To razlago ponuja sanjska knjiga Longo. Če sanjam bivša punca, zato je še vedno v tvojem srcu. Močno je, da ste si prizadevali, da to pozabite. Izogibanje spomina na preteklost, čakate na spremembe na bolje. Vendar pa v skrivnosti še naprej cenite upanje za vrnitev preteklih odnosov.

Spimo je tudi motivacija za ukrepanje, saj v resnici ne naredite ničesar, na primer, da ustvarite nov odnos. Torej, nekdanja dekleta sanjajo - čas je, da končamo to dolgotrajno zgodovino in začnemo novo. Ne najdi prve, ampak novo ljubezen! Sreča v tem primeru bo ugodna za vas.

Kakšno je sanje o prvem punca, če v sanjah umre? Po branju prejšnje razlage, ste verjetno že uganili, da je v tem primeru star prešel in zdaj se vse začne novo. Nov čas prihaja. Prevajalec ne določa, ali bo to obdobje ugodno, a zagotovo ne boste mogli teptati na enem mestu.

In se obrnemo na knjigo Freudove sanje. Zakaj sanje nekdanje deklice, s katero se srečujete v sanjah, ali morda spolni stik? Takšno sanje vam prinaša nov romantičen odnos s poznano osebo. Ali pa se morda za kratek čas nadaljujejo odnosi s sanjskim partnerjem. Tudi sanje se razlagajo, v katerih sanja bivša žena. Obstajajo tukaj in druga interpretacija. Možno je, da boste imeli težave na intimnem področju. In razlog je skrit v preteklem življenju.

Zakaj sanje nekdanje deklice ali žene pri interpretaciji sanjske knjige Hasse? Na sestanek, ki se vam bo izkazal za smrtnega. Pogovori so bili z njo v sanjah, potem se bo preteklost občutila tako ali drugače. In če je prišlo do konflikta, si se razkril z njo, potem pa v resničnem življenju boš uokvirjen. In to bo storila oseba, ki se vam je zdela ena od najbolj zvestih in zanesljivih ljudi. Ne moreš pričakovati takega umazanega trika od njega.

Mogoče si sanjala, da se boriš s to dekle? Če je tako, potem bo v resničnem življenju prišlo do nekaj neverjetnih dogodkov in če bi jo poljubil v sanjah, se bo srečal z ljudmi, ki jih nisi srečal že več let. In če se v sanjah poročiš z njo, to v resnici pomeni osebno življenje vsi boste radikalno spremenili.
Kaj sanja o nekdanji deklici, po mnenju prevajalcev francoske sanjske knjige? Oh, nič ti ni obljubil tukaj. Namesto tega, tudi obratno. Takšno sanje, tudi če se v njej pojavlja nekdanja žena, lahko simbolizira težave za vaše osebno življenje. In še slabše, ko ste se razšli s svojim bivšim, bolj neprijetni dogodki napovedujejo sanjsko knjigo. Vsaj morate biti previdni pri poslovanju s poslovnimi partnerji, ki jih ne zaupate v celoti. Bodite pozorni tudi na izsiljevanje.

Druga knjiga o sanjah praktično duplicira prvi od virov, ki smo jih upoštevali. To pomeni, da v tvojem srcu še naprej živi mimo ljubezni, tudi če se prepričate, da to ni tako. In zakaj sanjate o nekdanji deklici, ki jo vidite v tem sanju s svojim novim fantom? Boste morali izbrati. Lahko začnete novo razmerje, ali pa lahko ostaneš brezplačen. Poročite se s svojim bivšim v sanjah - do sprememb v vašem osebnem življenju.

Če izrecno sanjate bivšo ženo, s katero ste se prej poročili, in ona, kot da vas ni opazila, mimo, je to le znak, da je minila ljubezen. Naj preteklost ostane v preteklosti, in čas je, da razmišljate o prihodnosti. Mogoče se boste spet zaljubili? Ista razlaga je predlagana, če se srečate in komunicirajo, brez veliko čustev, komunicirajo. Seks s nekdanja žena je imela sanje, potem tvoja čustva niso izginila. Tu je razlaga nedvoumna. Poleg tega obstaja možnost novega ljubezenskega odnosa z dobro znano osebo. Morda se bo znašla nekdanja žena.

Nekaj ​​zelo resnega, kar vam je zelo pomembno, se bo zgodilo v primeru, da v sanjah osebno in vaša bivša žena umrejo.

Želim si, da se spremeniš na bolje, srečo na ljubezenski fronti, radost v družini, dobro zdravje!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný