OqPoWah.com

Sanjski prevajalec. Kaj je Cigani sanjal?

Cigani ali ciganice v sanjah, praviloma, prihajajo kot opozorilo. To sanje v različnih virih se razlaga na različne načine. Če želite pravilno odgovoriti na vprašanje "Kaj cigansko sanje", morate upoštevati vse okoliščine spanja. Takšno sanje lahko prinese tako dobro in slabo.Kaj je Cigani sanjal?

Vzhodna sanjska knjiga: kaj cigansko sanje

Če ste ujeti spalni gypsy, ki pove, sreča ga na roko ali okoli besno ples tabora - v resničnem življenju, da pričakuje, da nosi finančno izgubo, izdajstvo in prevaro.

Ruska knjiga sanj

Cigan v sanjah pomeni, da ne bi smel sprejeti ponudbe za poroko: ne bo vesel. Tabor sanja o nepričakovani in zelo privlačno ponudbi. Cigan v sanjah pomeni, da lahko oseba, ki spi zaradi malomarnosti, izgubi svojo lastnino.

Zimske zime: kaj je Cigani

Ste sanjali o Cigani ali Cigani? To je previdnost sanje, ki pravi, da vas bo nekdo poskušal potrkati z desne poti ali Obrni prst. Po takšnem sanju je treba paziti, da se ne strinjajo z obvladovanjem obljub o dvomljivem izvoru, tudi če so zelo mamljive.

Sanjska interpretacija o tem, kaj sanje o sanjahKnjiga romskih sanj

Cigani v sanjah kažejo potovanje ali potovanje, ki ga čaka v bližnji prihodnosti. Če se oseba v sanjah vidi kot ciganka, ga čaka srečna in srečna poroka. V sanjah, da bi bili med Cigani - predsodek srečanja po ločitvi. Ko oseba v sanjarju ciganka nekaj ugiba, morate poskušati poslušati in zapomniti njene besede, saj je to zelo pomembno.

Sonny Hasse: Kaj je cigansko sanje?

To sanje pomeni, da prag ne oškoduje pomanjkanje zadržanosti. Če je ciganski človek v sanjah v sanjah, v resničnem življenju njegovi upi so zaman.

Sonnik Tsvetkova

Ko se ciganka razveseljuje v sanjah, bo v resničnem življenju v neumnosti in se ne bo počutil lahkotno.
Zannekyjeva interpretacija sanj: kaj cigansko sanje

Cigani ali cipki v sanjah pomenijo goljufijo ali goljufijo, žrtev katere bo spal.

Francoska knjiga sanj

Če oseba, ki sanja o Ciganih, pa napoveduje dogodke, ki bi mu zahtevajo vrlino in veliko vzdržljivosti.

Sonnik Grishina: Kaj je cigansko sanje?

Cigani v sanjah praviloma pomenijo nekaj škode ali škode, ki jo bo oseba utrpela v resnici.

Kaj o ciganskih sanjah?Moderna knjiga sanj

Če oseba sanja, da je prišel v cigansko taborišče, bo v resničnem življenju prejel pomemben predlog, ki bo pomagal uresničiti ves nezaviden položaj njegovih zadev. Ko mlada dama vidi v sanjah, da jo je ciganka zaljubila, lahko pričakuje pretirano in slabo razmišljano poroko. Ampak, če je ženska že poročena, potem sanje kaže njeno večjo ljubosumje za svojega moža. Če človek sanja, da komunicira z romanom, to pomeni, da lahko v resničnem življenju pričakujemo premoženjske in denarne izgube. Trgovina z Romi ali opravljanje drugih pomembnih poslov z njimi je, da v bližnji prihodnosti izgubijo denar zaradi tveganih in vprašljivih transakcij. To sanje se lahko razlaga tudi: v resničnem življenju spanca prevladuje žeja telesnih užitkov in očitno na račun duhovnosti.

Tolmačenje s sanjarjevim sanjom: kakšno je sanje o romanu

To sanje praviloma kaže uspeh v poslovanju, včasih pa obljublja prevare. Če oseba sanja, kaj ciganijo ugibajo, potem lahko prinese srečo ali hiter izlet in tudi opozorilo.

Ženska sanjska knjiga

Ko oseba sanja, da ga cigan želi dati v dobro, to pomeni, da v resničnem življenju mudi po poroki.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný