OqPoWah.com

Poljub v sanjah - Kaj pravi knjiga sanj

Prijatelji, govorimo o poljubu v sanjah? To pomeni, da ne bo resničen, ampak navidezni poljub, ki ga sanjate. Dejansko nekateri ljudje verjamejo, da resničnosti ali svetovi, ki jih obiščemo v naših sanjah, niso nič manj resnični od tistih, ki jih obravnavamo. No, naj vsakdo sprejme svoje sklepe in samo želimo vedeti, kako v našem svetu ta pojav razlaga sanjska knjiga.

Poljub na obrazu, če te nekdo poljubi na ta način ali pa to storiš, priča o potrditvi vaših iskrenih občutkov do te osebe. Poljub v sanjah v vratu poroča isto. Želite, da se približate osebi, ki vam je drago.

Podrobna knjiga sanj Dennis Lynn nam pove skoraj enako stvar. Sanjal poljub lahko simbolizirajo topla čustva, ljubezen, prebujanje strast.K poleg poljuba v sanjah mogoče govoriti o enotnosti in harmonije v vašem dušo združitve z moško in žensko.

Ista knjiga sanj opozarja, da v nekaterih primerih lahko takšno sanje signalizira poljub Juda. Mogoče boste morali ponovno razmisliti o vaših srečanjih. Ali ni tebi tik, ki pravi dobro v očeh, vendar so njegove misli usmerjene v zlo.

Obstaja knjiga sanj, ki se imenuje Noblesse. Kaj nam bo povedal o našem vprašanju? Poljubi v sanjah se razlaga v skladu z okoliščinami in katerim od znakov, katerim je dodeljena vloga. Na primer, če sanjate o ljudeh, ki poljubijo, potem to lahko pomeni žalost ali celo bolezen. Če moški poljubi ženo - razdraženost in jezo. Človek, ki poljubi mlado dekle v sanjah, verjetno, bo koristil nepošten način.

In si zamislite to poljubljanje stare babice v sanjah - neprijetno je pričakovati novice. Ampak z deklico temperamentnega poljubljanja - na novo povezavo in poroko kuhati. Poljub v prijateljevem sanju priča o prepiri z njim. Člani družine poljubijo - sprememba se pričakuje.

Ne poljubi mrtvih v sanjah, nato pa se boli. Ampak poljubljanje izvršitelja je koristno, ker vas bo nadarjen v resničnem življenju. Sovražniki, ki se poljubijo v sanjah, bo sprava postala resnična, no, če bi bilo treba pričakovati hudiča, nato velika darila, podkupnine.
Na splošno ta knjiga sanj nam ne obeta veliko pozitivnega, če poljub pride v sanje. Ampak, vseeno nas znanje naredi manj ranljivo. Ne poljubi rjavega železa, kamenja in zemlje v sanjah. Ne želim vas razburiti, vendar v nobenem primeru plemenita knjiga o sanjah obljublja nesrečo, sramoto in ločitev. Nič pozitivnega, kajne? Poglejmo si v novem družinskem sanjskem knjigu, pri čemer se pravimo, da je star že minil in zdaj je vse novo!

Otroci v sanjah poljub - mir, veselje in sreča se bodo naselili na vas! Hkrati z dela boste dobili zadovoljstvo. Mama jo je poljubila - pričakujejo ljubezen in spoštovanje prijateljev. Če poljubljate sestro ali brat v sanjah, potem veste, da vam bo življenje prineslo veliko užitkov. Dream - poljubi na ustnicah vaš ljubljeni - bodite pozorni, da ne boš razočaral. Poljubi jo rahlo v luči! To pomeni, da ste neskončno plemeniti glede na ženski spol.

Sovražniki poljubijo v sanjah - spravo z njim, da ga prejmejo. S poljubom svojega moža ali njegove žene - doseči harmonijo v odnosih. Ne poljubite neznanih žensk v sanjah, in če ste poljubljeni, se izogibajte nemoralnosti v svojih dejanjih.

Pojdimo zdaj na cipove z našim vprašanjem, ali bolje rečeno, poglej cigansko sanjsko knjigo. In bolje bi bilo videti. Piše, da poljubljate ljubimca v prepir. Strankar poljubiti - biti boj. Če bi poljubljal otroka, bi morali biti pripravljeni, da se vam bo nekdo smejal.

Obstajajo tudi staro angleško in stare francoske knjige sanj. Francozi pravijo, da poljub v sanjah napoveduje srečo, če poljubiš nekoga. Samo noge, če bi poljubljali, očitno ni dobro, ampak ponižanje. Če menite, da vas nekdo poljubi, potem to pomeni nepričakovano veselje.

Angleška knjiga sanj odpira oči, če se v sanjah vaš ljubimec ne poljubi, temveč kdo drug. Torej - ni iskren s teboj. Ampak, če te poljubi in celo večkrat in to počne z nežnostjo, je to dobro! Boste verni!

Želim si dobrega spanja in prijetnih sanj!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný