OqPoWah.com

Kakšno sanje, ki prihaja k nam pripravi: da sječimo lase v sanjah - za kaj je to?

Seveda, sanje las smo v sanjah - ena najbolj priljubljenih zgodb. Menijo, da so pomembne v svojih sanjah - to je popolna analogna zobam ... Če je tako, potem za sesanje las in Iztrebiti svoje zobe v zobozdravstveni pisarni je isto: imeli boste finančne in moralne izgube. Morda bo nekdo rekel, da je to popolna neumnost, toda to je to. Torej, bomo ugotovili, kaj se bo sanje pripravljalo za nas ...za sesanje las

Milerova knjiga sanj

V sanjah, rezanje las v frizerju - pomagati s strani, doma z ogledalom - do izdaje prijateljev ali bližnjih ljudi. Če si v sanjah razrezal svoje lase, ki so začeli rasti nazaj, pričakujejo izdajo ali prepir. Možno je, da bodo morali spremeniti svoje prednostne naloge.

Lačite lase v sanjah nekoga, ne samega sebe - do sreče in dobička, da se znebite nečesa, kar ne potrebujete, na primer zaradi resne bolezni. Če v sanjah razrežete svojega sovražnika - do zmage nad njim v resničnem življenju.

Družinska knjiga sanj
sanje, da razrežete svoje laseZasežite lase do sebe - narediti nekaj neresnega in izpuščenega dejanja, o katerem boste obžalovali. Ali se čistite in gledate kot zunaj? Pripravite se na dejstvo, da se lahko obolete in motite potovanja, potovanja, poslovna srečanja. Ni izključeno odpust z dela na pobudo delodajalca. V zvezi z vašim nesmiselnim vedenjem in nezmožnostjo, da pravočasno sprejemamo pomembne odločitve, prihajajo neprijetne in težke spremembe ...

Če želite sesati lase v sanjah, ne samo sebi, ampak nekoga, je zelo slab znak. Še vedno sledite svojemu vedenju in dejanjem. Vaše nagnjenje lahko prinese življenje v nič, kar povzroča zelo velike težave. Poleg tega po takšni sani ne skušajte vstopiti v konflikte do nove lune, da ne preveč rečeš.

Sonnik Tsvetkova

Eugene Tsvetkov nam daje nekaj nestandardnih interpretacij nekaterih sanj, ki temeljijo na ploskvi las. Povedali vam bomo nekaj o njih.

  1. Se vidimo v sanjah z zelo kratkim odbitkom - do izgub. Če se sami »strgate«, se pripravite na dejstvo, da bodo vse izgube povzročile vas. Če prečrtate nekoga drugega - imate nekaj proti vaši volji!
  2. Če sanjaš kot poklicni brivec škarje vas, in hkrati poskušajo uveljaviti svoje mnenje, zaradi česar je frizuro, ki se mu zdijo potrebni, razmišljati o sebi! Dejstvo je, da v resnici trpijo zaradi nizke samozavesti.
  3. Zasežite lase v sanjah in ostanite zadovoljni (ali zadovoljni) - do pripravljenosti za to ali tisto življenjsko spremembo sanjarjev. Istočasno bo veter v smeri v pravo smer, s pozitivnim vplivom na vašo usodo!sanje sanje
  4. Če si cut svoj prijatelj ali dekle - pazi! V resnici te lahko izdajo ali zavedejo! Bodite previdni!
  5. Če boš drobne dlake ne boš, ampak k nečemu drugemu - veselite se. Sanje govorijo o uspešni uporabi lastnega uma, vašega vpogleda in diskrecijske pravice. To vam bo omogočilo preprosto iskanje kontaktnih točk s temi ali drugimi ljudmi.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný