OqPoWah.com

Interpretacija sanje: kakšna jabolka je sanjala

kaj so jabolka sanjala

Kot veste, jabolko so zelo priljubljeni ljudje v naši državi. Je jedo sveže, dodane v solate, pečene pite napolnjene z jabolkami, in pripravljene okusne jabolčni zastoj. In kaj, če bi sokovi v plodovih in bogatih vitaminih sanjali? Predlagamo, da ugotovimo, kako najbolj znane in popolne sanjske knjige tolmačijo tako sanje.

Kaj si sanjal? jabolka: sanjska knjiga Gustav Miller

Ta sanjska knjiga obravnava takšno sanje kot izjemno dober znak za večino ljudi. Zrel rdeča jabolka obdan z zeleno listje, so videti kot znanilec uresničitev vseh vaših želja in načrtov. Če so zrela jabolka v samem vrhu drevesa, kot sanje, da služi kot opozorilo, da je sanjač, ​​ne bi bilo treba močno zabeležena v svojih ambicij in želje. Padel na tla sadja so opozorili na nevarnosti, ki lahko povzročijo, da flatterers in lažnimi prijatelji. Nenadna jabolka simbolizira neučinkovita prizadevanja pri doseganju določenega cilja.

kakšna jabolka je zrela

Tolmačenje Freuma sanje: kaj jabolka

Zrel in sočno jabolka v spanju, v skladu z razlago sanj knjige, ki simbolizirajo jalovost svojih prizadevanj, da se približajo vas simpatičen osebe. Sanjali črvivo jabolka lahko poosebljajo občutke sanjač je glede na dejstvo, da je njegov "polovica" pogosto ni doma, in pojasnjuje to veliko dela. Ne bojte se, saj vaš odnos ni ogrožen. Če sanjate, da ste pretresite jablano ji s plodovi začel padati, sanje obljublja morate tako je treba poskusiti, da se vaš partner spolno zadovoljstvo. Vendar pa bodo vsa prizadevanja več kot nagrajena.
Lunarna sanjska knjiga: kaj so sokovi sanjali

Po prevajalniki tega zbiranja interpretacije sanj, zrela jabolka sanje do uspešnega zakona oziroma zakonske zveze, grenko - za prihodnjih težav, nezrele - za težave, jetra - komunicirati z požrešen človek, okusno - za dobro počutje sladko - zabavno zabavo, vino - za velika veselja, bela - do uspeha in rdeča - do solz.

kaj sanjata veliko jabolk

Srednjeveška knjiga sanj: kaj so jabolka sanjala

Če ste sanjali, da se ukvarjate z zbiranjem jabolk, boste v bližnji prihodnosti imeli enega od vaših sorodnikov otroka. Pojejte sadeže v sanjah - do tesnobe ali trdo in nehvaležnega dela.

Ruska knjiga sanj: izobilje jabolk v sanjah

Zakaj veliko jabolk pade na tla? Takšno sanje se odraža v vaši želji v resničnem življenju, da bi dobili tisto, kar vam ni na voljo. Če v sanjah pojedete trunjeno jabolko, potem boste morda v prihodnosti izgubili okus življenja. Kaj so sokovi sanjali?, raztrgan pred rokom? Takšno sanje pomeni, da vedno poskušate pobegniti stvari. Poskusite, da ne boste "tekli pred motorjem", ampak pustite, da življenje nadaljuje kot običajno. Če ste v sanjah obravnavani v jabolko, bodite previdni: poskušali vas bodo vključiti v neko nevarno in tvegano avanturo. Sladka jabolka jam opozarja, da lahko postaneš priča nekaj zelo žalostnega dogodka.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný